Hemcinsimle olan flörtüm

Muhafazakarlıkta kıstas insanların fikri değildir
Şeriattır
Kuranda nasıl mutluysanız öyle olun yazmaz
Allah’ın yolundan saparak mutlu olunamayacağı yazar
Sizin durumunuz da İslamın kesin olarak yasakladığı bir şey

Bunları size öfkeyle söylediğimi düşünmeyin aksine iyiliğiniz için söylüyorum.

Çok haklı bir yorum. Aynen öyle. Biricik ve teksin. Bu yüzden kendini incitmemek için bu şekilde davranış biçimi uygulanmalı...

Konu sahibini bı kenara koyuyorum. Şu yorumlara inanamiyorum herkes ne kadar da modern olmuş öyle. Saçma sapan şeyleri normal karsilamayin yok sen teksin bilmem nesin. Bide destekliyorlar. Bu kızın yasadigi şey anormall. Aykırı. Ama bu düşünce zihniyet olduğu muddetce Allah sonumuzu hayır etsin.
Kimseyi "sen anormalsin" "saçma sapan şeyler" diye yargılama hakkınız yok, herkes kendi hayatına bakacak. Ben de sizin dininizi, ibadetinizi saçma bulabilirim (örneğin) ama gelip burda size "Ne allahı, saçma saçma konuşmayın" dersem kavga çıkar. Değil mi?
"Bi de destekliyorlar" diye arada bizlere de çakmışsınız. Ne haddinize pardon????
Sakin olun, "banane" demeyi öğrenin, herkesin kendi hayatını yaşamakta özgür olduğunu unutmayın.

Hepinize merhabalar. Buradaki ilk konum ve kendimi çıkmazda, kafası karışık hissediyorum. Uzun yazarsam belki okumazsınız diye kısaca özetlemeye çalışacağım.
Öncelikle ben 19 yaşındayım, çoğunuzdan küçüğüm belki. Yönelimim biseksüel ama erkek ağırlıklı. Geçmişte aileme bir ara açmıştım ancak yok sen öyle değilsin olamaz ergenliktendir geçer vs. demişlerdi ama bu yaşıma geldim hala da az da olsa ilgim var kadınlara. Bu arada anksiyete nedeniyle psikoterapi aldığım zaman bunu psikoloğuma da açmıştım ve sen nasıl mutluysan öyle ol demişti. Yani zaten bu yönelimimden rahatsızlık duymuyorum.

Konu şu ki geçen ay bir erkek arkadaşımla tartışarak ilişkimizi sonlandırdık. Az da olsa kafam onda. Ve dün akşam instagramdan 25 yaşında bir kadın yazdı. Lgbt sayfasını takip ettiğim için bulmuş. Tanışmak istedi. Ben de erkek arkadaşımdan ayrıldığım için belki kafam dağılır hem de ilk defa bir kadınla ilişkim olur diye başladım tanışmaya. Bu yönelimimi sakladığım ve yaşım genç olduğu için ben bir kızla ilişki yaşamadım asla, sevgilim de olmadı. Bu kadın eşcinsel bu arada. Aynı şehirdeyiz. Ve yeni ayrıldığını öğrendim, 1 ay olmuş. Aklı hala eski kız arkadaşında. Belli ki o da kafası dağılsın diye konuşuyor bilemiyorum. Ve kendisi de ağır abla gibi biraz. Sert, baskın biri. Kendisinin öncesinde cinsel ilişkisi de olmuş bir bayanla. Eski kız arkadaşına da çok öfkeli bazı nedenlerden dolayı.Bu biraz beni korkuttu acaba ilişkimiz olursa takıntı yapar mı ya da kötü davranır mı gibisinden. Hem de daha önce bir hemcinsimle ilişkim olmadı sakladım içimde yaşadım bu hisleri. Hem de inancımdan dolayı ilgim olsa bile ister istemez çekiniyorum. İlk defa böyle bir adım attım. Yaşım genç. Ailem bilmiyor. Bir hata yapıp sonrasında başıma olaylar açmak ya da kendimi kötü hissetmek istemiyorum. Belki bazılarınıza iğrenç gelecek biliyorum ama lütfen o şekilde dışlayacak incitecek tarzda yorum yapmayıp düzgün bir şekilde fikirlerinizi ifade ederseniz sevinirim. Sanki kendimi bulamıyorum bir karmaşanın içine attım kendimi.
Hepsini okumadan zaten gerek yok. Sakamisiniz böyle bir hayati ileriye tasiyamassiniz şart değil hayatınızda birinin olması bence boyle olmamaya çalışın başka seyelrre odaklanın bir süre yalnız kalın ama bence bahsettiğiniz gibi biri olmayın.

