Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
198 lira canım. 18 kitap ediyorAltı aylık ücret ne kadardı acaba :)
LAydLiNe çok teşekkürler... Ne güzel bilgiler vermissin hemen bakıcam ben de
Mesela son ay hangi kitapları gönderdiler canım örnek verebilir misin merak ettim198 lira canım. 18 kitap ediyor
Rica ederim canım ne demek.
Cook iyi..198 lira canım. 18 kitap ediyor
Rica ederim canım ne demek.
Seni yine geçeceğimSelam kitap kurtları
@MorVampirella kitabımın 309. sayfasındayım kuzum.. bu ara okuyamadım hemen hızlandırıyorum 2 güne bitmeli bu kitap kızdım kendime
Bu ayın konusu Dans' tı.Mesela son ay hangi kitapları gönderdiler canım örnek verebilir misin merak ettim
Cook iyi..
O kitabı çok severek okumuştum, konunun ilerleyişi ve yazarın dili çok güzeldi :)Günaydın. Bugün Katrei Matem i bitirmek istiyorum çünküüü Nazan Bekiroğlu Nar Ağacı geçti elime ❤
Kütüphaneye epey oldu gitmeyeli. . Ne çok severdim oysa.
Iznimde oğlumun üyeliğiyle gitmek istiyorum. :)
-----
Fi-çi-pi üçlemesini okudunuzmu?
Diziyi izledim pek beğendim :) özellikle ozan güven muhteşem oynamış fakat ekşi de kitabı ve yazarını acaip gömmüşler.
Almayi düşünüyordum hatta önerinizle kitapyurdundan siparis vermek üzereyken yorumlar düşündürdü beni. :)
Kütüphaneye epey oldu gitmeyeli. . Ne çok severdim oysa.
Iznimde oğlumun üyeliğiyle gitmek istiyorum. :)
-----
Fi-çi-pi üçlemesini okudunuzmu?
Diziyi izledim pek beğendim :) özellikle ozan güven muhteşem oynamış fakat ekşi de kitabı ve yazarını acaip gömmüşler.
Almayi düşünüyordum hatta önerinizle kitapyurdundan siparis vermek üzereyken yorumlar düşündürdü beni. :)
Ben okudum canım. Dizisini izlemedim. İzlemeyi de düşünmedim hiç çünkü kitabı da sırf meraktan okudum. Edebi değerinin olduğunu düşünmüyorum ama tabii okuyup diziyle kıyaslamanı çok isterim. Para verip alma derim. Kütüphane de bulabilirsen eğer oradan alıp okuman daha iyi olur çünkü dediğim gibi para vermeye değmeyeceğini düşünüyorum. Tabii bu benim fikrim.
Sen kütüphane deyince aklıma geldi. Yıllardır ailecek kütüphaneye üyeyiz Bayılırım kütüphanelere 5 yaşındaki kızımla birlikte okuyoruz kütüphaneden aldığımız kitapları. Daha önce arkadaşımın tavsiyesiyle nette bir projeyi incelemiştim. Okul öncesinde kadar 1000 kitap gibi bir projeydi. Onun için çabalıyorum. Şuan 100 kitabı geçtik. Bu gün yine kütüphaneye gideceğiz. Kitaplarını değiştirmeye. Kendime almak istemiyorum ama oraya gidince dayanamıyorum. Evde okunacak bir sürü kitap dururken ben tutup kütüphaneden alıyorum Ama bu kez almayacağım önce evdekileri bitireceğim Ne çok konuştum yauuuuu
Heyecanla bekliyorum başlamayı :)O kitabı çok severek okumuştum, konunun ilerleyişi ve yazarın dili çok güzeldi :)
Iste aynen senin yorumuna benzer eleştirilerde bulunmuşlar..
Edebi yönünün olmadığı seks içeriğin fazla abartılı ve yazarın yer yer bilinçsiz ukalalik yaptigina dair elestiriler yoğunlukta.
Vaktin olursa diziyi izle derim. Senarist yönetmen ve oyuncular çok başarılı .
Hatta demislerki dizi kesinlikle kitabın çok önüne geçmiş :)
Aynen canım üyeliğimiz var ama benim ki zaman aşımına uğramıştır diye düşünüyorum ..o yüzden oğlumun uyeligiyle faydalanayım.
Çok isterim sık sık kütüphane ye gitmeyi fakat mesai saatleri için de gitmem mümkün değil keşke olsa ne iyi olurdu .
Günaydın. Bugün Katrei Matem i bitirmek istiyorum çünküüü Nazan Bekiroğlu Nar Ağacı geçti elime ❤
O zaman diziyi de izleyeyim en kısa zamanda. Şu an LaCasa De Papel' i izliyorum bayıldım resmen diziye. Dizi sayesinde İspanyolca öğrenmeye karar verdim Özel mi çalışıyorsun devlet mi? Eskisi gibi değil kütüphanelerin mesai saatleri. Bizim burada büyük salonu saat 22:00 ye kadar açık. Bence bir araştır derim. Üyelikte eskisi kadar zor değil artık anında yeniliyorlar.