Hemcinsimle olan flörtüm

19 yasında genc kıza netten bir adam yazsa, agır abı. Buradaki herkes uzak dur sapık o derdi.
Yazan kadın olunca herkes saygı topalağı olmuş.
Bence o kadından uzak dur, sapık o, belaya bulaşma
Bence okuduğunuzu anlama probleminiz var djfhdfhh
1. sayfadan itibaren tekrar okuyun, herkes "uzak dur" diyor.

‘Ben de bir hata yaparsam beni de takıntı yapmandan korkuyorum’ demişsin O ise ‘yok ya ben diğerleri gibi değilim, şiddet uygulamam’ demiş. Şimdi bu ‘şiddet’ nerden çıktı? Takıntı onun için fiziksel şiddeti çağrıştırıyor demek ki ve ciddi takıntılı. Takıntı da psikolojik şiddettir zaten. Belki fiziksel şiddet de uygulamıştır bunu bilemezsin.
Kadın olsun erkek olsun eğer biri alakasız bir kelimeye farklı bir kelimeyle cevap veriyorsa kork ondan. Neden ‘şiddet uygulamam’ deme gereği duyuyor? demek ki bir şey var.
Eski sevgilisine yaptıklarını başa kalkan, ayrılınca tonla beddua eden korkunç biri.
Yarın senin de arkandan konuşacak. kendi iyiliğin için reelde arkadaş bile olma, kendin hakkında seni bulabileceği gerçek kimlik bilgilerini, telefonunu vs verme.
Yeni tanıştığın bir insan ‘seni hiç üzmeyeceğim diyorsa üzecektir, şiddet uygulamayacağım diyorsa uygulayacaktır. Bunlar havada kalan boş verilen sözler çünkü.
Bana anlattığı şey (eski sevgilisinin adı merve olsun örneğin) "merveye eski sevgilisi şiddet uygulayan biriydi. Merve de eşcinsel. Ve siddet uygulayan eski sevgilisinin ismi benimkiyle ayniydi. Bu yuzden merve hep bana onu anlatiyordu kotuluyordu. Ama bunu bile bile gitti ona döndü. Çok bedel ödedim içim soğumadi allaha havale ettim onu" dedi kisaca yani. Bende şakayla karışık " ya ben sana belki hata yapsam beni de unutmazsin herhalde" dedim gülerek. O da güldü. "Ben öyle uğraşmam değmez bile. Takintili degilim oyle şiddet vs uygulamam digerleri gibi" dedi. Tam da buraya takildim iste eski sevgilisi ile iliskisinin cok olayli olmasi ve bu kadar ofkeli olmasi beni de etkiledi. Ve yarabandi olarak kullanmasini da istemem beni acikcasi.

Merhabalar yasadigim travma yok, bunu 10 yasimda farkettim. Kan degerlerimde de hormonlarimda da bir bozukluk yok onu da gecmiste vermistim. Dedikleriniz dogru cikmiyor yani :) 16 yasimda gittigim bir psikologum vardi anksiyete nedeniyle. Kendisi de muhafazakar biriydi. Ve kendisinin bana dedigi sey " sen nasil mutluysan oyle ol."
Muhafazakarlıkta kıstas insanların fikri değildir
Şeriattır
Kuranda nasıl mutluysanız öyle olun yazmaz
Allah’ın yolundan saparak mutlu olunamayacağı yazar
Sizin durumunuz da İslamın kesin olarak yasakladığı bir şey

Bunları size öfkeyle söylediğimi düşünmeyin aksine iyiliğiniz için söylüyorum.

Muhafazakarlıkta kıstas insanların fikri değildir
Şeriattır
Kuranda nasıl mutluysanız öyle olun yazmaz
Allah’ın yolundan saparak mutlu olunamayacağı yazar
Sizin durumunuz da İslamın kesin olarak yasakladığı bir şey

Bunları size öfkeyle söylediğimi düşünmeyin aksine iyiliğiniz için söylüyorum.

