- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fedailerin Kalesi Alamut bitti. Güzel bi kitap olmasına rağmen elimde çok kaldı. Hangi kitaba başlayacağıma da karar veremedim daha.
Okumak isteyip de okuyamamak gerçekten çok kötü. Bu son iki ay ben de öyleydim. Seni çok iyi anlıyorum. Bizim de rahat rahat okuyacağımız zamanlar gelecek inşallah canım üzülmeBen de okumayı istiyorum ama benim kitaplara bir türlü sıra gelmiyor
Sanırım ölünce gözümün arkada kalacağı tek konu kitaplar olacak. Doyamıyorummmmm
Okumak isteyip de okuyamamak gerçekten çok kötü. Bu son iki ay ben de öyleydim. Seni çok iyi anlıyorum. Bizim de rahat rahat okuyacağımız zamanlar gelecek inşallah canım üzülme
Darısı başıma kardelencim. Ben de biraz yol aldım ama halen bitemediFedailerin Kalesi Alamut bitti. Güzel bi kitap olmasına rağmen elimde çok kaldı. Hangi kitaba başlayacağıma da karar veremedim daha.
nasıldı? Ben de Yenişehirlioğlu okumak istiyorum bu aralar ama listemde çok kitap var dahaBahadır Yenişehirlioğlu son hasat adlı kitaba başladım.
Sen nasıl bulursun bilemiyorum ama ben bu adamın kitaplarını çok basit buldum. Çok fazla etkilenmedim. Konu güzel tamam bişeyler var ama çok yavan. Sanki kitaplarını daha önce okumuşum hissi verdi bana. Canan Tan kitapları gibi. Bi çırpıda okunan çerez kitaplardan yani.nasıldı? Ben de Yenişehirlioğlu okumak istiyorum bu aralar ama listemde çok kitap var daha
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar çocuklarım hastalandı biraz sekteye uğradı okumam en son hangisini yazmıştım bilmiyorum ama 1984 bitti. cesur yeni dünya bitti(bunları yazmışımdır galiba ama kontrol edecek vaktim yok şuan) Televizyon öldüren Eğlence kitabına başlamıştım okuyamadım ruh halim sebebiyle. öküzün A’sı Kitabını gece Acziyetin tekniği kitabını da gündüz okumaya çalışıyorum.pek iki kitap götüremem bir arada ama hiç okuyamayacağım yoksa
Hiç Canan tan okumadımBilerek Netten sipariş vermek yerine kitapçıda bi incelemeliyim öyleyse, sağ olasınSen nasıl bulursun bilemiyorum ama ben bu adamın kitaplarını çok basit buldum. Çok fazla etkilenmedim. Konu güzel tamam bişeyler var ama çok yavan. Sanki kitaplarını daha önce okumuşum hissi verdi bana. Canan Tan kitapları gibi. Bi çırpıda okunan çerez kitaplardan yani.
1984 daha çok içine çeken bir kitaptı benim için deCYDünya kurgusal olarak(olay zinciri babında söylüyorum) Türk filmi gibi olmuş, çocuğu bulması falan.lakin distopya olduklarını göz önünde bulundurursak gününüzün eğlence, mutluluk merkezli yaşamı CYD Daha çok uyuyor: özgürlük algısı ya da ne bileyim john’un kırbaç sahnelerinin izleyici kitlesi bulması falanÇok geçmiş olsun canım.
1984 çok beğendiğim bi kitaptır. Ama cesur yeni dünya adlı kitabı hiç beğenmedim. Sen neler düşünüyorsun.
Elif Şafak üni yıllarında favorimdi:) anlatımını çok beğeniyorumUzun bir süredir yazamıyordum buraya elimdeki kitap süründüğü için.
Dün Elif Şafak - Siyah Süt kitabına başladım.
Eskiden ben de severdim ama sonra soğudum siyah sütü merak etmiyor değilim aslında morordekElif Şafak üni yıllarında favorimdi:) anlatımını çok beğeniyorum
Elif Şafak 'ı ben de severimElif Şafak üni yıllarında favorimdi:) anlatımını çok beğeniyorum