Kimseyi "sen anormalsin" "saçma sapan şeyler" diye yargılama hakkınız yok, herkes kendi hayatına bakacak. Ben de sizin dininizi, ibadetinizi saçma bulabilirim (örneğin) ama gelip burda size "Ne allahı, saçma saçma konuşmayın" dersem kavga çıkar. Değil mi?
"Bi de destekliyorlar" diye arada bizlere de çakmışsınız. Ne haddinize pardon????
Sakin olun, "banane" demeyi öğrenin, herkesin kendi hayatını yaşamakta özgür olduğunu unutmayın.
Asıl sen sakın ol dostum 😊 sende bizim yorumlarimiza banane deyip gecebilirsin😊 Allah cok merhametli🙏 senin bu konuşmalarına şahit olacağım 😊 Ne kavgası 😚

Asıl sen sakın ol dostum 😊 sende bizim yorumlarimiza banane deyip gecebilirsin😊 Allah cok merhametli🙏 senin bu konuşmalarına şahit olacağım 😊 Ne kavgası 😚
Zaten banane. Sadece "Destek oluyorlar" diye bize de salladığınız için (cevap hakkım dolayısıyla) cevap verdim. Konunun allahın merhametiyle ne ilgisi var çözemedim ama o da sizin bileceğiniz iş.
Muhatabım konu sahibi.

Yani illa gay iliski olmasina gerek yok ki karsi cikmak icin.

Ikinizin de ayrilali bir ay olmusken, daha eskilere takinti devam ederken, saniyorum da yas farki da var, ayrica referansli falan da degil internet coplugunden birisi, ne gerek var bunca riski almaya.

Kendi cevrenden birisi olur, o zaman bakarsin, acele etmene gerek mi var

Sizin gibi düşünceli insanlar sayesinde zaten böyle oluyor ya bu gençler. Ayrıca ben dinle alakalı konu açmış olsaydım hakliydiniz.
Ve evet modernlik adı altında saçmalıyorsunuz. Yada sacmaliyorlar. Kim neyi üstüne almak isterse alır. Madem burası tartışmaya açık bı platform bende bu hakkımi kullandim. Nasıl ki ben kimsenin yorumunu alintilamadim, genel konustum sizde öyle yapin.

Bu konuları pek bilemiyorum ama üniversitede eşcinsel arkadaşlarım vardı. Bildiğim kadarıyla zaten bu tür ilişkilerde biri kadın biri erkek rolünde oluyor genelde. Yani kadın olarak kadınlardan hoşlananlar var bir de erkek olarak hisseden kadın olup kadınlardan hoşlananlar var. Bunların çeşitli isimleri var.

Sizin gibi düşünceli insanlar sayesinde zaten böyle oluyor ya bu gençler. Ayrıca ben dinle alakalı konu açmış olsaydım hakliydiniz.
Ve evet modernlik adı altında saçmalıyorsunuz. Yada sacmaliyorlar. Kim neyi üstüne almak isterse alır. Madem burası tartışmaya açık bı platform bende bu hakkımi kullandim. Nasıl ki ben kimsenin yorumunu alintilamadim, genel konustum sizde öyle yapin.
Dindarlık adı altında saçmalıyorsunuz.
(Birebir sizin cümleniz)
Bana bir daha cevap yazmazsanız sevinirim.

Yaşın çok küçük. Sadece merakla oluşan gençliğin verdiği ilgi/istek diye düşünüyorum. Üstelik “inancımdan dolayı” demişsin. Bunu deneyimlersen pişman olacağını hissettim. Geçici bir şey, kafan karışık, boşluktasın. Umarım hata yapmazsın:(

Heteroseksüelim. Bu yazan kişi erkek de olsa kadın da olsa istemezdim. Gerçi ben pek bilmem nasıl oluyor bu insatadan flört işleri. Ama yok ordan seni buldum tanışalım mı saçma geldi bana. Biraz storylerini izledi mi mesela neyinden etkilendi? Sadece biseksüel kızsın diye baktıysa sadece cinsellik için bakmış olur. Fuckbuddy olmayacaksan ilişki başlangıcı için güzel bir yol değil. Arladaşça bir iki kez takılabilirsin hoşuna gitmezse ben duygularımdan emin değilim diyip sıyrıladabilirsin

Sizi kınamak veya yargılamak için yazmıyorum bunları ama girmeyin bence hiç bu tür işlere daha çok küçüksünüz emin değilsiniz yöneliminizden bir psikolog ile görüşün kendinizi ilişkiden yeni bir ilişkiye atmak zorunda değilsiniz hobilerinizle ilgilenin.