Forumda din konuşmak veya inanç dayatmak yasak diye biliyorum.
Hanımefendinin inancı sizden farklı olabilir, o bu durumu kendi içinde bambaşka yaşıyor olabilir. Herkesin inancı kendisiyle Yaratan arasında, bence bu konuya girmemek lazım.

Forumda din konuşmak veya inanç dayatmak yasak diye biliyorum.
Hanımefendinin inancı sizden farklı olabilir, o bu durumu kendi içinde bambaşka yaşıyor olabilir. Herkesin inancı kendisiyle Yaratan arasında, bence bu konuya girmemek lazım.
Din dayatmak için söylemedim. İnancımdan dolayı çekincem var ve psikoloğum muhafazakar diyip onun önerisine kulak vermiş ondan belirtme gereği duydum.
Burda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz yanlış bildiği bir şeyi düzeltmek istedim

İnancı Farklı olabilir elbet genelde inançlı ve muhafazakar kelimeleri müslümanlar için kullanıldığı için müslüman diye tahmin ettim

Aslında foruma girerken kesin ban yedim diye girdim ama henüz yememişim😅

Kız benden birden uzaklaştı arkadaşlar bugün. Neden böyle oldu anlamadım. Dün gayet iyi konuşmuştuk. Sanırım benim bir açıklama yapmama gerek kalmadan bitti 🙄

Hepinize merhabalar. Buradaki ilk konum ve kendimi çıkmazda, kafası karışık hissediyorum. Uzun yazarsam belki okumazsınız diye kısaca özetlemeye çalışacağım.
Öncelikle ben 19 yaşındayım, çoğunuzdan küçüğüm belki. Yönelimim biseksüel ama erkek ağırlıklı. Geçmişte aileme bir ara açmıştım ancak yok sen öyle değilsin olamaz ergenliktendir geçer vs. demişlerdi ama bu yaşıma geldim hala da az da olsa ilgim var kadınlara. Bu arada anksiyete nedeniyle psikoterapi aldığım zaman bunu psikoloğuma da açmıştım ve sen nasıl mutluysan öyle ol demişti. Yani zaten bu yönelimimden rahatsızlık duymuyorum.

Konu şu ki geçen ay bir erkek arkadaşımla tartışarak ilişkimizi sonlandırdık. Az da olsa kafam onda. Ve dün akşam instagramdan 25 yaşında bir kadın yazdı. Lgbt sayfasını takip ettiğim için bulmuş. Tanışmak istedi. Ben de erkek arkadaşımdan ayrıldığım için belki kafam dağılır hem de ilk defa bir kadınla ilişkim olur diye başladım tanışmaya. Bu yönelimimi sakladığım ve yaşım genç olduğu için ben bir kızla ilişki yaşamadım asla, sevgilim de olmadı. Bu kadın eşcinsel bu arada. Aynı şehirdeyiz. Ve yeni ayrıldığını öğrendim, 1 ay olmuş. Aklı hala eski kız arkadaşında. Belli ki o da kafası dağılsın diye konuşuyor bilemiyorum. Ve kendisi de ağır abla gibi biraz. Sert, baskın biri. Kendisinin öncesinde cinsel ilişkisi de olmuş bir bayanla. Eski kız arkadaşına da çok öfkeli bazı nedenlerden dolayı.Bu biraz beni korkuttu acaba ilişkimiz olursa takıntı yapar mı ya da kötü davranır mı gibisinden. Hem de daha önce bir hemcinsimle ilişkim olmadı sakladım içimde yaşadım bu hisleri. Hem de inancımdan dolayı ilgim olsa bile ister istemez çekiniyorum. İlk defa böyle bir adım attım. Yaşım genç. Ailem bilmiyor. Bir hata yapıp sonrasında başıma olaylar açmak ya da kendimi kötü hissetmek istemiyorum. Belki bazılarınıza iğrenç gelecek biliyorum ama lütfen o şekilde dışlayacak incitecek tarzda yorum yapmayıp düzgün bir şekilde fikirlerinizi ifade ederseniz sevinirim. Sanki kendimi bulamıyorum bir karmaşanın içine attım kendimi.
Canim ne yaoarsan yapta once hpv asisi ol. Hem erkeklerden hem kadinlardan bulasmamasi icin korunman lazim .

