- 25 Şubat 2012
- 857
- 0
benim güvenim kazanmak için herşeyi yapacağını sölüyor.,
haklısın sadece 3 haftalık tanıdığım biri,sizde burda gördünüz senle o kadar mesajlaşıyordum yanında o kadar mutlu ve huzurluydumki ..
bilmiyorum gerçkten.yapmıcağına yeminler ediyor ,söz veriyor hani eğerki böyle bişeyi tekrar ederse affetmiceğimide biliyor çok pişmanım diyor.
hani eğerki şu an ki durum da güvenimi kazanamazsa konuşmam ,olmuyor der siler atarım ..
ama bu kadar yalvarışına bir şans vereyim diyorum ,şu an bu şekşlde konuşarak hata da yapıyor olabilirm ama en azından şans verdim ama sen kullanmadın der ,ben rahat olurum .
öbür türlü verseydim acaba ne olurdu soru işareti olsun istemiyorum kafamda..
ben şu anda bierse biter diyerek ,yaparsada yapar diyerek bunları göze alarak ,oba göre davranarak devam edeceğim canım..
biliyorum benim üzülmemem için yapıyorsunuz bunu allah razı olsun ama işte bn bu şekilde de yapmazsam acaba verseydim ne olurdu diye kendi kendime sorular sormak zorunda kalmam.
hani denedim ama olmadı .derim.. anlatabildin mi canım
ben hiç bu kadar mutlu ve huzurlu olmamıştım canım..
decemberim canım hiç bu kadarmutlu huzurlu olmadım diyorsun da acaba barıştıktan sonra gerçekten mutlu ve huzurlu olacak mısın bunu düşün tabii yine sen bilirsin ama can çıkmayınca huy çıkmaz bundan öncekinde de ikinci şans vermiştin sonuç ortada biraz haddimi aşmış olabilirim ama üzülmeni istemem