Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben onun filmini izlemistim, cok guzeldiKitap hırsızı 130. sayfadayım moni güzel bir kitap açılmaya başladı konu ama vaktim yok.
Evet filmi de varmış ama okuyarak hayalimde canlandırmak daha iyi geliyor bana. Açlık oyunlarıda , Alacakaranlık serisi de aynı önce okudum sonra izledim. Okuduktan sonra izleyeceğimBen onun filmini izlemistim, cok guzeldi
Hatta aglamistim kendimi tutamayip, bir de ucakta
Evet onlari ben de okuyup sonra izlemistim ama filmler hayal kirikligi oluyor hep kitaptan sonra :) Gerci bu kitabin filmde oynayanlar da cok basariliydi, bakalim begenecek misin kitabindan sonra :)Evet filmi de varmış ama okuyarak hayalimde canlandırmak daha iyi geliyor bana. Açlık oyunlarıda , Alacakaranlık serisi de aynı önce okudum sonra izledim. Okuduktan sonra izleyeceğim
O zaman bugun cayinin/kahvenin yanina uzun zamandir alip baslayamadigin kitabindan bir sayfa okuyup katilsanaAy ben daha kitaba başlayamadım yaa
Bu kitap bende de var ama bi türlü başlayamıyorum. Çekmiyor sanki beni. Siz ne düşünüyorsunuz kitap hakkında? Konu biraz ortalarda mı kendini belli ediyor?Kitap hırsızı 130. sayfadayım moni güzel bir kitap açılmaya başladı konu ama vaktim yok.
Bu kitap bende de var ama bi türlü başlayamıyorum. Çekmiyor sanki beni. Siz ne düşünüyorsunuz kitap hakkında? Konu biraz ortalarda mı kendini belli ediyor?
Ay canım yeni gördüm msjO zaman bugun cayinin/kahvenin yanina uzun zamandir alip baslayamadigin kitabindan bir sayfa okuyup katilsana
Ay ben daha kitaba başlayamadım yaa
Başladım canim 28 sayfa falan okudum ama sarmadı beniHala başlayamadın mı canım ? Bende de bir duraksama var bugün trafiğe takıldım işe gelirken o sıra 50 sayfa kadar okudum