• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemeroid midir? Yaşayanlar bakabilir mi?

notdefteri2_ notdefteri2_ Hemoroidiniz tromboze olmuş. Yani hemeroid damarlarının içi kan pıhtısı dolarak şişmiş. Çok acılı bir durum bilirim🤦 Dikkat edersen çoğunlukla iki hafta içinde geçiyor. Sık sık oturabildiğin kadar sıcak suya oturmak(10 dk) ve sonrasında yarım saat yatmanın fatdasını görürsün. Özellikle büyük tuvaletten sonra bunu muhakkak yapmalısın. Hakiki zeytin yağı sürünce rahatlama olur. Makattan çıkan memeyi içeri sokunca yine çok rahatlarsın. Fazla ayakta kalmamaya dikkat et. Acılı ve baharatlı yiyeceklerden bu dönemde kesinlikle uzak dur. Lifli yiyecekler tüketmelisin. Bu hastalığın çok etkili bir numaralı bir ilacı var. Birkaç günde hemen geçiriyor. Ancak bu bir kalp damar ilacıdır. Daflon. Asla kafanıza göre alabileceğiniz bir ilaç değil. Doktor kontrolünde almalısınız. Çok geçmiş olsun.

notdefteri2_ notdefteri2_ Hemoroidiniz tromboze olmuş. Yani hemeroid damarlarının içi kan pıhtısı dolarak şişmiş. Çok acılı bir durum bilirim🤦 Dikkat edersen çoğunlukla iki hafta içinde geçiyor. Sık sık oturabildiğin kadar sıcak suya oturmak(10 dk) ve sonrasında yarım saat yatmanın fatdasını görürsün. Özellikle büyük tuvaletten sonra bunu muhakkak yapmalısın. Hakiki zeytin yağı sürünce rahatlama olur. Makattan çıkan memeyi içeri sokunca yine çok rahatlarsın. Fazla ayakta kalmamaya dikkat et. Acılı ve baharatlı yiyeceklerden bu dönemde kesinlikle uzak dur. Lifli yiyecekler tüketmelisin. Bu hastalığın çok etkili bir numaralı bir ilacı var. Birkaç günde hemen geçiriyor. Ancak bu bir kalp damar ilacıdır. Daflon. Asla kafanıza göre alabileceğiniz bir ilaç değil. Doktor kontrolünde almalısınız. Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim. Sıcak suyu deneyeceğim mutlaka

Bunu en son yapayım :((( off
Bunu en son degil ilk önce yap..
Bendede hemoroid var ..acısına dayanamadıgimda aldigim pro......log diye bi krem var eczaneye sölersen verir cok
Afedersin ittirmeden önce bi leğene sıcağa yakın ılık su koyup günde en az 1 kere otur buda rahatlatıyor birde kabız olmamaya çalış ...eger kanama çoksa ve devam ederse tabiki doktora git

Her tuvaletten sonra kantaron yağını oraya bolca sürün. Bi peçete flan koyabilirsiniz sonrasında. Ben bu şekilde atlattım ağrıdan acıdan duramıyordum. Geçmiş olsun

Evet hemoroid denen zıkkım :KK14: bulunduğu yer ve yaşatıkları olayın mahremiyeti ve vahameti açılsından içler acısı bir durum

Sindirim sisteminizde sorun var alarm veriyor vücudunuz hemoroid burada alarm oluyor
Benzetmesi gerçeğine ancak bu kadar yakın olabilir:KK53:

Bölgeye uygulayacağınız tedaviler kısa süreli tedaviler ve rahatlamalar olacaktır
İnamayın:)

Eee ne yapmalıyım dediğini duyar gibiyim

Sindirim sistemini düzenleyecek neyin yolunda gitmediğini tespit edecek ona göre kendine bakacaksın
Yani önerdiğim koruyucu hekimlik :KK59:

Şuan iyi geleceğini bilsen ne olsa yapacak kıvamdasın biliyorum :KK53:

Hemoroid çeşitli sebeplerle barsağınızın sarkması ve oluşan çatlaklardan enfeksiyon girmesi şişmesi demektir:kızgın:

Orada bir hasar var her olumsuz durum tetikliyor

Sanıldığının aksine sadece kabızlık değil ishalde hemoroidi azdırır

Evet beliniz hemoroiden dolayı ağrıyor büyük ihtimalle bunun yanında bacak ağrısıda yapar
Doğum sancısı bile yapabilir:KK70:bu şakaydı

Size tavsiyem şu süreçte hayatınızdan şunları kesinlikle çıkarın
turşu baharat kızartma ve beyaz un(beyaz ekmek kekler börekler vs)

En az 1.5 litre su olsun hayatınızda

Kendinize dışkılamak için biyolojik bir saat oluşturum

Bunun içi en doğru saat sabahın erken saatleridir

Mesela saat sabah 7 de tuvalete oturun en az on dakika gelmese bile bekleyin

Sahurda bir tabak yulaf ezmeli yoğurt yiyim
Sindirim sistemi için yulaf ezmesi ve yoğurt muhteşem ikilidir

Ev içinde günde onar dakikalık 4 5 yürüne turları yapın

Ve sabırlı olun

Çok zor durumda kalırsanız sıcak suya ıturun kalktıktan sonra bölgeyi kurularıp nemlendirmek için yağ sürün

