- 24 Haziran 2015
- 6.159
- 20.201
Yaaa inşaallah ama sayfa sayıları az kitaplar kaldı elimde hep, haksızlık olur sanki böyle
Beni hırslandırıyorsun bebeğim
Olur mu hiç öyle haksızlık yok :) Bi sayfa kıstasımız yok :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa inşaallah ama sayfa sayıları az kitaplar kaldı elimde hep, haksızlık olur sanki böyle
Beni hırslandırıyorsun bebeğim
Merhaba,
Tatildeyim ve yanımda üç adet kitap getirdim, hatta az geldi de bittiğinde alırım diye düşünmüştüm. Elimi bile süremedim
Yağmur nimetinden faydalanıp okuyacağım inşallah.
Keşke istedigim kitaplar olsa elimde ,bunları mecburen okuycam kitap kalmadı
1.5 lt su tamamdır
Okitooomoni morordek hedef38beden kardelelen321 miyaww__ @beyazinci S Suzi1704 serguzestt damlapal Nego @MiuLego LAydLiNe Mataring ballikayfe oynakbasi34 eceboce @tuzsuz_ruh Floweroflife Bonus @Portakal Sulu Ordek @yolcukardelen
Kızlar Haziran ayı bitimine son 3 gün Cumartesi günü saat akşam 21:00 a kadar Haziran ayında okuyup bitirdiklerinizi yazıp beni etiketleyin ve ilk ay derecelerimizi sergileyelim ilk sayfamız şenlensin ve bir analiz yapayım.
O mesajı da buraya yazmışımtakıma yazdım sanıyordumMaşallah çok tatlısın ve hızlısın bu saatte ben daha 1 içtim
moni morordek hedef38beden kardelelen321 miyaww__ @beyazinci S Suzi1704 serguzestt damlapal Nego @MiuLego LAydLiNe Mataring ballikayfe oynakbasi34 eceboce @tuzsuz_ruh Floweroflife Bonus @Portakal Sulu Ordek @yolcukardelen
Kızlar Haziran ayı bitimine son 3 gün Cumartesi günü saat akşam 21:00 a kadar Haziran ayında okuyup bitirdiklerinizi yazıp beni etiketleyin ve ilk ay derecelerimizi sergileyelim ilk sayfamız şenlensin ve bir analiz yapayım.
Son kitabım bitirdi beni. Çok severek okuyorum ama baya ağlama moduna gireceğim.
Belki bilenleriniz vardır. Hayallere yolculuk diye bir belgesel var. Bisikletle Afrika'yı dolaşan bir adam.
Dün son bölümü izledik. Liberya'da madencilik yapan insanları.
Yutkunamadık resmen izlerken. O darma duman etmişken şimdi Anne Frank okuyorum ve ben baya iptal durumdayım.
Üzüldüğüm. mutlu olduğum anları düşündükçe bir taraftan utanıyorum.
Canım ben bir yere yazmadım buraya bildirdim hep bilmiyorum bu ay ne okudummoni morordek hedef38beden kardelelen321 miyaww__ @beyazinci S Suzi1704 serguzestt damlapal Nego @MiuLego LAydLiNe Mataring ballikayfe oynakbasi34 eceboce @tuzsuz_ruh Floweroflife Bonus @Portakal Sulu Ordek @yolcukardelen
Listeme ekleyim psikolojim düzgün olduğu zaman okurum bu ara ben her şey olumsuz gidiyor habire ağlıyorum
Yaaaaa kütüphaneden kitap almayalı o kadar uzun zaman oldu ki bildiğin duygulandım. Anılar geldi aklıma.
Gerçek bir hikaye mi? Tam olarak adı nedir kitabın?
Ben de çok etkilenirim ama okumak lazım bu tarz şeyleri.. insan gerçekten bazen şükretmeyi unutuyor bu tarz hikayeler veya gerçekler silkelenmeye yardımcı oluyor.
Yaa o zaman daha sonraya bırakayım
Gerci insan hayatında hicbir sey her zaman tam gitmez ama daha sağlam zamanlarıma kalsın, elbet olur herhalde :)
moni morordek hedef38beden kardelelen321 miyaww__ @beyazinci S Suzi1704 serguzestt damlapal Nego @MiuLego LAydLiNe Mataring ballikayfe oynakbasi34 eceboce @tuzsuz_ruh Floweroflife Bonus @Portakal Sulu Ordek @yolcukardelen
Hasan Söylemez' den bahsediyorsun. Bisikletle dünya turu gibi bir hayalim olduğu için sıkı takipçisiyim. İnstagramdan da takip edebilirsin. Hatta kitabı var bir tane. Şimdi de biliyorsun belgesel çekiyor. Çıktı ilk günden beri takip ediyorum. Ama tamamını izleyemedim henüz. Anne Frank okumadım hiç.
not aldım, teşekkür ettimEvet, olay gerçek bir hikaye.
Tam adı "Anne Frank'ın Hatıra Defteri"
1942 yılında başlıyor olaylar ve henüz 13 yaşındaki bir kız çocuğunun bir tavan arasında geçirdiği yılları anlatıyor.
Spoiler vermeyeyim ama kesinlikle öneriyorum.
kitapzede kitabım bitti. Sabahattin Uçar - Eşler arası karşılıklı sevgi -67 sayfa . Güzel bir kitaptı tavsiye ederim.
Yeni kitabım : Sabahattin Uçar - Eşler arası karşılıklı saygı ( ömür boyu mutluluk serisi 2.kitap ) - 50 sayfa
Bu arada ig de okuduğum kitapları da paylaşıyorum, ordan baktım 6 kitap olmuş haziran ayında :)
Ya bu seri 5 kitap, beşi bir kitap sayılsın, ortalama 50-60 sayfa bir kitap. kitapzede ne dersin böyle içime sinmez benim :)
Anam ne yaptın sendün çok az kitap okuyabildim.. bugün hedefim epey yüksek hadi inşallah tuttururum..
kitapzede kuzucuğum 265. sayfadayım kitabımda.. hedef: 356. sayfaya gelebilmek gün bitiminde
Kitabımı bitirmek için son 3 gün desenemoni morordek hedef38beden kardelelen321 miyaww__ @beyazinci S Suzi1704 serguzestt damlapal Nego @MiuLego LAydLiNe Mataring ballikayfe oynakbasi34 eceboce @tuzsuz_ruh Floweroflife Bonus @Portakal Sulu Ordek @yolcukardelen
Tez miKitabımı bitirmek için son 3 gün desene
Yoksa resmen Haziran ayını boş geçmiş olacağım
Şu doktora tezine bi el atın da ben azcık kitap okuyayım arkadaşlar