- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
Günaydın Sağlıklı her bakimdan güzel bir gün diliyorum arkadaşlar. Ben en sevdiklerimi yanıma aldım.
Eki Görüntüle 2218638
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Sağlıklı her bakimdan güzel bir gün diliyorum arkadaşlar. Ben en sevdiklerimi yanıma aldım.
Eki Görüntüle 2218638
Ördekim yazarı tıp doktoru, benim de çok fazla olmadı keşfedeli. 3 Kitap yazmış aldım hepsini, katıldığı tv programlarını da severek ilgiyle izliyorum netten. Kitaba henüz başlayamadım ama her gün elime alıp seviyorum.Özümseyerek okumak istediğim için herhangi bir vakitte okumak istemedim.Tabloda Psikiyatrinin Kara Kitabı'nı okuyor görünüyorsun monişim, nasıl bi kitap merak ettim. İsmi çok ilgimi çekti de
Bu arada benim okudugum satfa sayımı 328 yazmıssın yanlıslık oldu sanırım
Anladım monicim güzel bir kitaba benziyor. Okursan yorumlarını bekliyorumEki Görüntüle 2218654 Eki Görüntüle 2218653
Ördekim yazarı tıp doktoru, benim de çok fazla olmadı keşfedeli. 3 Kitap yazmış aldım hepsini, katıldığı tv programlarını da severek ilgiyle izliyorum netten. Kitaba henüz başlayamadım ama her gün elime alıp seviyorum.Özümseyerek okumak istediğim için herhangi bir vakitte okumak istemedim.
gel kuzucum gelSelammm bende katilabilirimiyim aranızaaaa @moni her yerde pesindeyim resmen
Okumaya başladım nihayet ve bir çırpıda biteceğe benziyor.Anladım monicim güzel bir kitaba benziyor. Okursan yorumlarını bekliyorum
Yoo estağfurullah ne sataşması
Ben de Mahrem ve Pinhan'i okumustum, edebi olarak pek begenmedim. Benim icin ikinci orhan pamuk vakasi (onun da nasil bu kadar sevildigini anlayabilmis degilim).Yoo estağfurullah ne sataşması
Bu okuduğum ikinci Elif Şafak kitabı. Siyah Süt ile Aşk kitaplarını kütüphaneden aldım. Bu zamana kadar hiç Elif Şafak okumadığım için denemek istedim.
Açıkçası "çok sevdim, bayıldım" diyemeyeceğim. Elime almışken bitirmek istiyorum. Yani sonuç olarak kendisine karşı halen nötrüm :) Bir daha okur muyum onu da bilmiyorum.