- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
monişim yalnız benim de ikinci kitap ilk kitap huzursuzluk bitti şimdi mutluluk u okuyorumARALIK AYI OKUNAN KİTAP
1. ada81 >> 2 Kitap
2. ler : 1 Kitap
toplight & @sara_28 & hande_buse & @ayvacicegi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
monişim yalnız benim de ikinci kitap ilk kitap huzursuzluk bitti şimdi mutluluk u okuyorumARALIK AYI OKUNAN KİTAP
1. ada81 >> 2 Kitap
2. ler : 1 Kitap
toplight & @sara_28 & hande_buse & @ayvacicegi
haaa 1 kitap bitirdim sen onu demek istemişsin
kitaplarını yakından takip ediyorum canım:) hemen baktım internetten baya yüksek puanlı bir kitapmış ben ilk defa duymuştum, yorumlarını sabızsızlıkla bekliyorum:)
Elif safak Ask bende okudum sems tebriz ve mevlanayi anlatiyordu .. kitabin ciktigi ilk yillarda okumustum.... yani onlarin hayatlari degilde ogutlerini numaralandirmis bi sekilde anlatan bi kitapkitaplarını yakından takip ediyorum canım:) hemen baktım internetten baya yüksek puanlı bir kitapmış ben ilk defa duymuştum, yorumlarını sabızsızlıkla bekliyorum:)
Oyun oynama sanatı'nın methini ben de çok duymuştum, artık bi okuyayım dedim. Bir de cocukla oyun kurmada ben şahsen çok zorlanıyorum hiç benim anladığım işler değil bunlar maalesefkitaplarını yakından takip ediyorum canım:) hemen baktım internetten baya yüksek puanlı bir kitapmış ben ilk defa duymuştum, yorumlarını sabızsızlıkla bekliyorum:)
ben de hiç sevmiyorum ya oyun oynamayı çok çabuk sıkılıyorum hem de hiç yaratıcılığım yok aktivite türetemiyorum hiçOyun oynama sanatı'nın methini ben de çok duymuştum, artık bi okuyayım dedim. Bir de cocukla oyun kurmada ben şahsen çok zorlanıyorum hiç benim anladığım işler değil bunlar maalesef
Yorumlarımı yazarım mutlaka. Ebeveynlik kitaplarından sıkılıyorum bi süre sonra, araya roman falan serpistirmeye çalışıyorum
Maalesef ben de öyleyimben de hiç sevmiyorum ya oyun oynamayı çok çabuk sıkılıyorum hem de hiç yaratıcılığım yok aktivite türetemiyorum hiç
Ben okumuştum ve beğenmiştim :) Çeşitli psikiyatri vakalarını anlatıyordu.moni yeni kitabımın adı Bir psikiyatristin gizli defeteri ...
yazarı : gary small - gigi vorgan
kitap sayfası :336
okuyanız var mı nasıl şimdiden merak ediyorum bugün başıyacam ))
uzun zamandır kitaplığımdaydı ama bi türlü okuyamadım bugüne nasipmiş birazdan başlarım okumayaBen okumuştum ve beğenmiştim :) Çeşitli psikiyatri vakalarını anlatıyordu.