Erkek arkadasima duygum var cinsel anlamda da ayni sekilde duygum var. O konuda problem yok. Ama iste ondan ayrilinca daha sonra da bu kadin yazinca reddetmedim ve tanistik ama kabullenemiyorum hem inancimdan dolayi hem de tedirginliklerimden dolayi
Erkek arkadaşına duygun varsa bu çok gereksiz olmuş ayrıca kadınla ilgili hiç iyi şeyler hissetmedim geri dönülmez yollara girme bence engelle gitsin zaten boşluk doldurma olmuş.

Sizin hayatınız sizin seçimlerinizi bu sayfa dahil hiçbir yerde bu yaşam şeklinizi eleştirip, sizi üzmesine müsade etmeyin. Ben bu duyguların sonradan geldiğini düşünmüyorum daha doğrusu '' dur ya bir kadından hoşlanayım birde nasıl bir şeymiş acaba? '' diye kimse düşünmez. Zorla olacak bir olay değil. İçinde doğuştan gelen bir yönelim yoksa kimse düşünmez. O yüzden saygı duymayı öğrenecekler merak etmeyin. Eleştirenlerin evlilik, ilişki hayatlarını az çok görüyor, okuyoruz zaten çok düzgünmüş gibi :) Sadece sizin dikkatli olmanızda fayda var her ilişkide olduğu gibi kadının da psikopatı çıkabiliyor. Eski sevgilisinden bu denli öfkeyle bahseden biri pek güvenilir, sağlıklı gelmedi bana.

Kız benden birden uzaklaştı arkadaşlar bugün. Neden böyle oldu anlamadım. Dün gayet iyi konuşmuştuk. Sanırım benim bir açıklama yapmama gerek kalmadan bitti 🙄
Baskalariyla da konuşuyordur bence senden daha iyisini bulmuştur kurtuldun biraz kitap oku gez hayat ilişkiden ilişkiye atlamak degildir.

Konu sahibini bı kenara koyuyorum. Şu yorumlara inanamiyorum herkes ne kadar da modern olmuş öyle. Saçma sapan şeyleri normal karsilamayin yok sen teksin bilmem nesin. Bide destekliyorlar. Bu kızın yasadigi şey anormall. Aykırı. Ama bu düşünce zihniyet olduğu muddetce Allah sonumuzu hayır etsin.

Hayatinizi nasil yasamak istiyorsaniz öyle yasayin. Bir beraberlik yasamadan önce kendinizi dinleyin eyer hisleriniz bu yöndeyse baslayin ama önce emin olun. Sonrada zaten aradaki farki kendiniz görürsünüz. Belki iki cinsiyetten hoslanmaya devam ediceksiniz beli bu bana göre deyil diyip erkekleri seciceksiniz veya hemcinslerinizle olmayintercih ediceksiniz. Bunu yasamadan bilemezsiniz.

Hepinize merhabalar. Buradaki ilk konum ve kendimi çıkmazda, kafası karışık hissediyorum. Uzun yazarsam belki okumazsınız diye kısaca özetlemeye çalışacağım.
Öncelikle ben 19 yaşındayım, çoğunuzdan küçüğüm belki. Yönelimim biseksüel ama erkek ağırlıklı. Geçmişte aileme bir ara açmıştım ancak yok sen öyle değilsin olamaz ergenliktendir geçer vs. demişlerdi ama bu yaşıma geldim hala da az da olsa ilgim var kadınlara. Bu arada anksiyete nedeniyle psikoterapi aldığım zaman bunu psikoloğuma da açmıştım ve sen nasıl mutluysan öyle ol demişti. Yani zaten bu yönelimimden rahatsızlık duymuyorum.

