- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
Tanınmış biri değil canım normal yurdum insanı.Kerime neyi anlatıyordu canım tanınmış birini mi Roman muydu
Haydi al bi kitap gel sen deee..Burası şahane olmuş.
Beni itekleyin ne olur kitap okumayı bıraktım.
Haydi al bi kitap gel sen deee..
Ben geldimm sınavlarım bitti ve elime aldığım Satranç kitabımdan 20 sayfa okudum tam anlamıyla başlamış oldum. Şimdi Kazen e mesaj atacağım sayfa ile ilgili neler yapabilirim bakacağım olmazsa yeni konu açarım ordan düzenli bir okuma listesi hedefler ve sayfamızla ilgili çok sıkı olmayan kurallar koyar ilgilenirim durumu bildireceğim.miyaww__ miyoşş bende uzun zamandır okul yüzünden ilgilenemedim ama şükür şimdi başladım yine az da olsa gel günde 5 sayfa olsa bile kar öyle öyle çoğalıyor zaten :)
Kediler kitapları hem çok sever canoAynen canlar.. Başlamam lazım. Kitaplığımla meşhur_dum ben.. Neden böyle oldu anlamadım.
Kediler kitapları hem çok sever cano
Kesinlikle hem ruhuna iyi gelecektir
Evett sayfaların arasına yatıyor benimkide. ❤❤
Bende kedi olduğuma göre hemen kitaplara dönmeliyimm. ❤❤
Bu konuda yazılanlar bana bildirim olark gelmiyor neden anlamadımmAynen canlar.. Başlamam lazım. Kitaplığımla meşhur_dum ben.. Neden böyle oldu anlamadım.
Bu konuda yazılanlar bana bildirim olark gelmiyor neden anlamadımm
moni
hedef38beden
kardelelen321
@beyazinci
morordek
S Suzi1704
miyaww__
serguzestt
Evet konuyu Kazen üstüme yaptı bugün
İlk sayfada kuralları yazdım eklemek ya da değiştirmek istediğiniz varsa konuşalım önerilere de her zaman açığım
Ben bir disiplin olmasından yanayım o disiplin olsun ki okumaktan kaçmayalım birbirimize sorumluluk duyalım ve haftada en az 2 gün burda bildirim yapalım
Bildiklerimi eklediğim bir tablo yaptım bu arada yeni öğrendim tablo yapmayı
Bu sene okuduğunuz toplam kitap sayınızı şu anda ne okudugunuzu bana bildirebilirseniz tabloyu doldurmak istiyorum.
Etiketlediğim herkes ilk sayfada eğer çıkmak isteyen varsa söylerse listeden çıkarabilirim ama lütfen kalın ve okuyalım
Canım hayırlı olsun vampirim.
Acaba konunun adını mı değiştirsek?
10. Takım deyince çok bi özel oluyor.
"Hem Zayıflıyoruz Hem Okuyoruz" minvalinde bir ad mı yapsak? :)
Olsun burda utanmak yok yeniden başlıyoruz öyle düşün:)Utanarak söylüyorum ki kitabım hala : (evet hala) Uzun Yağmurlardan Sonra. Yazarı Bella Andre. Sayfa sayısı 331. Ben ise 232deyim.