- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
Harika bi fotoğraf karesi olmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika bi fotoğraf karesi olmuş.
Olacak canım, aminn inşallah.bende bir gün böyle çocuklarımla beraber kitap okumak istiyorum Allahım inşallah olur
Aminnmoni kitabim simdi bitti Ahmet umit... kırlangıç çığlıkları tavsiye ederim coook surukleyici bir kitapti.... cocuk tacizcilerinden ve onlari olduren katilden bahsediyordu...
Okurken bi anne olarak korkularim cok artti ( Rabbim hic bir yavrumuza yaşatmasın
Mungan o çok beğenirim ben dekadından Kentler kitabı ve de şiirleri beni benden alır siyah Süt ü okudum ben de biraz önce bitirdimBenim favori kitaplarımdan. Hem çerezlik hem de çok iyi kurgulu. Bence okumalısın.
Canım ben yazarların siyasi muhabbetlerine çok takılmamaya çalışıyorum çünkü Elif Şafak ın hiç bir kitabında siyasi bir vurguya rastlamadım. Diğer düşünceleri beni çok alakadar etmiyor. Aynı şekilde Murathan Mungan ve Seray Şahiner diye iki yazar daha var, siyasi görüşlerini hiç beğenmiyorum ama bu onların iyi yazar olmalarını engellemiyor. Edebi açıdan değerlendirmeye çalışıyorum kitapları. Yoksa zaten farkındasınızdır Türk Edebiyatında önemli yazar sayısı çok fazla değil. Keşke hep yazsalar da siyasete hiç bulaşmasalar
Hoşgeldin canım, olur tabiikiKitapseverler herkese merhaba. Moni kaptanım bu sayfanın varlığından haberdar edeli iki haftayı buldu ama gündelik telaşlardan, unuttuğumdan anca gelebildim.
İlk sayfalarınızı okudum ama sonraları bir şeyler değişti mi bilmiyorum. Kitabın kaçıncı sayfasında olduğumuzu yazacağız varsa yorumumuzu yazacağız değil mi?
Ben Kafka' nın '' Milena'ya Mektuplar'' ıni okuyorum. Pazartesi ilk bildirimimi yapabilir miyim? Okulda kitap okuma saatlerinde okuyorum getirmedim o yüzden. Ev kitabım Aidin Salih Gerçek Tıp kitabıydı bitti.
@moni cim iki kitap okuyorum genelde aynı anda bu kurallara aykırı mi? Günlük getir götür zor oluyor ağırlığından değil de bazen evde bazen okulda unutabiliyorum. Böyle bir çözüm buldum.
Yaşasın benim de kitap grubum var artık.Hoşgeldin canım, olur tabiiki
İlk sayfayı güncelledim .
Sabahattin Ali'nin şaheseri bence Kürk Mantolu Madonna... Canım ben fazla ağlak bir insan değilim ama kitabın sonuna doğru gözyaşlarım dan yazıları okuyamıyordum. Bence bunu ilk sıraya almalisin.Hatırladığım kadarı ile yıllardır başlayıp bitiremediğim 3 kitap var.
İlki yıllar önce başladığım ve bitmeyen yabancı bir yazarın aşk konulu kitabı.
İkincisi Elif Şafak'ın Aşk.
Ve 3 kez başlayıp çok beğenmeme rağmen bir türlü bitiremediğim, Kürk mantolu madonna.
Hiim bende fazla aglayamam not ediyorum bu kitabi bende alayim )Sabahattin Ali'nin şaheseri bence Kürk Mantolu Madonna... Canım ben fazla ağlak bir insan değilim ama kitabın sonuna doğru gözyaşlarım dan yazıları okuyamıyordum. Bence bunu ilk sıraya almalisin.
Ben de daha yeni başladım canım bittiğinde yorumumu yazarım. Daha başlardayım@kardelen321 okuduğun iskender pala kitabi bende de var ..bi türlü baslayamadim okumaya nasil begendin mi elimdeki kitap biterse ona baslarim belki )