KIzlaarr nasılsınız ? :) Ben kitabıma döndüm bugunn :)
Birkaç sıkıntım var nasıl çözeceğim konusunda hiç fikrim yok. 8 gözlü bir kitaplığım vardı ama kendisini pek sevmiyorum rengi siyah ruhumu karartıyor hadi onu geçtim ben 4 senedir üniversitede şehir dışında olunca bilin bakalım bana kaç göz kalmış
1
Kendime odamda bir köşe oluşturmak istiyorum ama odam benden başka herkesin. Annemin yokluğumda koyduğu makineleri babamın masa üstü bilgisayarı misafir gelince kullanılan kanepe , annem kışın burda tv izlediği için tv ve onun masası yani ruhsal anlamda "odam" huzurunu hissedemiyorum. Tabi öğrenci evimdeyken öyle değildi odam benim kendi özel alanımdı bu duruma sürece uyum sağlayamadım bu anlamda.
Değişiklik yapmak fikrimi az çok bizimkilerle konuşmak hiç yoksa kendime bir alan oluşturmak istiyorum odamın şeklini vs değiştirerek bu arada odam baya geniş bir oda. Amaan ne carladım be diyorum bazen çünkü 1 sene sonra evlenip gitmek de var yaşamımda . Sanırım üniversite sonrası her genç kızın başına geliyor bunlar
Ayakkabılıkta bile henüz bana yer açılacak bu arada ayakkabılarım kutularında bekliyor çok dertliyim hele kitaplarımı o tek göze koyarken kalan 7 göze bi şööyşe bakıp vah tüh falan ettim