- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
Ordan kalmış o zaman aklımda, omunda okumuştum çıktığında Eski bir pala hayranıyım daGunaydın =)
Kıtap cok hıtap etmedı bana aslında ama yarım bırakmakda ıstemıyorum ..
Nar agacı degılde Iskender Pala nın Od adlı romanında yunus emre sevdıgıne sıtare dermıs ordan hosuma gıtmıstı
Amin canım amin, keşke ilaç da kıllanmasak ama işte olmadan olmuyor daAynen canım bize de antibiyotik verdi. Boğazı kötüydü. Size de çok geçmiş olsun canım. Çocuklar hasta olmasa keşke hiç çünkü onlarınki daha zor oluyo. Allah bizlere de kolaylık versin.
“Babil’de Ölüm İstanbul’da Aşk” ilk okuduğum kitabı olduğu için midir bilmem ama en iyisiydi sanırım ya da lisede okuduğumdan daha çok etkilendim bilemiyorumGüzel kitap ve dediğin gibi kesinlikle sonu aceleyle yazılmış gibi geldi banaMerhabalar kızlar. Yazmayı unuttum en son okuduğum İskender Pala - Abum Rabum bitti. İskender Pala kendi tarzının dışına çıkmış biraz ama güzel bir kitap olmuş. Keşke sonunu daha güzel bağlasaydı ama yine de oldukça beğendim kitabı. Çok emek vermiş. Güzel bir polisiye-tarih kitabı olmuş. Ahmet Ümit le yarışır. Özellikle alıp okuyun demiyorum ama denk gelirseniz okuyun. Yeni kitabım İlber ORTAYLI - Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK. 476 sayfa
@MorVampirella