- 6 Aralık 2016
- 1.784
- 2.046
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gergin kafayla okumasan iyi olur.onun yerine hikaye okuyabilirsin mesela Mustafa Kutlu sever misin bilmem ama Sevincini Bulmak son kitabı. O olabilir belkiHangi tarz kitapları sevdiğini bilmediğimden bir şey diyemiyorum ama 1984 distopya ve daha sakin kafayla okursan daha çok zevk alırsın@yolcukardelen 1984 listemde ama son 2 hafta çok gergindim okuyamadım.
Haftada en az 3 kitap okurdum, bu ara kafam almıyor, 1984 nasıl dağınık kafayla gider mi tavsiyene göre kitabım bitince başlayayım.
Evet duymuştum o kitabıTamam bakayım canım sağ olasınKitap bitince yorumlarımı yazarım canım:)
Bundan sonra da şu meşhur derle, topla, rahatla kitabını okumak istiyorum
İnternette sadeleşme minimalizmle ilgili video da çok var, bir Tanesini izleyip deneyebilirsiniz, belki ilgini çeker :)
Hemen gel şöyle yamacımızaHoşgeldinNe var şimdi elindelittle dora @yolcukardelen
Diyet isi tamam, kitap okumaya donmek icin de gaz lazim dedim, diyet yoldaşlarım buradaymış ya beni de alın aranıza, ben de okuyacağım
O kafayı en iyi kitaplar topluyor kızlar, az biraz da seviyorsanız okumayıTüm hengame arasında bir nefes oluyorHoşgeldin ben de geçen hafta geldim :)
Biliyorsun bu ara kafa yerinde değil ama okumaya başlıyorum artık
ben de imzalı olanı eklemiştim sepetime, ben alana kadar tükenmiş sonra eklerim diye çıkardım ben de nasıl beğendin mi?Su an göçüp gidenler koleksiyoncusu nu okuyorum Şermin Yaşar in. Bitmek üzere bisi kalmadı, sipa uyanmazsa onun icin bi kitaba başlayacağım.
Çok kitap seçmem ben, genelde çok satanlardan gidiyorum elime ne geçerse.
Sen ne okuyorsun?
Hoşbuldum canim, evet güzeldi, popüler olması etkili tabi almamda ama uç dört kitabını daha okumuştum kadının, hele yazki olayın üstüne almasam olmazdı. Ağladığım hikayeleri oldu yalan yok.Hemen gel şöyle yamacımızaHoşgeldinNe var şimdi elinde
O kafayı en iyi kitaplar topluyor kızlar, az biraz da seviyorsanız okumayıTüm hengame arasında bir nefes oluyor
ben de imzalı olanı eklemiştim sepetime, ben alana kadar tükenmiş sonra eklerim diye çıkardım ben de nasıl beğendin mi?
Rica ederim canım ne demekPaulo Coelho Casus yeni başladım, @yolcukardelen önerdiğin kitaba baktım ama bana hitap etmiyor teşekkür ederim önerin için.
uyku muEn ihtiyacım olan şey bu günlerde... diş sebebiyle ateşli ve huysuzuz normale dönsün ben de başlayacağımHoşbuldum canim, evet güzeldi, popüler olması etkili tabi almamda ama uç dört kitabını daha okumuştum kadının, hele yazki olayın üstüne almasam olmazdı. Ağladığım hikayeleri oldu yalan yok.
Şimdi sipam icin uyku eğitimiyle ilgili bi kitaba başladım bebeğiniz uykuyu çok sevecek diye, umarım pratiğe de dokebilirim
Hoşgeldin canımOkuyalım, seninki kadar olmasa da benim de kafa pek yerinde değil. Nasıl kendime geleceğimi bilmiyorum, bildiğim iyi gelen şeylerden başlayacağım ise. Kitap okumak güzel.
HosbuldumHoşgeldin canım
Rica ederim canım ne demek
uyku muEn ihtiyacım olan şey bu günlerde... diş sebebiyle ateşli ve huysuzuz normale dönsün ben de başlayacağım
Coelho’nun Casus kitabına denk geliyorum hep, merak ediyorum. Şeytan ve genç kadın, Veronika ölmek istiyor’u beğenerek okumuştum.Paulo Coelho Casus yeni başladım, @yolcukardelen önerdiğin kitaba baktım ama bana hitap etmiyor teşekkür ederim önerin için.
Bir Simyacı değil ama ben sevdim, Mata Hari'nin avukatına yazdığı mektupların bu kadar sürükleyici olacağını sanmıyordum.Coelho’nun Casus kitabına denk geliyorum hep, merak ediyorum. Şeytan ve genç kadın, Veronika ölmek istiyor’u beğenerek okumuştum.
Kitapla ilgili izleniminiz nedir?
En kötüsü de her dişte veya hastalıkta bu sürecin başa sarmasıOnemli olan pratiğe dökebilmek, bi kitabı bitireyim bakalım umarım başarabiliriz
Veronikayı merak ettim ben deCoelho’nun Casus kitabına denk geliyorum hep, merak ediyorum. Şeytan ve genç kadın, Veronika ölmek istiyor’u beğenerek okumuştum.
Kitapla ilgili izleniminiz nedir?
nasıldı Casus?Coelho-Zahir yeni kitabım.
Casus bitti.
olmaz mı :)
üzerinize afiyet evlendim de.
En kötüsü de her dişte veya hastalıkta bu sürecin başa sarması
Veronikayı merak ettim ben de
nasıldı Casus?
Casus güzeldi soluksuz okudum, coelho yu seviyorum. Veronika ölmek istiyor'u okumustum. Casus u daha çok sevdim. Zahir de iyi gidiyorEn kötüsü de her dişte veya hastalıkta bu sürecin başa sarması
Veronikayı merak ettim ben de
nasıldı Casus?
Ekliyorum listeme canımVeronika çok güzeldi..
Hımm önce Casus u mu okumalıyım yaniCasus güzeldi soluksuz okudum, coelho yu seviyorum. Veronika ölmek istiyor'u okumustum. Casus u daha çok sevdim. Zahir de iyi gidiyor
ben de severimAma Simyacı tadını verecek kitap yok benim için
Ekliyorum listeme canım
Hımm önce Casus u mu okumalıyım yani
ben de severim