- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün ay sonu lütfen bana haziran ayında kaç kitap okumuş olduğunuzu bildirin ki ben de listemi yapabileyim akşam 21,00 a kadar süreniz var.
moni morordek hedef38beden inciitanesi S Suzi1704 serguzestt damlapal @eflalim @MiuLego ballikayfe oynakbasi34 eceboce @tuzsuz_ruh Floweroflife Bonus @yolcukardelen
Bildirim bekliyorum kızlar.
Maalesef Haziran'da kitap bitiremedim hala şato yu okuyorum 200. Sayfadayim.Bugün ay sonu lütfen bana haziran ayında kaç kitap okumuş olduğunuzu bildirin ki ben de listemi yapabileyim akşam 21,00 a kadar süreniz var.
moni morordek hedef38beden inciitanesi S Suzi1704 serguzestt damlapal @eflalim @MiuLego ballikayfe oynakbasi34 eceboce @tuzsuz_ruh Floweroflife Bonus @yolcukardelen
Bildirim bekliyorum kızlar.
Haziran Ayı Okunan Kitaplar
1- @eflalim 10
2- @MiuLego 7
3- hedef38beden 5
Sizleri tebrik ediyorum. Devamlı olmasını diliyorum.
4- @ozgemsiii ve ben 3
5- kardelelen321 2
6- miyaww__ @yolcukardelen S Suzi1704 1
Diğer arkadaşlarım haziran ayında hiç kitap bitirmemişler önümüzdeki ay kitap bitirmelerini bekliyorum. Kitap bitiren herkesi kutluyorum harikasınız ilk kişi ilk sayfamızda kendini gözebilir :)
Emeklerine sağlık canım, ben tatildeyim hatırlamıyorum kaç kitap okuduğumu eve gidince geçmişten aratıp yazıcamBu ay konumuzda toplamda 33 kitap okunmuştur herkesi tebrik ediyorum :)
25 Haziran-1 Temmuz Değerlendirme
Kırmızı Kart Alan Üyeler
serguzestt ballikayfe damlapal bu aldığınız 2. kırmızı kart yani haftaya bildirim vermediğiniz taktirde tablo dışı kalacaksınız.
@tuzsuz_ruh 1 ceza puanın geçen haftadan vardı bu da ilk kırmızı kartın oldu
Ceza Puanı Alan Üyeler
eceboce Floweroflife daha önceden 1'er ceza puanınız vardı bu hafta sadece 1 gün bildirimde bulunduğunuz için 2 ceza puanınız oldu.
moni inciitanesi miyaww__ bildirimden muaf izinli üyelerimiz iyi tatiller sizlere
Teşekkür Alan Üyeler
morordek hedef38beden kardelelen321 S Suzi1704 oynakbasi34 @MiuLego Bonus Munzevi Zencefil @ozgemsiii @eflalim @yolcukardelen LAydLiNe
Sizlere özveriniz için teşekkür ediyorum.
Bol bol okuyalım, cezalar almayalım, aldıysak sildirmek için daha çok okuyalım
Ay çok mutlu oldum ben25 Haziran-1 Temmuz Değerlendirme
Kırmızı Kart Alan Üyeler
serguzestt ballikayfe damlapal bu aldığınız 2. kırmızı kart yani haftaya bildirim vermediğiniz taktirde tablo dışı kalacaksınız.
Ceza Puanı Alan Üyeler
eceboce Floweroflife daha önceden 1'er ceza puanınız vardı bu hafta sadece 1 gün bildirimde bulunduğunuz için 2 ceza puanınız oldu.
moni inciitanesi miyaww__ bildirimden muaf izinli üyelerimiz iyi tatiller sizlere
Teşekkür Alan Üyeler
morordek hedef38beden kardelelen321 S Suzi1704 oynakbasi34 @MiuLego Bonus Munzevi Zencefil @ozgemsiii @eflalim @yolcukardelen LAydLiNe
Emeğine sağlık25 Haziran-1 Temmuz Değerlendirme
Kırmızı Kart Alan Üyeler
Ceza Puanı Alan Üyeler
Teşekkür Alan Üyeler
Ben geldim kuzummm.
Ay çok mutlu oldum ben
7. Takımda sürekli kırmızı suratlı biri tarafından sopalanmaktan yorulmuştum @MiuLego
Bide sürekli vurulmaktan. nehirnil111
kitapzede asıl emeğin için ben teşekkür ederim
Hoşgeldin güzel geçti mi bronzlastin mi
Kilo alıp geliyor biz de elimizde tüfekler ördek avına çıkıyoruz mecburenHer ne kadar ekibin çoğu değişse de 7.takımin yeri ayrıdır gözümde @MiuLego miu'm çok mu çektiriyor size