- 16 Şubat 2010
- 1.823
- 0
Evli degilim canım ama tam yedi senelik iliskim var:) biliyorsun zaten:)Kızlar eşlerinizle ne kadar süre sevgililik ve nişanlılık döneminiz oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evli degilim canım ama tam yedi senelik iliskim var:) biliyorsun zaten:)Kızlar eşlerinizle ne kadar süre sevgililik ve nişanlılık döneminiz oldu?
bende tuzlu severim ama kimi zamanlarda kriz tutuyor tatlı:)
tam da o donemdeyim canım istahim cok acik((Özellikle adet dönemlerinde derler di mi? Ben hatırlamıyorum ya da ağrıdan farkında değilim.
tam da o donemdeyim canım istahim cok acik((
Canım o kadar cok su iciyom ki artik fenalik geldi wc'ye cikmaktan. Yarin da tatile cikiyorum. Bu kez arabayla deil otobusle gitcem o yuzden yarin cok su icmemem lazimBol su iç canım.Salatalaya öncelik ver.Ben bu aralar bol bol cacık yapıyorum.
Onu yerken mide doluyor yemeğe yer kalmıyor.Bir de sarımsak konusu var dışarıya
çıkmayacaksan içinde o da olsun.Gayet sağlıklı ve serin.
Cok İyi canım ya.. Cok guzel motive etmistir seni.. Ve gururlandirmistir:)))Kızlar bugün eski iş arkadaşlarımla görüştüm başta tanıyamadılar beni :)
Çok değişmişsin yüz ifaden bile değişmiş diyorlar.
Gençleşmişsin diyenler oldu
Çok mutlu oldum...
Yok canım maalesef. Pek bisey kalmadi dolapta. Gitcem zaten diye bugun isten cikinca pazara da ugramadim..Sakın abartma kalorisi yüksek.En masumu salatalık varsa onu atıştır
Sakın abartma kalorisi yüksek.En masumu salatalık varsa onu atıştır
Valla ben yalnızlıktan çok sıkıldımm ya
ne güzel canım şimdi böyle söylediler diye sakın yeme :)genelde ben öyle yapıyorumm
Canım o kadar cok su iciyom ki artik fenalik geldi wc'ye cikmaktan. Yarin da tatile cikiyorum. Bu kez arabayla deil otobusle gitcem o yuzden yarin cok su icmemem lazim
Sanirim karpuz yicem simdi de:) en masumu o olur herhalde:)
anaaa kızlar nerdesınızzz
ooo kızlar baya kaynatmıssınız heeee
size bir sorum olcak eşiniz her zaman size seni seviyorum diyor mu ?
evet konuşmak lazım :)
Kızlar eşlerinizle ne kadar süre sevgililik ve nişanlılık döneminiz oldu?
he kız bana dedıkı ilk goruste aşka ınanır mısın yoksa çıkıp tekrar mı gıreyım:))))
Herkes karpuz yemeye gitti heralde :44:
Evet su cunku.. O da cok goturuyo wc'ye. Inanmazsaniz deneyin kizlar:)))evet salatalıkta nerdeyse hıç kalorı yokmuş
Evet ben yedim karpuz.
Sben canım benim aklimdan pizzalar falan geciyordu. O yuzden karpuz benim icin baya bi masum oldu:)))
Canlarim ben yarin aksam cikiyorum tatilie:))) ama yazcam size yine..