Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldukkk anasınıfı öğretmeniyim Alıştırma haftasındayım çok yorucu sınıf sayıları almış başını gidiyorrr
Esen Rüzgar maşallah çok kilo vermişin nasıl başardın bunu??
selam kızlarrr muhabetiniz bol olsun:)
Hoşgeldinn araamızaaa
Allah kolaylık versin canım. Zordur uğraşması çocuklarla tabi. Ama güzel meslek onu söyleyeyim.
Baya bir azimle verdim diyelim :)
Egzersiz + diyet ile verdim canım.
Ama 5-6 kilosunu da istemeden verdim..
Fatoş nerelerde ya ?
Yine kayboldu.
Tabi iş kadını oldu artık, buralara zor gelir...
Benim de aslında işlerim var ama kafamı veremiyorum. Buraya takılayım arada dedim...
Ben sizi özledim gülincim:)
Kualo arkadaşım sen de hoş geldin aramıza kolay gelsin
Zor oldu mu vermek?Çok farketmiştirr:))
Bende de ev işi dolu ama nasıl yapçam diye bakıyorumm
Zor olmadı ama çok emek verdim. Kafama takmıştım verecem diye. Burdaki arkadaşlar biliyor azmimi...
Olmaz mı, beni önceden bir kere görenler tanıyamıyor. Çok şaşıranlar var, bambaşka biri oldum.
Tabi sen evdesin. Ben işyerindeyim. Öğretmenlerin de bu avantajı var, yarım gün çalışıyorlar.
Allah kolaylık versin. Ev işleri de zor.
Zor olmadı ama çok emek verdim. Kafama takmıştım verecem diye. Burdaki arkadaşlar biliyor azmimi...
Olmaz mı, beni önceden bir kere görenler tanıyamıyor. Çok şaşıranlar var, bambaşka biri oldum.
Tabi sen evdesin. Ben işyerindeyim. Öğretmenlerin de bu avantajı var, yarım gün çalışıyorlar.
Allah kolaylık versin. Ev işleri de zor.
Bende o azim yok işte ama artık ipin ucundan tutucam destek verirsiniz artık
Resimdeki kız senin mi çok tatlı maşallah
Canım işte bir anlık bir kararla oldu benimki de. İyiki olmuş diyorum. Gençleştim hem ruhen, hem fiziken.
Kafaya bir koyarsan muhakkak olur. Benim kadar hızlı vermek zorunda değilsin o yola girmek önemli olan.
Yok canım, benim bir oğlum var.
Senin de var heralde çocuk ? Kaç tane ?
O yola giriyyoz ama geri dönüyoruz hepp 1 oğlum var 4 yaşında
İşte buraya takılırsan yoldan geri dönmezsin inşallah :)
Allah bağışlasın canım.
Sen yakında götürürsün oğlanı da okula yanında :) Epey büyütmüşsün zaten.
Şu an yanıma alıyorum zaten 100 mesajı doldurunca özelden sohbet etme imkanı oluyor mu?
Bakalım yeni başladık daha önceden sohbet bölümü vardı kapandı mı?
Haklısın canım yaşadıkların çok zor Allah yardımcın olsun herşey gönlüne göre olur inşallah.Geçmiş olsun canım. Nane , limon , ıhlamur ne varsa iç.. Bu dönem geçiş ya hemen grip olunabiliyor...
Canım yiyorum elden geldiğince de işte yaşadığım sıkıntılardan , koşturmaktan da kilo veriyorum...