- 11 Temmuz 2008
- 5.373
- 64
- 35
gülinimm nasıl oldunn ağrın var mı kuzu
İyiyim kuzucumm bugün daha iyiyim reglimin son günü ohhh gribim de azaldı hafif atlattım Allahtan
Sen nasılsın arıyo mu hala o malum kişi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülinimm nasıl oldunn ağrın var mı kuzu
Günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Excitycimm ne oldu kız anlat bakem zaman felan bekleme:))))
Ablacım eşin dışında bildiğimiz hiç bişey yok ki sır gibisin,aylardır konuşuoruz iç içeyiz artık birbirimize samimi olduk herşeyimizi anlatıoruz sen de tabi ki kendini açığa çıkarmak zorunda değilsin ama bu kadar derdini paylaşırken,içini dökerken bi gerçek adını bile saklaman,1 kerecik bile fotonu göstermemen tuhaf geliyo bana.Sonuçta en azından adını söyliycek kadar samimizi olduğumuzu düşünüorum ben 7-8 aydır nerdeyse her gün konuşuoruz..
Benim aklıma bişey geldi ama umarım düşündüğüm şeydir
Günaydınnn
canım kesinleşmediği için söylemek istemiyorum.. yoksa söylerim tabisi.. şimdi olmazsa falan hadi sevindik şimdi de üzülelim olmasın((
düşündüğün şey de dahil
İnşallah kesinleşir canımmm
Eeee kızlarr kahvaltı da neler yedik yazmıomuyuz?
Sabah;
1 adet zeytin
küçük dikdörtgen şeklinde beyaz peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 adet şekersiz çay
günaydın
nasılsınız ben 50-59 ada takılıyorum oradan da diyet yönümü tamamlıyorum
dün akşam giremedim işlerim vardı
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
decemberim nasılsın
esenciğim neler yaptın nasılsı
excity geçmiş olsun
bizim kaçaklar kübra ile fatoş artık hiç uğramıyor
gülin aldın mı bornozları sahi sen denizliden baksana bornoz daha çok çeşit bulursun Denizli sana uzak gelmezse nerde olduğunu unuttum da Babadağlılar işhanı var oradan bu tür şayler alabilirsin
1 adet sekersiz nescafe
2 küçük parça peynirli börek
kayıtlar var!! bu kadarını yediğime sükür:)
günaydın
nasılsınız ben 50-59 ada takılıyorum oradan da diyet yönümü tamamlıyorum
dün akşam giremedim işlerim vardı
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
decemberim nasılsın
esenciğim neler yaptın nasılsı
excity geçmiş olsun
bizim kaçaklar kübra ile fatoş artık hiç uğramıyor
gülin aldın mı bornozları sahi sen denizliden baksana bornoz daha çok çeşit bulursun Denizli sana uzak gelmezse nerde olduğunu unuttum da Babadağlılar işhanı var oradan bu tür şayler alabilirsin
Yok almadım daha canım ben Çorlu'da oturuorum Babadağlılar işhanı nerde ki
denizli de ben oralıyım asıl da
Börek olmamışşş hiçç
demek ondan yoksun
sağol tatlım:)))
iyiyim kuzucumm bugün daha iyiyim reglimin son günü ohhh gribim de azaldı hafif atlattım allahtan
Sen nasılsın arıyo mu hala o malum kişi?
bende iyiyim canım..
Aramaz mı deli gibi arıyor mesajlar atıyor .
canım sen bu çocuğu affetceksin gibi geliyor bana ama yapma sakın böyle bişey şimdi yapan sonra da yapar sonra çok üzülürsün
evet ama içimden bir anım yapma diyor bir yanım affet bak gör diyor,ani een azından denedim aşnsı verdim ama olmadı dye canım ..öbür türlü keşke verseydim demiyeytim diyorum..