Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun mü başladın ? Kitap kaç sayfa ve bu sene ocaktan beri kaç kitap bitirdin onları da yazarsan listeye ekleyeceğim :)Ayse Kulin. Bir varmış bir yokmuş ismi hoşuma gitti umarım masal degildir:)))
Güzel bir kitap diye duydum sanki kitap iki taraftan da mı okunuyordu iki farklı hikayeyi anlatıp birleştirdiği kitabı bu mudyu ?Ayse Kulin. Bir varmış bir yokmuş ismi hoşuma gitti umarım masal degildir:)))
Evet iki taraflı bir kitap henüz başlamadım ama kızımı uyutunca baslicam insallahGüzel bir kitap diye duydum sanki kitap iki taraftan da mı okunuyordu iki farklı hikayeyi anlatıp birleştirdiği kitabı bu mudyu ?
Peki ocak ayından beri bitirdiğin kitap sayısı ?Bugun mü başladın ? Kitap kaç sayfa ve bu sene ocaktan beri kaç kitap bitirdin onları da yazarsan listeye ekleyeceğim :)
miyaww__ ocak ayından bu yana kaç kitap bitirdin :) listeye ekleyeceğim
Olsun artacak böyle :)Boşuna utanmadım ben herhalde.
1.
Olsun artacak böyle :)
O zaman ben kitap okumaya gidiyorum biraz :)İnşallah canım kesin kararlıyım artacak.
O zaman ben kitap okumaya gidiyorum biraz :)
Utanacak bişey yok canım. Benim de iki küçük cimcimem var onlar sayesinde okuyamıyorum ne zamandır. Benim de ocaktan bu yana okuduğum kitap sayısı 5.Olsun artacak böyle :)
Teşekkür ederimBende gideyim bari. ❤❤
İyi geceler, iyi okumalar canım.
Harika hemen ekliyorumUtanacak bişey yok canım. Benim de iki küçük cimcimem var onlar sayesinde okuyamıyorum ne zamandır. Benim de ocaktan bu yana okuduğum kitap sayısı 5.
Teşekkür ederim seçtiğin zaman tablodaki verilerle birlikte yazıp katılmanı bekliyorum :)Yeni grubun hayırlı olsun benim elimdeki kitap bitti başlayacağım bir kaç kitap var okumak için onlardan birini seçip başlayacağım
Konunun tapusunu almışsın hayırlı olsunmoni
@hedef38beden
kardelelen321
@beyazinci
morordek
@Suzi1704
miyaww__
serguzestt
Evet konuyu Kazen üstüme yaptı bugün
İlk sayfada kuralları yazdım eklemek ya da değiştirmek istediğiniz varsa konuşalım önerilere de her zaman açığım
Ben bir disiplin olmasından yanayım o disiplin olsun ki okumaktan kaçmayalım birbirimize sorumluluk duyalım ve haftada en az 2 gün burda bildirim yapalım
Bildiklerimi eklediğim bir tablo yaptım bu arada yeni öğrendim tablo yapmayı
Bu sene okuduğunuz toplam kitap sayınızı şu anda ne okudugunuzu bana bildirebilirseniz tabloyu doldurmak istiyorum.
Etiketlediğim herkes ilk sayfada eğer çıkmak isteyen varsa söylerse listeden çıkarabilirim ama lütfen kalın ve okuyalım
Teşekkür ederimmKonunun tapusunu almışsın hayırlı olsun
Bence kurallar gayet makul
Benim ilk sayfada okuduğum kitap yanlış girilmiş. Ben su an Pembe Fili Düşünme'yi okuyorum.
Ocak ayından beri okuduğum kitap sayısı maalesef 2