Böyle hatırlayamayınca da boşuna mı okudum diyorum :)Benim de aynı şekilde oluyor. 1 yıl önce okuduğum kitapların çoğunu da hatırlayamıyorum ne yazık ki.
Bu sıralarda Garange iyi sardı beni. 2-3 kitapta bir okumaya çalışıyorum ama aynı şekilde bu sıralarda pek okuyamıyorum.
Grange'ın güzel kitaplarından biri daha.Sırça Fanus bitti.
Hakkında çok güzel yorumlar vardı ama ben hiç beğenmedim.
Yeni kitabım "Siyah kan - Garange" 432 sayfa
Al benden de o kadar. Ben de bitiremedim kitabımı uğrayamıyorum.Ben yine elimde kitap süründürüyorum maalesef, öyle olunca da buraya yazmaya yüzüm olmuyor
Çocuğunuzla Birlikte Büyümek kitabını bitirdim, şimdi elimde Franz Kafka Dönüşüm var. Hepi topu 80 sayfa kitap amaaa kaç gündür bitemedi
Yalnızca ben unutuyorum Okuduklarımı sanıyordum. Demek ki herkeste bu sorun varmış. Ben de unutuyorumBöyle hatırlayamayınca da boşuna mı okudum diyorum :)
Böyle hatırlayamayınca da boşuna mı okudum diyorum :)
Grange'ın güzel kitaplarından biri daha.
Keyifli okumalar
Yalnızca ben unutuyorum Okuduklarımı sanıyordum. Demek ki herkeste bu sorun varmış. Ben de unutuyorum
Orası muhakkakBen de diyorum aynısını ördeğim ama direkt bilgi kalmasa da hayatımıza bir şeyler katıyordur herhalde diye düşünüyorum.
Ben yine elimde kitap süründürüyorum maalesef, öyle olunca da buraya yazmaya yüzüm olmuyor
Çocuğunuzla Birlikte Büyümek kitabını bitirdim, şimdi elimde Franz Kafka Dönüşüm var. Hepi topu 80 sayfa kitap amaaa kaç gündür bitemedi
Bi ara böyle düşünüp Şevkimi kırmıştım ben deBöyle hatırlayamayınca da boşuna mı okudum diyorum :)
çocuklu bayanız ve birçok yere bölünüyoruz gün içinde, kafa kalmıyor ki doğal olarakYalnızca ben unutuyorum Okuduklarımı sanıyordum. Demek ki herkeste bu sorun varmış. Ben de unutuyorum
Yarın şipariş vereceğim ben de onu inşallah, merak ediyorum çok
Dönüşüm ü ünide okumuştum ama on yıl olacak nerdeyse, bir daha okuyasım var.hatta üst üste bir kaç Kafka okuyasım varVarsa öneriniz yarına yetiştirin de ekliyeyim listeye
Bi ara böyle düşünüp Şevkimi kırmıştım ben de
çocuklu bayanız ve birçok yere bölünüyoruz gün içinde, kafa kalmıyor ki doğal olarakBen okuduğum kitaplarIn altını çiZerim ve bitikten sonra da ni deftere not ederdim Ve kitap hakkınfaki görüşümü de eklerdim ama bu ay bunu ayın sonunda yapmaya karar verdim
Bi de galiba okuduklarımızı ara ara karıştırmak gerekiyor unutmamak için
Mustafa kutlu kitaplarında çok yaşıyorum ben bunu... okuyup okumadığımı hatırlayamıyorum bazen
Nazanın kitabında da geçmişti, merak etmiştimKafka'nın Milena'yı mektupları önerebilirim. Ben çok severek okumuştum.
bende de çok oluyorSon 1 haftadır kitap okumak konusunda sorun yaşıyorum.
Okuyorum, bazen 2-3 sayfa sonra başka şey düşündüğümü fark ediyorum. Hiçbir şey anlamamışım.
Sonra geri dönüyorum mecburen.
Yine son 1 hafta yoğun çalışıyorum ondan mı bilmiyorum ama fena can sıkıyor.
Canım kafka'nın bende şato diye bi kitabı var daha okumadım ama kızkareşim beğenmiş bana hediye etmişti.