Konu şu ki geçen ay bir erkek arkadaşımla tartışarak ilişkimizi sonlandırdık. Az da olsa kafam onda. Ve dün akşam instagramdan 25 yaşında bir kadın yazdı. Lgbt sayfasını takip ettiğim için bulmuş. Tanışmak istedi. Ben de erkek arkadaşımdan ayrıldığım için belki kafam dağılır hem de ilk defa bir kadınla ilişkim olur diye başladım tanışmaya. Bu yönelimimi sakladığım ve yaşım genç olduğu için ben bir kızla ilişki yaşamadım asla, sevgilim de olmadı. Bu kadın eşcinsel bu arada. Aynı şehirdeyiz. Ve yeni ayrıldığını öğrendim, 1 ay olmuş. Aklı hala eski kız arkadaşında. Belli ki o da kafası dağılsın diye konuşuyor bilemiyorum. Ve kendisi de ağır abla gibi biraz. Sert, baskın biri. Kendisinin öncesinde cinsel ilişkisi de olmuş bir bayanla. Eski kız arkadaşına da çok öfkeli bazı nedenlerden dolayı.Bu biraz beni korkuttu acaba ilişkimiz olursa takıntı yapar mı ya da kötü davranır mı gibisinden. Hem de daha önce bir hemcinsimle ilişkim olmadı sakladım içimde yaşadım bu hisleri. Hem de inancımdan dolayı ilgim olsa bile ister istemez çekiniyorum. İlk defa böyle bir adım attım. Yaşım genç. Ailem bilmiyor. Bir hata yapıp sonrasında başıma olaylar açmak ya da kendimi kötü hissetmek istemiyorum. Belki bazılarınıza iğrenç gelecek biliyorum ama lütfen o şekilde dışlayacak incitecek tarzda yorum yapmayıp düzgün bir şekilde fikirlerinizi ifade ederseniz sevinirim. Sanki kendimi bulamıyorum bir karmaşanın içine attım kendimi.
Pişman olacağın şeyleri yapma.

Lezbiyenler maalesef ki takınti yapıyor çünkü partner bulmak heterolar kadar kolay değil o yüzden bu ilişkiye başlarken çok ayrıntılı düşünün ( şunu da ekleyeyim benim tanıdıklarım ve duyduklarım öyle genelleme oldu başta )

Lezbiyenler maalesef ki takınti yapıyor çünkü partner bulmak heterolar kadar kolay değil o yüzden bu ilişkiye başlarken çok ayrıntılı düşünün ( şunu da ekleyeyim benim tanıdıklarım ve duyduklarım öyle genelleme oldu başta )
Şimdi siz öyle diyince bir kez daha durup dusundum ama bilmiyorum gercekten kafam karisik. Bugün kendimi ona biraz anlattim. O da yeni ayrildigini hayatinin karmasik oldugunu ve hic olamasak da arkadas olarak kalabilecegimizi soyledi

Konu sahibini bı kenara koyuyorum. Şu yorumlara inanamiyorum herkes ne kadar da modern olmuş öyle. Saçma sapan şeyleri normal karsilamayin yok sen teksin bilmem nesin. Bide destekliyorlar. Bu kızın yasadigi şey anormall. Aykırı. Ama bu düşünce zihniyet olduğu muddetce Allah sonumuzu hayır etsin.
Moderniz evet. Keske herkes baskalarinin tercihlerine, nasil yasayacaklarina saygi duymayi becerecek kadar modern olsa.

Bu kadar hassas bir konuda yorum yaparken çok dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Konu sahibi henüz ergen sayılır. Dini açıdan soruyorsan, ki konuşmalarından Müslüman olduğunu anlıyorum doğru değil. Ailenle Bu durumu paylaşıp onların da desteğiyle çözüme kavusturabilirsin. Hic görmediğin tanımadığın yaşam tarzlarinda en ufak bir fikrinin olmadığı insanların seni yönlendirmesiyle alınacak bir karar değil bu.

Birde şunu merak ettim bu durumu gayet olağan karşılayanlar; kendi "kızları" yada "oğulları" hemcinsiyle birlikte aşk yaşarken görseler ne de yakistiniz maşallah diyebilecekler mi acaba?
Saygı duyarsın ayrı her koyun kendi bacağından asılır nihayetinde. Doğru olmadığını da belirtmek gerekir.

Back
X