- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
benim de tez var hazır elin sıcakken onu da mı aradan çıkarsan
O zaman da ben topuklarım Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de tez var hazır elin sıcakken onu da mı aradan çıkarsan
Yaaaaa sevindim. Belki önyargı ama olumlu önyargı olunca kitap daha güzel okunuyor benceBen yıllar önce okumuştum güzeldi. Altı çizilecek çok yer bulacaksın :)
Teşekkür ederimtebrikler
bidaha tez kelimesi kullanmak yok
O zaman da ben topuklarım Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş
Günaydın
hımm merak ettimkitapzede kitabım bitti.
Yeni kitabım : Sabahattin Uçar - Eşler arası karşılıklı fikir birliği ( ömür boyu mutluluk serisi 4.kitap ) - 71 sayfa
Nego de hatırlamıyormuş. O zaman şöyle yapalım mı bir bildirim topiği açalım oraya sadece bitirdiğiniz kitapları yazın ama onları da favoriye kaydedin ki o ay neleri okuduğunuzu bilin yani örnek vereyim:
Haziran
-Bin Muhteşem Güneş
(2 hafta sonra yine başka kitap bitti diyelim yeni bildirim şu şekilde:)
Haziran
-Bin Muhteşem Güneş
-Ve Dağlar Yankılandı
bu şekilde bir topik olsun mu düşünceler nedir?
Bence de olabilirNego de hatırlamıyormuş. O zaman şöyle yapalım mı bir bildirim topiği açalım oraya sadece bitirdiğiniz kitapları yazın ama onları da favoriye kaydedin ki o ay neleri okuduğunuzu bilin yani örnek vereyim:
Haziran
-Bin Muhteşem Güneş
(2 hafta sonra yine başka kitap bitti diyelim yeni bildirim şu şekilde:)
Haziran
-Bin Muhteşem Güneş
-Ve Dağlar Yankılandı
bu şekilde bir topik olsun mu düşünceler nedir?
Az önce nihayet okumakta olduğun kitabimı bitirdim.moni morordek hedef38beden @kardelelen321 miyaww__ @beyazinci S Suzi1704 @serguzestt @damlapal Nego @MiuLego @LAydLiNe @ozgemsiii @ballikayfe @oynakbasi34 @eceboce @tuzsuz_ruh @Floweroflife @Bonus Munzevi Zencefil @yolcukardelen
Kızlar Haziran ayı bitimine son 3 gün Cumartesi günü saat akşam 21:00 a kadar Haziran ayında okuyup bitirdiklerinizi yazıp beni etiketleyin ve ilk ay derecelerimizi sergileyelim ilk sayfamız şenlensin ve bir analiz yapayım.
Neden devam edemedin bilmiyorum ama bitirdiğinde iyi ki okumuşum diyeceğin bir kitap olacak bence. Ben çok severek okumuştum umarım sende öyle okursun.Az önce nihayet okumakta olduğun kitabimı bitirdim.
Tam 3 kez elime alıp başladığım ve bir türlü devamını getiremediğim, Kürk Mantolu Madonna' yı okumaya başlayacağım.
Uyanan hızımla ilgilendim, eşimi şehir dışına gönderdim ama inat ettim bitmeden yatmadım kitapzede Semerkant bitti nihayet yarın yeni kitabımı ve Semerkant ile yorumumu eklerim inşallah
kitapzede kitabım bitti.
Yeni kitabım : Sabahattin Uçar - Eşler arası karşılıklı fikir birliği ( ömür boyu mutluluk serisi 4.kitap ) - 71 sayfa
Kitabı bitirdim. Şu an hüzünlüyüm. Hem kitabın bitmesi hem sonu..
İçimde bir burukluk var.
Yeni kitabım.
Nabız - Jeremy Robinson
480 sayfa.
Bu kitap biraz elimde duracak gibi, yavaş okuyacağım.
Az önce nihayet okumakta olduğun kitabimı bitirdim.
Tam 3 kez elime alıp başladığım ve bir türlü devamını getiremediğim, Kürk Mantolu Madonna' yı okumaya başlayacağım.
Geçmiş olsun az olsun o da olur sen kendine dikkat etKara Kitap'ın 47. Sayfasındayım.
Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk kitabının 78. Sayfasındayım.
Benim migrenim var. Hızlı ilerleyemiyorum
Bu hafta çok ağrıdı yine.