Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimÇokk geçmiş olsun dinlen iyileş
Önceki okuduğum güzeldi adını hatırlayamadım şimdi. Birde dizisini, sinemasını da izlemiştim. Polisiye seviyorum aslında ama bu çok yavan geldiHiç okumadım Sherlock neden bilmiyorum sanki içten içe bi önyargım var garip bende anlamıyorum kendimi
 eksik yazıyor sandım bi an üzüldümdüAyy böyle eksiksik bildirim veriyorsun yaa bayılıyorum ekledim hemen
Yazamamışım bir de yanlış yazmışım utandım eksik yazıyor sandım bi an üzüldümdü
İkisi bir arada o yüzden bitirince iki kitap olacak..Verdiğin bilgiler hangisine ait :)
Yine bişey unutmuşum :))) 286 sayfa. Bi sonraki bildirim tam yaparım inşallahMerhabaaa ama yine sayfa sayısını yazmamışsınn sonraki bildiriminde eklersen sevinirim keyifli okumalar
Bende bugün bir program buldum telefonuma indirdim pdf kitap okurum belki diye :)Kitabımın 803/2959. Sayfasındayım
Bana da oluyor ben favorilerime atıp sonrada bi word dosyam var oraya yazıyorum elimdekiler bitince fikir olur diye
Bir de site var kitap takibi için ben onu da kullanıyorum bir de tel uygulaması buldum inceleyeceğim o da güzel aslında kitap sosyal medyası gibi bi şeyAynen, ben de liste yapıyorum.
Ne okusam diye bakarken güzel fikir olacaktır.
Adı ne acaba ben de indirmek istiyorumBir de site var kitap takibi için ben onu da kullanıyorum bir de tel uygulaması buldum inceleyeceğim o da güzel aslında kitap sosyal medyası gibi bi şey
Özelden yazayım sanırım yasak burda site ya da program önermek tam bilmiyorum yanlış yapmayım :)Adı ne acaba ben de indirmek istiyorum
Kitapla ilgili kullandığım uygulamaların ekran görüntülerini alırım içerik olarak atarım buraya tabi ismini gizleyerek paylaşıırm sizinle :)Özelden yazayım sanırım yasak burda site ya da program önermek tam bilmiyorum yanlış yapmayım :)
kitapzedeDün gece kitabımı bitirdim bilgi olduğu için sabaha kadar sürdü. Ama çok güzeldi .diyet yapan herkese öneririm : Ayşegül Çoruhlu - Alkali Diyet. Altını çizdiğim yerleri zaman buldukça paylaşırım burada da.
Yeni kitabımı seçtim akşam başlayacağım.
Sarah jio - agapi "ölümsüz aşk"
Sayfa sayısına baktım ama emin değilim şu an internette 344 yazılı.
Bir de site var kitap takibi için ben onu da kullanıyorum bir de tel uygulaması buldum inceleyeceğim o da güzel aslında kitap sosyal medyası gibi bi şey
Adı ne acaba ben de indirmek istiyorum
Bu kullandığım site genel olayı bu anasayfada akışta insanlar neler okuyor ne kadar zamanda okuyor vs görebiliyorsun bir de gruplar falan var fantastik romantik sürükleyici vs vs kitap almaya karar verirken bakılabilir :) Kitabımın henüz yüzde 4 ünü okumuşum ne acı Diğerlerini biraz daha kurcalayım onları da böyle eklerim :)