- 24 Haziran 2015
- 6.159
- 20.201
Aminn cümlemizin .. :)Canım biter inşallah sınavın sen olumluya odaklan Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin tez zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn cümlemizin .. :)Canım biter inşallah sınavın sen olumluya odaklan Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin tez zamanda
İyiyimm koşturmacalı günler geçiyor gidiyor :) Son 10 günüm kaldı onun stresi var üzerimde :)
Az önce bilgisayarımda bir dosya var okumak istediğim kitaplar izlemek istediğim film&diziler onlara bakıp iç geçirdim hepsini yapacağım diye düşündüm :) Sen nasılsınn
Amin inşallah :) Allah sana da kolaylık versin zor taşınma işleri
10 günüm var benimde ev taşıyoruz :)) kitap aldım inş çocuklarda çok sakin olur da okurum rahatça.
Allah zihin açıklığı versin bütün sınav bekleyenlere hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah
Ekledim bile 12 kitap oldun harika :)kitapzede İskender Pala - Katre-i Matem bitti.
Yeni kitabım- Nazan Bekiroğlu - Nar Ağacı - 533 sayfa
Ekledim bile 12 kitap oldun harika :)
Allah kolaylık versin canım, inşallah gönlüne göre olur tüm sınavların :)Amin inşallah :) Allah sana da kolaylık versin zor taşınma işleri
Aminn inşallah :)Allah kolaylık versin canım, inşallah gönlüne göre olur tüm sınavların :)
Sanırım hayallerimizin büyük bir çoğunluğu birbiriyle aynı çünkü ben de tam bir deniz aşığıyım. Ne güzel bir hayaldir o deniz kenarı kasaba hayali Deniz kenarı olmasa da şuan evimin bir odasını hobi odası yaptım kendime. Kitaplarım, defterlerim, örgülerim, gitarım..... Ne zaman ruhumu dinlendirmek istesem muhteşem bir kaçış odası oluyor. Bu arada ev kira. Ama hiç önemsemiyorum. En son oturduğum evde 9 yıl oturdum. Şehir değiştirince mecburen değiştirmek zorunda kaldım O yüzden hiç düşünme kendi evin olup olmasını. Hayat kısa. Kuşlar uçuyor. Şimdiden başla hayallerini gerçekleştirmeye. Uygun zamanı beklemek pek mantıklı gelmiyor bana. Veeeee hobi odasını herkese tavsiye ediyorum. Ne yapıp ne edin kendinize böyle bir oda ayarlayın.
Hadiiiiii yaaaaaa ben o zaman baştan bir daha izlerim çünkü gerçekten çok güzel bir dizi. Normalde böyle dizilerle hiç aram yoktur. Genelde sinema filmi izlerim onun içinde sinemaya gitmeye özen gösteririm. Game Of Thronesten sonra bu ikinci dizim ama cidden harika olmuş. Teşekkür ederim bilgi için ama 2019 u beklemek zor olacak
Kelime defterini bekletiyorum ben de okumak için can atsam daBaşka kitabı kalmadı okumadığım, kıyamıyorumAma bu aralar ihtiyacım var Naz’an olmaya başlarım belki
Ah ah... ne güzel hayaller... bir tarafı deniz bir tarafı yemyeşil orman olsa içinde binbir türlü kuşun cıvıldadığı...
imkanlar dahilinde olabildiğince gerçekleştirmek gerek elbet, hayat kısa... o deniz kenarına hiç varamamakta var
Bu ay kitap sayfası sene sonu için de aynı durumu uygulayabiliriz :)kitapzede bu ay sayfa sayısına göre en çok okuyan belirlenecek değil mi? Sene sonunda da mı öyle olacak, bir yıl boyunca okunan sayfa sayısı? Ona göre not alacağım :)
Biz pek o kadar oturacak gibi değiliz.
1 sene sonra hadi şuraya taşınalım ya da artık kendi evimiz olsun diyebiliriz. O nedenle, taşınma illetini de işin içerisine katarak aceleye getirmiyorum Laydline'cım.
Benim tercihim eğer dizi kaliteli ve bolca zeka içerikli ise; dizi yönünde. Baya baya karakterlere bağlanıyorum çünkü.
İzlemediysen person of interest'e de bir şans ver derim.
Umarım hepimizin tüm dilekleri gerçek olur.