Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar Kara Kitap'ı okuyan var mı?
Konuda okuyan bir arkadaşımız var ama başlarında daha sanırım.
Aklımda olan kitaplardan birisiydi ama pek güzel değil gibi yorumları.
Ellerine, emeğine, yüreğine sağlık canımHaziran Ayı Okunan Kitaplar
1- Nego 10
2- @MiuLego 7
3- @hedef38beden 5
Sizleri tebrik ediyorum. Devamlı olmasını diliyorum.
4- @ozgemsiii ve ben 3
5- @kardelelen321 2
6- @miyaww__ @yolcukardelen @Suzi1704 1
Diğer arkadaşlarım haziran ayında hiç kitap bitirmemişler önümüzdeki ay kitap bitirmelerini bekliyorum. Kitap bitiren herkesi kutluyorum harikasınız ilk kişi ilk sayfamızda kendini gözebilir :)
Bu ay konumuzda toplamda 33 kitap okunmuştur herkesi tebrik ediyorum :)
Günaydınlar olsun herkese bende şehirdışındaydım anan evimdeyim kitap falan hak getire inşallah bu hafta bitirmeyi hedefliyorum kusura bakmayın yazamadım25 Haziran-1 Temmuz Değerlendirme
Kırmızı Kart Alan Üyeler
@serguzestt @ballikayfe @damlapal bu aldığınız 2. kırmızı kart yani haftaya bildirim vermediğiniz taktirde tablo dışı kalacaksınız.
@tuzsuz_ruh 1 ceza puanın geçen haftadan vardı bu da ilk kırmızı kartın oldu
Ceza Puanı Alan Üyeler
@eceboce @Floweroflife daha önceden 1'er ceza puanınız vardı bu hafta sadece 1 gün bildirimde bulunduğunuz için 2 ceza puanınız oldu.
moni inciitanesi @miyaww__ bildirimden muaf izinli üyelerimiz iyi tatiller sizlere
Teşekkür Alan Üyeler
morordek @hedef38beden @kardelelen321 @Suzi1704 @oynakbasi34 @MiuLego @Bonus @Portakal Sulu Ordek @ozgemsiii Nego @yolcukardelen LAydLiNe
Sizlere özveriniz için teşekkür ediyorum.
Bol bol okuyalım, cezalar almayalım, aldıysak sildirmek için daha çok okuyalım
Ben aylık bildirime yetişememişim Çok değildi zaten ama 2 kitapla da olsa listeye girmek isterdimHaziran Ayı Okunan Kitaplar
1- Nego 10
2- @MiuLego 7
3- @hedef38beden 5
4- @ozgemsiii ve ben 3
5- @kardelelen321 2
Diğer arkadaşlarım haziran ayında hiç kitap bitirmemişler önümüzdeki ay kitap bitirmelerini bekliyorum. Kitap bitiren herkesi kutluyorum harikasınız ilk kişi ilk sayfamızda kendini gözebilir :)
Düzeltiyorum 519 sayfa :)Günaydın kitapzede yeni kitaba dün başladım. İskender Pala - Katre-ı Matem - 507 sayfa.
35 sayfa okudum
Ellerine emeğine sağlık vampircim ne güzel bir tabloHaziran Ayı Okunan Kitaplar
1- Nego 10
2- @MiuLego 7
3- @hedef38beden 5
4- @ozgemsiii ve ben 3
5- @kardelelen321 2
Bu ay konumuzda toplamda 33 kitap okunmuştur herkesi tebrik ediyorum :)
Teşekkür almışım Asıl sana kocaman teşekkürler özverin için, emeğin için25 Haziran-1 Temmuz Değerlendirme
Kırmızı Kart Alan Üyeler
@serguzestt @ballikayfe @damlapal bu aldığınız 2. kırmızı kart yani haftaya bildirim vermediğiniz taktirde tablo dışı kalacaksınız.
@tuzsuz_ruh 1 ceza puanın geçen haftadan vardı bu da ilk kırmızı kartın oldu
Ceza Puanı Alan Üyeler
@eceboce @Floweroflife daha önceden 1'er ceza puanınız vardı bu hafta sadece 1 gün bildirimde bulunduğunuz için 2 ceza puanınız oldu.
moni inciitanesi @miyaww__ bildirimden muaf izinli üyelerimiz iyi tatiller sizlere
Teşekkür Alan Üyeler
morordek @hedef38beden @kardelelen321 @Suzi1704 @oynakbasi34 @MiuLego @Bonus @Portakal Sulu Ordek @ozgemsiii Nego @yolcukardelen LAydLiNe
Sizlere özveriniz için teşekkür ediyorum.
