- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
Geçmiş olsun canım zor bi durumKızlar evde tadilat yaptık kaç gündür dünden beri de boyun Fıtığı azdıkalıp halinde oturuyorum ve maalesef kitap okuyatak durumda değilim cepten takıma ancak yazıyorum oda evdekiler söyleniyor daha beter olacaksın diye
kendini begenmisler gibi dik oturuyorum telefonu bile yukarı tutuyorum boynumu bukmemek için
Canım şöyle bir düşündüm de şok oldum doğru düzgün okumamışım
N.Bekiroğlu yerli yersiz Cümleler
i. Pala bülbülün Kırk Şarkısı
M Kutlu , İlmihal yahut Arzuhal
kitapzede Semerkant elimde uzun süre kalmasına ve zaman zaman hikayeden kopmama rağmen hüzün bıraktı gönlümde bittiğinde... iç içe girmiş olay örgüsü ve satır aralarında verilen mesajlarla okumaya değer bir kitap kesinlikle
kitapzede ben kitabım ı bitirdim.
Bu arada ben haftaya memlekette olucam. Bu pazar çıkcaz yola. Kardeşimin düğününe gidiyorum. 10 gün oradayız. Bildirim yapmaya zamanım olmaz herhalde okumaya da hatta.
Ayrı topik açmaya gerek yok canım aynı bildirimi buradan da yapabiliriz bence. Daha önce @PrensesPeri diye bir arkadaşın topiğin de öyle yapıyorduk. Karışıklıkta olmuyordu unutmak da.
Ben Haziran ayında maalesef kitap bitirememişimkitapzede
kitapzede
Seninle Başlamadı 245. sayfadayım
Aslında bitmesine çok az kaldı ama hafta sonu şehir dışı gezimiz olacak belki okuyamam ve haftalık bildirimimi tamamlayamam diye yazayım dedim şimdiden
Bitirirsem de ayrıca yazarım
kitapzede Eşler arası karşılıklı fikir birliği bitti.
Eşler arası karşılıklı güven e başlamıştım bugün o da bitti. 65 sayfa.
Haziran ayı 10 kitap oldu benim. Şimdiden yazayım yarın giremem belki.
Haziran ayı 2 kitap bitti bende de
Kızlar evde tadilat yaptık kaç gündür dünden beri de boyun Fıtığı azdıkalıp halinde oturuyorum ve maalesef kitap okuyatak durumda değilim cepten takıma ancak yazıyorum oda evdekiler söyleniyor daha beter olacaksın diye
kendini begenmisler gibi dik oturuyorum telefonu bile yukarı tutuyorum boynumu bukmemek için
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sağlık önemliKızlar evde tadilat yaptık kaç gündür dünden beri de boyun Fıtığı azdıkalıp halinde oturuyorum ve maalesef kitap okuyatak durumda değilim cepten takıma ancak yazıyorum oda evdekiler söyleniyor daha beter olacaksın diye
Kızlar evde tadilat yaptık kaç gündür dünden beri de boyun Fıtığı azdıkalıp halinde oturuyorum ve maalesef kitap okuyatak durumda değilim cepten takıma ancak yazıyorum oda evdekiler söyleniyor daha beter olacaksın diye
kitapzede
Adı :Yaralı Bilinç
Yazar Daryush Shayegan
203 syf
Dün başladım 15teyim yatmadan kafam alırsa okurum
Günaydın
kitapzede ay sonu nedeniyle işler çok yoğundu çok fazla giremedim unuttum sonra yorgunluktan bildirim yapmayı nolur kusura bakma
Haziran da 3 kitap okudum 3. Kitabımı perşembe bitirdim dün okumaya fırsatım olmadı.
Yeni kitabım elif Şafak=> sanmak yalnızsın bugün başlıyorum
Hayırlı sabahlar
Haziran ayında ben kitap bitirememişim.
Kara Kitap'ın 60. sayfasındayım
Günaydın kızlar
1 tane okudumBugün ay sonu lütfen bana haziran ayında kaç kitap okumuş olduğunuzu bildirin ki ben de listemi yapabileyim akşam 21,00 a kadar süreniz var.
moni morordek hedef38beden @beyazinci S Suzi1704 serguzestt damlapal Nego @MiuLego ballikayfe oynakbasi34 eceboce @tuzsuz_ruh Floweroflife Bonus @yolcukardelen
Bildirim bekliyorum kızlar.
Günaydııınnnn.. elimdeki kitabımı da bitirdim veee ay sonu bildirimim için geldimkitapzede
Haziran ayı kitaplar:
1. Tess geritsen-bir sırrım var
2. Uğur koşar- evliya ve eşkıya
3. Özgür bacaksız- bazı yollar yalnız yürünür
4. İskender pala- abumrabum
5. Ethem emin nemutlu- dua kader değiştirir
6. Sabahattin Ali- Kuyucaklı Yusuf
7. Yüzüklerin Efendisi-Yüzük Kardeşliği
Yeni kitabımı bildirmeye geleceğim yine vampircim. İsmi belli sayfa sayısını bilmiyorum sadece. Ellerine sağlık şimdiden
Ben de açımYini kitibimi bildiriciğim vimpircim
İnsanlar aç açç
Selamm
Bu aralar ekstra duble aşırı yoğunluk sebebiyle kitap okuyamadım, 1 Temmuz’dan sonra rahatlayacağım işşallah
Haziran başında neyse kitabım şimdi de onu okuyorum hala. Yani haziranda kitap bitiremedim.
Kaç hafta okuyamadım zaten. Başındaydım 50 li sayfalarda bu sabah biraz daha okudum. Daha var epey okuncak.
129/461
Temmuz için çok daha güzel olsun istiyorum ama nasip tabi önümde taşınma işim var ne zaman olduğunu bilmediğim.
Emek veriyorsun vampir çok tşk ederim
Yini kitibimi bildiriciğim vimpircim
İnsanlar aç açç
Elimdeki kitabı bitireyim de bari 2 kitap okumuş olayımBugün ay sonu lütfen bana haziran ayında kaç kitap okumuş olduğunuzu bildirin ki ben de listemi yapabileyim akşam 21,00 a kadar süreniz var.
moni morordek hedef38beden @beyazinci S Suzi1704 serguzestt damlapal Nego @MiuLego ballikayfe oynakbasi34 eceboce @tuzsuz_ruh Floweroflife Bonus @yolcukardelen
Bildirim bekliyorum kızlar.
Seni geçtimGünaydııınnnn.. elimdeki kitabımı da bitirdim veee ay sonu bildirimim için geldimkitapzede
Haziran ayı kitaplar:
1. Tess geritsen-bir sırrım var
2. Uğur koşar- evliya ve eşkıya
3. Özgür bacaksız- bazı yollar yalnız yürünür
4. İskender pala- abumrabum
5. Ethem emin nemutlu- dua kader değiştirir
6. Sabahattin Ali- Kuyucaklı Yusuf
7. Yüzüklerin Efendisi-Yüzük Kardeşliği
Yeni kitabımı bildirmeye geleceğim yine vampircim. İsmi belli sayfa sayısını bilmiyorum sadece. Ellerine sağlık şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?