- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
Hiç okumadım gerilim mi yoksa
Aynen gerilim. Diğer kitapları da gerilimdi ama bunda ayrı bir şey var. Fazla vahşi ve sert geliyor olaylar. Bir taraftan da güzel bir keyif veriyor ama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç okumadım gerilim mi yoksa
Bende tavsiye ederim, tarzını severim.
King'in tahtının varisi diyorlar
Kızlar ben çok etkileniyorum gerilim filminden de kitabından da uzak dururum yalnızız ın malum gece bölümünü gündüz okumama rağmen gerilmiştim gerisini siz düşünüzAynen gerilim. Diğer kitapları da gerilimdi ama bunda ayrı bir şey var. Fazla vahşi ve sert geliyor olaylar. Bir taraftan da güzel bir keyif veriyor ama.
Kızlar ben çok etkileniyorum gerilim filminden de kitabından da uzak dururum yalnızız ın malum gece bölümünü gündüz okumama rağmen gerilmiştim gerisini siz düşünüz
Kitabım bittiİnçe olunca pıt pıt oldu bitti bu araBenim de hoşuma gitti böyle böyle yüklendim bu saate kadar
Hayvan çiftliğini niye bu vakte kadar okumamışım dedim ve kınadım kendimi
Sıradaki kitabım ‘Kırık Kanatlar’ Yarın misafirim var ve sabahtan da Çatlı’ya çıkacağım ama arabada çocuklar durursa okuma ihtimalimi sevdim
Aman değmesinPsikolojik kitaplar zaman almıştı ama son iki kitap olaya dayalı olunca bitti hemenzGelirken de giderken de okuyamadım yavrucuklar sağ olsunBen korkmam kolay kolay böyle şeylerden ama farklı bir etkilenme durumum var.
Malum ülke şartları, sanırım iyice hassaslaştım. Her zor, dramatik durumda içime işlediğini hissediyorum. Kitaplar da o an gerçek gibi gelince üzülüyorum.
Maşallah, bu sıralarda ne güzel okuyorsun. Nazar değmesin.
Bu arada araçlarda kitap okuyanlara çok özenirim ama asla 2 satır bile okuyamıyorum midem sağ olsun.
1984 çok güzel bi kitap canım. Keyifli okumalar.Dün gece bitirdim Kürk Mantolu Madonnayı.klasiklere ısınıyorum gittikçe Sırada 1984 var
Teşekkür ederim canımYenice uyuttum çocukları, mutfak toparlanacak ama bi yarım saat okuyup toparlamayı sınra tekrar okumayı düşünüyorum, iyi gidiyor şu an1984 çok güzel bi kitap canım. Keyifli okumalar.
Hımm merakla bekliyorum birirmeniMerhaba Kızlar Karatay Mutfağı kitabını bitirdim artık minizmaliznle ilgili kitaplara başlamaya karar verdim
Yeni kitabım: azla yetinmek
Azla mutlu olmak mış adı yanlış hatırlamışımMerhaba Kızlar Karatay Mutfağı kitabını bitirdim artık minizmaliznle ilgili kitaplara başlamaya karar verdim
Yeni kitabım: azla yetinmek
Hiç okumadım bu alanda canım ama sen bi oku, Meram ettim ben deAzla mutlu olmak mış adı yanlış hatırlamışım
Tavsiye ettiğiniz minimalizm sadeleşme kitabı varsa yazın :)
galiba yapılmadı zaten kimse de kalmadı gibi bu Ayınkini de alıntılayıp hepsini tek mesajda birleştirip yazalım istersen? Geçen ay için ne derssin ne yapalım?Geçen ayın listesi hiç yapılmadı sanırım değil mi?
Kitap bitince yorumlarımı yazarım canım:)Hiç okumadım bu alanda canım ama sen bi oku, Meram ettim ben de
galiba yapılmadı zaten kimse de kalmadı gibi bu Ayınkini de alıntılayıp hepsini tek mesajda birleştirip yazalım istersen? Geçen ay için ne derssin ne yapalım?
Bu ay 10 kitap okudum ama suç sayısını yarın atayım inşallah Bu arada 1984 te son 50-60 sayfam kaldı
Hoşgeldin ben de geçen hafta geldim :)little dora @yolcukardelen
Diyet isi tamam, kitap okumaya donmek icin de gaz lazim dedim, diyet yoldaşlarım buradaymış ya beni de alın aranıza, ben de okuyacağım
Okuyalım, seninki kadar olmasa da benim de kafa pek yerinde değil. Nasıl kendime geleceğimi bilmiyorum, bildiğim iyi gelen şeylerden başlayacağım ise. Kitap okumak güzel.