Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin sorunla hepinize yazmış olayım tatili misafirlerim vardı o sebeple aktif olamadım az önce tabloyu güncelledim lütfen kontrol edin ki yanlışlık yapmış olmayım:)kitapzede nerelerdesin?
Ellerine sağlık canımBen sayfa sayısının daha adil olacağını düşünüyorum.mesela geçen ayda üç kitap okudum ama şuan elimdeki kitap kalınlığında değildi üçünün toplamıSenin sorunla hepinize yazmış olayım tatili misafirlerim vardı o sebeple aktif olamadım az önce tabloyu güncelledim lütfen kontrol edin ki yanlışlık yapmış olmayım:)
Temmuz ayı derecelerini yapacağım eve geçince bu gece evde kalmıyorum yarın gece toparlarım kitap sayfa sayısına göre yapalım demistik hala geçerli bu olsun diyorsanız ona gire kitap geçer mi olsun diyorsanız ona gire yapacağım aslında kitap sayısı da güzel olabilir ama tamamen size kalmış oylama olabilir bu konuda sözel olarak konuşunca sayfa sayısı demistik sayısal veri olarak da konuşabiliriz size bıraktım akşama kadar düşünün:)
Ben de kitabımı bitirdim tablomu yarın güncellerim kitap seçmedim çünkü henüz:)
Bildirim konusunda çok sıkmak istemiyorum kimseyi aktif olanlar listede kalacak olmayanlar liste dışı zaten kimler kalacak belli oluyor uzun süre sebepsiz gelmeyenler ayırırız yolumuzu :)
Bence de sayfa sayısı olsun :)Senin sorunla hepinize yazmış olayım tatili misafirlerim vardı o sebeple aktif olamadım az önce tabloyu güncelledim lütfen kontrol edin ki yanlışlık yapmış olmayım:)
Temmuz ayı derecelerini yapacağım eve geçince bu gece evde kalmıyorum yarın gece toparlarım kitap sayfa sayısına göre yapalım demistik hala geçerli bu olsun diyorsanız ona gire kitap geçer mi olsun diyorsanız ona gire yapacağım aslında kitap sayısı da güzel olabilir ama tamamen size kalmış oylama olabilir bu konuda sözel olarak konuşunca sayfa sayısı demistik sayısal veri olarak da konuşabiliriz size bıraktım akşama kadar düşünün:)
Bildirim konusunda çok sıkmak istemiyorum kimseyi aktif olanlar listede kalacak olmayanlar liste dışı zaten kimler kalacak belli oluyor uzun süre sebepsiz gelmeyenler ayırırız yolumuzu :)
Sayfa sayısı daha adil geliyor bana :)Senin sorunla hepinize yazmış olayım tatili misafirlerim vardı o sebeple aktif olamadım az önce tabloyu güncelledim lütfen kontrol edin ki yanlışlık yapmış olmayım:)
Bilgisayarımı açınca alırım tabi ki :)kitapzede beni de listeye alır mısın ? Tibetin gençlik pınarı 2 yazar peter kelder başlama tarihim 11 ağustos sayfa 44teyim
kitapzede nihayet dün gece başladım kitabımaAbım tanım 77.sayfadayım
Bu ay üç kitap bitirebildim:
Ermiş
Kölenin Mutluluğu
Şizofren Aşka Mektup
Bende nihayet abum rabumu bitirdim yeni kitabım
Kahraman tazeoğlu-yarali
Bu ay
Sol ayağım
Abum rabum okudum
kitapzede