Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Albert Camus - Yabancı bitti
Kitabın ilk kısmında çok sıkıldım. Ne anlatıyor bu böyle dedim ama ikinci kısımda her şey aydınlandı ve beğendim kitabı. Ilk bölümde sıkılmam ve o dönemde çok yoğun olmam sebebiyle de 100 sayfalık kitabı anca bitirebildim
Sıradaki kitabım ne olacak bilmiyorum
Tracy hogg çok iyi onun bahsettiği şeylerle yataginda uyumayı öğrettim oğluma. Iki haftadır her akşam yatağına koyup bekliyorum ihtiyaci olursa biraz oksama biraz ninni ile uyutuyorum ama kendi dalmış oluyor ve sonra uyanmıyor sık sık. Dün gece 1 kez besleme oldu (dream feed diyor buna tracy hogg) başka uyanmadı. 7e çeyrek kala banyo, sonra emzirme sonra yatağına koyuyorum hergün 8den önce uyumuş oluyor (önceden de aynı saatte uyuyordu ama memede).Benim emzirme donemim cok sancili oldu, hep sut kanallarim tikandi, bebegim 11 aylik oldu hala da tikaniyor o yuzden zaten emzirerek uyutmayi cok yapamadim, bu aralar bazen uyuyor ama genelde kucakta sallayarak bizim de.. Baslarda gun icinde ben, aksam uykusuna da babasi yatiriyordu ama bu aralar ise dondum diye sanirim hep beni istiyor uyumak icin yoksa cok agliyor.. Suanki taktigimiz de biraz kucakta sallayip sakinlesince gogsumuze yatirip sarilarak uykuya dalmasini beklemek
Tracy Hogg duymamistim hic, hangi kitabini onerirsin, bakiyim ben de
Evet bitirince ben de beğendim kitabıAa güzel kitap ben okudugumda cok begenmistim. Zeki demirkubuz un "yazgi" bundan esinlenme.
O kitap değil, filmEvet bitirince ben de beğendim kitabı
Yazgı kitabını okumadım, denk gelirsem okuyayım onu da :)
Ahaha ben de başka bir kitaba refere ettin sanıp okuyayım diyorum bi güzel cahilligimi mazur görünO kitap değil, film
Ben de aldım bir kitabini, okuyacagim, uykusu kendiliginden duzeldi bu aralar ama ilk uyutma hep kucakta, belim cikiyorTracy hogg çok iyi onun bahsettiği şeylerle yataginda uyumayı öğrettim oğluma. Iki haftadır her akşam yatağına koyup bekliyorum ihtiyaci olursa biraz oksama biraz ninni ile uyutuyorum ama kendi dalmış oluyor ve sonra uyanmıyor sık sık. Dün gece 1 kez besleme oldu (dream feed diyor buna tracy hogg) başka uyanmadı. 7e çeyrek kala banyo, sonra emzirme sonra yatağına koyuyorum hergün 8den önce uyumuş oluyor (önceden de aynı saatte uyuyordu ama memede).
Tracy ağlayabilir ama ağalarsa hep sakinlestiein yanında olun diyor, biz atlatmadan yapmayı başardık ama tabi arada itiraz sesleri oluyordu.
Yalnız ben onun structured routine dediği günlük düzeni de uyguluyorum her gün en az 2 bazen 3 kez uyuyor toplam 3ila 4.5 saat arası gündüz uykusu var evde dışarıda uyutursam daha uzun.
Soruna gelince bende 2 kitabi var : secrets of the baby whisperer ana kitap, bir de the baby whisperer solves all your problems var bunu da çok kullandım.
Yavaş yavaş kucaginda baslayip tam uykuya dalmadan yatağına bırakmayı denemelisin. Başlarda uyumaz ama bir süre sonra alışır, uyumaya başlar. Sonra yataga koyma zamanini one cekersin.Ben de aldım bir kitabini, okuyacagim, uykusu kendiliginden duzeldi bu aralar ama ilk uyutma hep kucakta, belim cikiyor