Senin aslında iç görün var. Boşlukta olduğun için böyle davrandığının farkındasın. Bu süreçte kendine zaman ayırsan ve psikolojini iyileştirmeye çalışsan daha iyi olur. Bazen insan çok mutsuz olduğunda merak ettiği ama aslında yapmayacağı şeyleri hırsla yapabiliyor. Mesela benim arkadaşlarım nerdeyse her gün kahve falı bakar ya da uygulamayla baktırırdı. Ben napıyorsunuz falan derdim kendime yaptırmazdım. Günah olduğu için. Sonra ayrılık yaşadığım bir süreçte o dediğim arkadaşıma fal baktırdım. Çünkü çok çaresizdim bir umuda ihtiyacım vardı. O günler geçince bir daha hiç kahve falı falan baktırmadım. Sadece o gün baktırdım.

Konu sahibini bı kenara koyuyorum. Şu yorumlara inanamiyorum herkes ne kadar da modern olmuş öyle. Saçma sapan şeyleri normal karsilamayin yok sen teksin bilmem nesin. Bide destekliyorlar. Bu kızın yasadigi şey anormall. Aykırı. Ama bu düşünce zihniyet olduğu muddetce Allah sonumuzu hayır etsin.

Bakmayın burdaki “modern” yorumlara
Kendi çocukları veya kardeşleri yaşasa asla bukadar hoşgörülü olamayacak insanlar çıkıp sen biriciksin bilmem nesin demiş.
İnsanlar çocuklarının okuluna, mesleğine bile saygı göstermiyor bir kalıba sokmaya çalışıyor çoğu zaman, burda tanımadığı birinin cinsel tercihine yönelik hayat senin tercihlerin kimseyi ilgilendirmez diye akıl vermek kolay tabii. Yersen.

Bakmayın burdaki “modern” yorumlara
Kendi çocukları veya kardeşleri yaşasa asla bukadar hoşgörülü olamayacak insanlar çıkıp sen biriciksin bilmem nesin demiş.
İnsanlar çocuklarının okuluna, mesleğine bile saygı göstermiyor bir kalıba sokmaya çalışıyor çoğu zaman, burda tanımadığı birinin cinsel tercihine yönelik hayat senin tercihlerin kimseyi ilgilendirmez diye akıl vermek kolay tabii. Yersen.
Bu tercih değil bakın bir yorumda da yazmışım. 10 yaşımda farkettim hislerim oluştu diye. Ayrıca psikoloğuma bunu söylediğim vakit aileme de açılmıştım tabi yaşımdan dolayı ilk kabullenmek istemediler geçicidir demişlerdi o dönem 16 yaşımdayken. Ama onlardan şu sözü de duydum " biz seni öyle de severiz." Yani herkesin kafa yapısı aile yapısı sizinkinden ibaret değil.

Bu tercih değil bakın bir yorumda da yazmışım. 10 yaşımda farkettim hislerim oluştu diye. Ayrıca psikoloğuma bunu söylediğim vakit aileme de açılmıştım tabi yaşımdan dolayı ilk kabullenmek istemediler geçicidir demişlerdi o dönem 16 yaşımdayken. Ama onlardan şu sözü de duydum " biz seni öyle de severiz." Yani herkesin kafa yapısı aile yapısı sizinkinden ibaret değil.
Tabiki “öyle de” sevecekler
Aileniz bunun için var zaten
Herkes gider onlar kalır
İnsanlar hırsız, katil, işe yaramayan faydasız evlatlarınıda seviyorlar
Sizin eğilimlerinizden dolayı sizi atacak değillerdi
Benim aile yapımı nerden çözdünüz bilemedim, işinize gelmediği için sanırım?
10 yaşındaki çocuklar genelde ne hissetiğini bilmezler, dün çok sevdiği birşeyden yarın nefret edebiliyorlar.
Sizin 10 yaşında kendinizi bukadar iyi tanıyor olmanız büyük şans olmuş.

Back
X