Dönüşüm ü ünide okumuştum ama on yıl olacak nerdeyse, bir daha okuyasım var.hatta üst üste bir kaç Kafka okuyasım varVarsa öneriniz yarına yetiştirin de ekliyeyim listeye
Bi ara böyle düşünüp Şevkimi kırmıştım ben de
çocuklu bayanız ve birçok yere bölünüyoruz gün içinde, kafa kalmıyor ki doğal olarakBen okuduğum kitaplarIn altını çiZerim ve bitikten sonra da ni deftere not ederdim Ve kitap hakkınfaki görüşümü de eklerdim ama bu ay bunu ayın sonunda yapmaya karar verdim
Bi de galiba okuduklarımızı ara ara karıştırmak gerekiyor unutmamak için
Mustafa kutlu kitaplarında çok yaşıyorum ben bunu... okuyup okumadığımı hatırlayamıyorum bazen
Kafa aşırı dolu olunca bana da oluyo canım öyleSon 1 haftadır kitap okumak konusunda sorun yaşıyorum.
Okuyorum, bazen 2-3 sayfa sonra başka şey düşündüğümü fark ediyorum. Hiçbir şey anlamamışım.
Sonra geri dönüyorum mecburen.
Yine son 1 hafta yoğun çalışıyorum ondan mı bilmiyorum ama fena can sıkıyor.
Ben Dönüşüm'ü niyeyse sevemedim, bilmiyorum.
O kitabın methini çok duydum, ikinci Kafka denemem o olabilir.Kafka'nın Milena'yı mektupları önerebilirim. Ben çok severek okumuştum.
Onu duymamıştım, bi bakayım canım sağ olasınCanım kafka'nın bende şato diye bi kitabı var daha okumadım ama kızkareşim beğenmiş bana hediye etmişti.
beğendiğimiz kitaplar bile bazen dönüp okuyunca aynı etkiyi oluşturmuyor canımBen Dönüşüm'ü niyeyse sevemedim, bilmiyorum.
İlk kez Kafka okudum, büyük beklentiye mi girmiştim acaba diyorum. Bende istediğim etkiyi uyandıramadı bu kitap. Başka bir kitabını daha deneyeceğim :)
O kitabın methini çok duydum, ikinci Kafka denemem o olabilir.
Nazanın kitabında da geçmişti, merak etmiştimBakayım canım teşekkür ederim
bende de çok oluyorbenim gibi bulduğun boşluklarda da okumaya çalışıyorsan gün içinde yapılacaklar geliyor insanın aklına...bir de problemler varsa kafada of ki ne of...
Kafa aşırı dolu olunca bana da oluyo canım öyle
Ben Dönüşüm'ü niyeyse sevemedim, bilmiyorum.
İlk kez Kafka okudum, büyük beklentiye mi girmiştim acaba diyorum. Bende istediğim etkiyi uyandıramadı bu kitap. Başka bir kitabını daha deneyeceğim :)
O kitabın methini çok duydum, ikinci Kafka denemem o olabilir.
Aman diyeyim sen ellere uymaProblem değil de sürekli yapılması gerekip de yetişmeyen şeyler var. Sanırım o kafamı çok dolduruyor. Bir çözüme ihtiyaç duyuyorum bu konuda. Son okuduğum kitapta da kız okuduklarını anlayamadığı için intihar ediyordu.
Tibet yogasına başladım. Belki o kafayı boşaltmada yardımcı olur.
Milena'ya Mektuplar tam bir Kafka stili ördeğim.
Milenaya mektuplar hangi yayın evi daha iyi biliyor musunuz?akşam sipariş vereceğim de listeye ekliyeyim onu daProblem değil de sürekli yapılması gerekip de yetişmeyen şeyler var. Sanırım o kafamı çok dolduruyor. Bir çözüme ihtiyaç duyuyorum bu konuda. Son okuduğum kitapta da kız okuduklarını anlayamadığı için intihar ediyordu.
Tibet yogasına başladım. Belki o kafayı boşaltmada yardımcı olur.
Milena'ya Mektuplar tam bir Kafka stili ördeğim.
Aman diyeyim sen ellere uyma
İle yararsa haber et bize de lazım öyle bi şey
Milenaya mektuplar hangi yayın evi daha iyi biliyor musunuz?akşam sipariş vereceğim de listeye ekliyeyim onu da
Tamam canım sağ olasınTamamdır, haberdar ederim ben.
Çook yıllar önce okumuştum. Uyduruyor olabilirim, kitap hala evde değil ama sanki Can yayınlarıydı diye aklımda kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?