Evet çok haklısın şimdi verdiğim arayı kapatma zamanıHiç utanma hatta sevinmelisin kendin için bir şey yaptın aramıza katıldın:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok haklısın şimdi verdiğim arayı kapatma zamanıHiç utanma hatta sevinmelisin kendin için bir şey yaptın aramıza katıldın:)
Günaydın güzellikleerrr
Kitabım yarına biter yeni kitap bildiririm
yahu ara yapıodummm çok uygun sun sen diyet için biçilmiş kaftansın miummmmdün çok az kitap okuyabildim.. bugün hedefim epey yüksek hadi inşallah tuttururum..
@MorVampirella kuzucuğum 265. sayfadayım kitabımda.. hedef: 356. sayfaya gelebilmek gün bitiminde
oh iştahın kaçtı demiyahu ara yapıodummm çok uygun sun sen diyet için biçilmiş kaftansın miummmm
Yaa o zaman daha sonraya bırakayımKahve ve peçete şart ördeğim ama psikolojinin sağlamlığından emin olduğun bir dönem olduğundan emin olmaya bak derim.
Miu kaptanım ikidir görüyorum fotoları, bir iştahım açılıyor ki sorma gitsindün çok az kitap okuyabildim.. bugün hedefim epey yüksek hadi inşallah tuttururum..
@MorVampirella kuzucuğum 265. sayfadayım kitabımda.. hedef: 356. sayfaya gelebilmek gün bitiminde
Yine mi kitap bitirdin sen
Yaaa inşaallah ama sayfa sayıları az kitaplar kaldı elimde hep, haksızlık olur sanki böyleŞu an için yıl sonu ilk üç için 3. sün ama eflal sollayacak sanki herkesi :)
Vampirim eflali çiğ çiğ yerim
Dur bakalım bi gaza basacağım okumakta
Hem de nasııllll yiyemedim yoğurdu Uuuuffffffoh iştahın kaçtı demi
ters tepki yapayım ki paylaşmasın diyorsunMiu kaptanım ikidir görüyorum fotoları, bir iştahım açılıyor ki sorma gitsin
Allahtan dünkü paylaşımdan tecrübe kazandım da tam bakmadan hızlı geçtimdün çok az kitap okuyabildim.. bugün hedefim epey yüksek hadi inşallah tuttururum..
Ahaha evet işe yaradı mıters tepki yapayım ki paylaşmasın diyorsun
iştah açılmasına sebep oluyorsa ölsem daha paylaşmam
Yaaa inşaallah ama sayfa sayıları az kitaplar kaldı elimde hep, haksızlık olur sanki böyle
Görmemek mümkün değildi be SuzicimAllahtan dünkü paylaşımdan tecrübe kazandım da tam bakmadan hızlı geçtim
ama bakmışsın bu smiley koyduğuna göreAllahtan dünkü paylaşımdan tecrübe kazandım da tam bakmadan hızlı geçtim
Ahaha evet işe yaradı mı
Bu ne ya diye düşünüyordum ki paylaşan miu olunca saniyelik oldu yani görmemGörmemek mümkün değildi be Suzicim
Ayyyyy o smile dünküneydi öğkkkkkama bakmışsın bu smiley koyduğuna göre
yaradı yaradı
dün çok az kitap okuyabildim.. bugün hedefim epey yüksek hadi inşallah tuttururum..