Dediklerimi yapın bir hafta sonra bana teşekkür edeceksiniz

Son düzenleme:
S su-doku nun dedikleri çok doğru bence de.gerçekten yulaf ezmesi çok işe yarıyor. Beyaz undan uzak durmakta fayda var. Yukarılarda bir arkadaş yazmıştı pırasa yemeği çok iyi geliyor.bol bol su içmek diye herkes yazmış zaten. Onun dışında günlük olarak kefir tüketin. Çok ağrı yapıyorsa yaparken o ağrıyı almak için anestol öneriyorlar bir de eczaneye sorarsanız size bir krem önerir, geçene kadar krem kullanın bence. Ama gerçekten asıl önemli olan yeme alışkanlıklarınız. Bir de bir arkadaşım sanırım saraçoğlunda görüp çoban çantası çayını denemişti. Tadı iğrençmiş ama işe yaramaz. Aktarlardan alabilirsiniz, yada şu dönem nette a........oğlu diye bi bajharatçı var ya ordan da olabilir. Sıcak su banyosu da çok rahatlatıyor. Bir de eğer alaturka wc yoksa , affedersiniz ama klozette tuvaletinizi yaparken ayağınızın altına bir yükselti koyarsanız iyi olur, çünkü klozetteki oturma şekli bağırsaklar için aslında uygun değilmiş. Nette araştırın bu konuda bilgi var

S su-doku nun dedikleri çok doğru bence de.gerçekten yulaf ezmesi çok işe yarıyor. Beyaz undan uzak durmakta fayda var. Yukarılarda bir arkadaş yazmıştı pırasa yemeği çok iyi geliyor.bol bol su içmek diye herkes yazmış zaten. Onun dışında günlük olarak kefir tüketin. Çok ağrı yapıyorsa yaparken o ağrıyı almak için anestol öneriyorlar bir de eczaneye sorarsanız size bir krem önerir, geçene kadar krem kullanın bence. Ama gerçekten asıl önemli olan yeme alışkanlıklarınız. Bir de bir arkadaşım sanırım saraçoğlunda görüp çoban çantası çayını denemişti. Tadı iğrençmiş ama işe yaramaz. Aktarlardan alabilirsiniz, yada şu dönem nette a........oğlu diye bi bajharatçı var ya ordan da olabilir. Sıcak su banyosu da çok rahatlatıyor. Bir de eğer alaturka wc yoksa , affedersiniz ama klozette tuvaletinizi yaparken ayağınızın altına bir yükselti koyarsanız iyi olur, çünkü klozetteki oturma şekli bağırsaklar için aslında uygun değilmiş. Nette araştırın bu konuda bilgi var
Bu korona çıkalı eşimden tuvaleti ayırmak istedim nolur nolmaz diye, küçük tuvaleti kendime yaptım. Alaturka kullanıyorum yani. Korona çıktı çıkalı sürekli kefir ve avokado tüketiyorum korkumdan. Beslenmeme de dikkat ediyorum nasıl oldu anlamadım yani...
Evet hemoroid denen zıkkım :KK14: bulunduğu yer ve yaşatıkları olayın mahremiyeti ve vahameti açılsından içler acısı bir durum

Sindirim sisteminizde sorun var alarm veriyor vücudunuz hemoroid burada alarm oluyor
Benzetmesi gerçeğine ancak bu kadar yakın olabilir:KK53:

Bölgeye uygulayacağınız tedaviler kısa süreli tedaviler ve rahatlamalar olacaktır
İnamayın:)

Eee ne yapmalıyım dediğini duyar gibiyim

Sindirim sistemini düzenleyecek neyin yolunda gitmediğini tespit edecek ona göre kendine bakacaksın
Yani önerdiğim koruyucu hekimlik :KK59:

Şuan iyi geleceğini bilsen ne olsa yapacak kıvamdasın biliyorum :KK53:

Hemoroid çeşitli sebeplerle barsağınızın sarkması ve oluşan çatlaklardan enfeksiyon girmesi şişmesi demektir:kızgın:

Orada bir hasar var her olumsuz durum tetikliyor

Sanıldığının aksine sadece kabızlık değil ishalde hemoroidi azdırır

Evet beliniz hemoroiden dolayı ağrıyor büyük ihtimalle bunun yanında bacak ağrısıda yapar
Doğum sancısı bile yapabilir:KK70:bu şakaydı

Size tavsiyem şu süreçte hayatınızdan şunları kesinlikle çıkarın
turşu baharat kızartma ve beyaz un(beyaz ekmek kekler börekler vs)

En az 1.5 litre su olsun hayatınızda

Kendinize dışkılamak için biyolojik bir saat oluşturum

Bunun içi en doğru saat sabahın erken saatleridir

Mesela saat sabah 7 de tuvalete oturun en az on dakika gelmese bile bekleyin

Sahurda bir tabak yulaf ezmeli yoğurt yiyim
Sindirim sistemi için yulaf ezmesi ve yoğurt muhteşem ikilidir

Ev içinde günde onar dakikalık 4 5 yürüne turları yapın

Ve sabırlı olun

Çok zor durumda kalırsanız sıcak suya ıturun kalktıktan sonra bölgeyi kurularıp nemlendirmek için yağ sürün

Dediklerimi yapın bir hafta sonra bana teşekkür edeceksiniz

Hamile oldugum icin bende gecen ay cikmisti bende dustayken o et parcasini ittim sonra azicik kanadi orasi bir kac gun sonrada yavastan iceri girdi

Back