- 5 Temmuz 2011
- 11.804
- 8.937
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vampirim kitap sayısını dünden mi başlasak yeni gelenler için haksızlık olmasın@miyaww__ ocak ayından bu yana kaç kitap bitirdin :) listeye ekleyeceğim
Offf zamanım olsa bu listeyi yerle bir ederdim, bir kitabı elime alıp bitirene kadar hayattan kopan biriyim..10. takım olarak hem zayıflayıp hem kitap kurdu olacağız bizimle birlikte kitap yoldaşlığı yapmak isteyenleri içeri bekleriz.
KURALLARIMIZ
1- Haftada en az iki kez gelip bildirim verilecek. (x. sayfadayım. x kitabı okuyorum gibi)
2- Herkes bitirdiği kitap ile ilgili ufak bir bilgi veren düşüncelerini içeren yorum paylaşacak. Diğer arkadaşlara fikir olması amacıyla.
3- Herkes okuduğu kitaptan sevdiği alıntılar paylaşabilir
4-Herkes her türden kitap okuyabilir.
5-Her ay en çok kitap okuyan 3 kitap kurdu ilk sayfada ilan edilecek
[td]ÜYE ADI[/td]
OKUNAN KİTAP GÜNCEL KİTAP BAŞLANGIÇ TARİHİ SAYFA moni * * * * Mor Vampirella 4 Satranç 31 Mayıs 79 morordek 2 Pembe Fili Düşünme 1 Haziran 208 hedef38beden * * * * kardelen321 5 Obsesif 31 Mayıs 348 miyaww__ 1 Uzun Yağmurlardan Sonra 1 Haziran 331 beyazinci * * * * suzi1704 * Seçme Hikayeler 27 Mayıs 127 serguzestt * Bir Varmış Bir Yokmuş 1 Haziran 304
Tabii ki :) ilk sayfadaki tablo bilgilerini yazdıktan sonra eklerim aramıza hoşgeldinbende istiyorum bende
Başlangıç: 8 Mart 2018
Kitap sayısı: 1
Güncel kitap: Üç Kız Kardeş/İclal Aydın/366 sayfa
Okunan sayfa : 160 sayfa
Abla yılık veri kaydı tutalım diye yılbaşından başladım:) yeni gelen arkadaşların da ocak ayından beri kaç kitap okumuşlarsa ekleyeceğim:)Vampirim kitap sayısını dünden mi başlasak yeni gelenler için haksızlık olmasın
O zaman hoşgeldiniz:)Offf zamanım olsa bu listeyi yerle bir ederdim, bir kitabı elime alıp bitirene kadar hayattan kopan biriyim..
Sayenizde Farkettim ki kitap okumuyorum ne zamandır, tekrar başlayayım en iyisi
Çok güzel düşünmüşsünüz , teşekkürler
Hiç problem değil orjinalini yazarız sayfa sayısı da mühim değilBeni de aranıza alır mısınız?
Hemen şimdi bir kitap bulacağım
Yalnız ben telefondan iBook olarak okuyabiliyorum sadece, sayfa sayısı dolayısıyla çok fazla olacak... bir sorun olur mu?
İkinci sorun benim kitaplar İngilizce olmak zorunda, isimleri çevirmeye çalışacağım ama bazen çevirisi olmayabilir.. orijinal ismini mi yazayım çevirisini mi?
Tamam o zamanHiç problem değil orjinalini yazarız sayfa sayısı da mühim değil
Kitap ismi: daughter of time
Yazar: Sarah Woodbury
Konu: medival zamanlara zaman yolculuğu yapan bir kadın
Başlangıç: 01/06/2018
Toplam sayfa:1572(iBook formatı)
Geceleri yatakta okurum kuzum, az da olsa okuyayım, yoğunlukta da olsa zaman ayırmak lazım, ne zamandır okumamışım bu topiği görünce farkettimO yoğunlukta, yorgunlukta kitap okumaya fırsat bulursan ve ben bulamazsam kendimi intihar ederim fılavır
Ne güzel bi topik..10. takım olarak hem zayıflayıp hem kitap kurdu olacağız bizimle birlikte kitap yoldaşlığı yapmak isteyenleri içeri bekleriz.
KURALLARIMIZ
1- Haftada en az iki kez gelip bildirim verilecek. (x. sayfadayım. x kitabı okuyorum gibi)
2- Herkes bitirdiği kitap ile ilgili ufak bir bilgi veren düşüncelerini içeren yorum paylaşacak. Diğer arkadaşlara fikir olması amacıyla.
3- Herkes okuduğu kitaptan sevdiği alıntılar paylaşabilir
4-Herkes her türden kitap okuyabilir.
5-Her ay en çok kitap okuyan 3 kitap kurdu ilk sayfada ilan edilecek
[td]ÜYE ADI[/td]
OKUNAN KİTAP GÜNCEL KİTAP BAŞLANGIÇ TARİHİ SAYFA moni * * * * Mor Vampirella 4 Satranç 31 Mayıs 79 morordek 2 Pembe Fili Düşünme 1 Haziran 208 hedef38beden * * * * kardelen321 5 Obsesif 31 Mayıs 348 miyaww__ 1 Uzun Yağmurlardan Sonra 1 Haziran 331 beyazinci * * * * suzi1704 * Seçme Hikayeler 27 Mayıs 127 serguzestt * Bir Varmış Bir Yokmuş 1 Haziran 304