- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Kendimi bu aralar fazla eleştiriyorum, okumayı sevenlere sorayım istedim.
Genelde psikoloji, felsefe, tarih okumayı severim ama illa roman olacak tabi.
Turk ve dunya klasiklerinden okumadığımda yok sayılır. Yenileride ihmal etmem.
Bu aralar çok gerginim kafa toparlanmıyor, wc ye bile götürmek kolay olunca pdf okumaya başladım.
Tabi sayfalara dokunmak gibisi yok ancak Newyork times bestseller listesinin neredeyse tamamı pdf olarak yayınlanıyor.
Okuyorum dizi film tadında sonra bu kitapla neden vakit kaybediyorum saçma sapan hikayeler diyorum ama hiç üzerinde düşünmeye gerek yok lay lay lom, açıyorum Tanrılar okulunu kafam almıyor.
Yani bazen insana hiç katkısı olmayacak kitaplar araya karıştıran kafa dağıtan var mı? 40 yaşında ergen bir ben varım sanırım.
Bu yoga meselesi benim de ilgimi çekmeye başladı. Biraz kurcalayayım bakayımProblem değil de sürekli yapılması gerekip de yetişmeyen şeyler var. Sanırım o kafamı çok dolduruyor. Bir çözüme ihtiyaç duyuyorum bu konuda. Son okuduğum kitapta da kız okuduklarını anlayamadığı için intihar ediyordu.
Tibet yogasına başladım. Belki o kafayı boşaltmada yardımcı olur.
Milena'ya Mektuplar tam bir Kafka stili ördeğim.
Bu konuda yalnız değilsin canım ben de zaman zaman yapıyorum öyle. Öyle kitapların bana iyi gelen yanı kafayı gerçekten boşaltıyor olması. Başka bi faydası olduğunu ben de düşünmüyorumKendimi bu aralar fazla eleştiriyorum, okumayı sevenlere sorayım istedim.
Genelde psikoloji, felsefe, tarih okumayı severim ama illa roman olacak tabi.
Turk ve dunya klasiklerinden okumadığımda yok sayılır. Yenileride ihmal etmem.
Bu aralar çok gerginim kafa toparlanmıyor, wc ye bile götürmek kolay olunca pdf okumaya başladım.
Tabi sayfalara dokunmak gibisi yok ancak Newyork times bestseller listesinin neredeyse tamamı pdf olarak yayınlanıyor.
Okuyorum dizi film tadında sonra bu kitapla neden vakit kaybediyorum saçma sapan hikayeler diyorum ama hiç üzerinde düşünmeye gerek yok lay lay lom, açıyorum Tanrılar okulunu kafam almıyor.
Yani bazen insana hiç katkısı olmayacak kitaplar araya karıştıran kafa dağıtan var mı? 40 yaşında ergen bir ben varım sanırım.
Evet acaba okuduğumuz kitaplardan iki güne bir de olsa alıntı mı yapsakKonu iyice durdu ..
Evet acaba okuduğumuz kitaplardan iki güne bir de olsa alıntı mı yapsak
İlla okuduğumuz kitaptan olmasına gerek yok kiHer kitapta olmuyor ki tatlım alıntı yapılacak yer. İşi zorunluluğa dökünce zor bence ama beğendiğimiz yerleri paylaşabiliriz.
Bu arada ne zamandır kitap elimde, bitiremeddim ben hala.
Keyifli okumalar canımBen de pek ugrayamadim buralara
Şu anda okuduğum kitap Haim Ginott'un Anne Baba ve Çocuk Arasında. Ebeveynlere tavsiye edebileceğim bir kitap :) 129. sayfadayım.
Sagol canım sana da :)Keyifli okumalar canım
İlla okuduğumuz kitaptan olmasına gerek yok kiCanlandırmak için bir tavsiyeydi sadece Ne yazık ki çok durgunuz bu aralar
Hiç okumadımGrange kitapların öyle çok ürpermiyordum ama Siyah Kan fena sarsıyor okurken.
Bende tavsiye ederim, tarzını severim.Hiç okumadımgerilim mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?