Bol bol okuyalım, cezalar almayalım, aldıysak sildirmek için daha çok okuyalım
Ay çok mutlu oldum ben
7. Takımda sürekli kırmızı suratlı biri tarafından sopalanmaktan yorulmuştum @MiuLego
Bide sürekli vurulmaktan. @nehirnil111
kitapzede asıl emeğin için ben teşekkür ederim
Bu ay izin veriyorum sana beni geçebilirsin kitabım kalmadığı için değil yo yo ne alakası varEllerine emeğine sağlık vampircim ne güzel bir tablo
okuyan okuamaya çabalayan herkesi kocaman tebrik ederim.
2. olmuşmtemmuz sonuna hedefim 1. olmak
birinci olan Nego arkadaşımı da tebrik ederim .. temmuz ayında bunun acısını çıkaracağımı belirtmek isterim
temmuzda en az 40 olur belkş
teşekkür elmışım
Asıl sana kocaman teşekkürler özverin için, emeğin için
Bu ay izin veriyorum sana beni geçebilirsin kitabım kalmadığı için değil yo yo ne alakası var
kitapzede dün gece kırmadan incitmeden adlı kitabı bitirdim sıradaki kitabım :açlık
Günaydınlar olsun herkese bende şehirdışındaydım anan evimdeyim kitap falan hak getire inşallah bu hafta bitirmeyi hedefliyorum kusura bakmayın yazamadım
Ben aylık bildirime yetişememişim Çok değildi zaten ama 2 kitapla da olsa listeye girmek isterdim
elimdeki bu kitabı da hafta sonu hiç okuyamadığım için bitiremedim ama temmuz ayının ilk kitabı olacak kendisi :)
Ellerine emeğine sağlık vampircim ne güzel bir tablo
okuyan okuamaya çabalayan herkesi kocaman tebrik ederim.
2. olmuşmtemmuz sonuna hedefim 1. olmak
birinci olan Nego arkadaşımı da tebrik ederim .. temmuz ayında bunun acısını çıkaracağımı belirtmek isterim
temmuzda en az 40 olur belkş
Teşekkür almışım Asıl sana kocaman teşekkürler özverin için, emeğin için
Tamamdır öyle yapalımŞöyle yapalım bildirime yetişemeyenler de yazdın beni etiketlesin o ay okunan kitap sayısını güncelleyim hemen :) +2 ekleyeceğim ilk sayfaya Ama sıralama listesine giremeyecek bildirim vermeyenler onu da söyleyim
Tamamdır öyle yapalım
Bence de bireysel listeye ekleme, üstüme düseni yapmadıgım icin hak etmiyorum maalesef o listede yer almayı En azından topluluğumuza bir faydam olsun
kitapzede Seninle Başlamadı bitti.
Kitapla ilgili yorumlarım: Kitap davranışlarımızın, kafamıza taktığımız bazı sorunlarımızın bizden kaynaklı olmadığını, ailemizden devraldığımız miraslar olabileceğini ve bunları nasıl iyileştirebileceğimizi anlatıyor. Bence farkındalık oluşturması açısından güzel bir kitap, çok şey öğrendim diyebilirim. Negatif yanı ise bir noktadan sonra aynı şeyleri tekrar ediyor, sonlara doğru "eeh tamam anladım" diyerek sıkıldım :) Daha kısa tutulabilirmis bence.
Sıradaki kitabım: Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı - Mark Manson
197 sayfa
Bu kitabı aslında eşim kendisine almış ama ben de merak ettiğim için okuyayım dedim.
Kısaltsam mı acaba bildirim yaparken bana da zor olacakHemen ekliyorum ne kadar uzun bir isim
Ben ilk sayfaya ekledim sen en iyisi kitabımın x sayfasındayım de yazık valla yazana kadar kitabı okursun daha iyi. Hemen oku bitir bence yazmamak içinKısaltsam mı acaba bildirim yaparken bana da zor olacak
UGKTS
Ya da Kafaya Takmama Sanatı diyeyim bari