Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı cumalar
ben de hala emzirirken okuyorumBenim hala elimdeki kitap bitmedi.
Kitap çok güzel ama okuyacak zamanım sıfır.
Ben emzirirken okuyamıyorum bebeğimin burnu tıkanıyoHayırlı cumalar
ben de hala emzirirken okuyorum
Hadi ya ben inçe kitapları tercih edip kontrol ediyorum sürekliBen emzirirken okuyamıyorum bebeğimin burnu tıkanıyo
napiyon kitapları yalayıp yutuyonkitapzede Çocuk Yetiştirmede Psikolojik Taktikler bitti.
Yeni kitabım Cesur Yeni Dünya
Aldous Huxley
266 sayfa
napiyon kitapları yalayıp yutuyon
Hmm. Benim okuduğumu anlamam için bazen noktadan önceki cümleyi tekrar tekrar okuyorum
Son okuduğum kitap çerez gibiydi. Başladım bi baktım bitmiş. Zaten hep bildiğim şeylermiş anlatılanlar. Yani ne demek istiyo diye çabalamadım kolay okundu.
Yeni başladığım kitap( Cesur Yeni Dünya) ilginç bi kitap. O biraz elimde kalacak gibi duruyor.
Bazen bende de öyle oluyo. Okuyup sindirmek gerekiyor bazen de ne kadar uğraşsan da hızlı gitmez öyle kitaplarHmm. Benim okuduğumu anlamam için bazen noktadan önceki cümleyi tekrar tekrar okuyorum
Tabloyu güncelledim çokk teşekkür ederim sanki sırtımdaki kamburu atacağım yarın nedense çok dolu doluyum biri dokunsa ağlayacağım o derece geçirdiğim 1 seneyi düşündükçe fena oluyorum zor şeyler yaşamışım insan içinden sıyrılıp uzaktan bakınca görüyor sanırım . Geçmiş iyi ki geçmiş.Bu arada kitapzede yarınki sınavda başarılar canm.
Tabloyu güncelledim çokk teşekkür ederim sanki sırtımdaki kamburu atacağım yarın nedense çok dolu doluyum biri dokunsa ağlayacağım o derece geçirdiğim 1 seneyi düşündükçe fena oluyorum zor şeyler yaşamışım insan içinden sıyrılıp uzaktan bakınca görüyor sanırım . Geçmiş iyi ki geçmiş.
Çokk teşekkür ederimmBaşarılar diliyorum umarım cok iyi geçer. ..