- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
iyiyim cnaım senden naber?
iyiyim bende canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim cnaım senden naber?
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Günaydın kızlar grip beni perişan etti hiç iyi değilim.Burnum 1km.uzaktan görünecek kadar kızardı ve yara oldu sürekli akıyor başım ağrıyor dayak yemiş gibiyim.
Esencim çok zayıfladın halsiz düşeceksin zorlada olsa birşeyler yemeye çalış en azından çorba meyve gibi.
Tüm öğretmen arkadaşlara ,velilere ve güzel çocuklarımıza yeni eğitim yılında başarılar diliyorum
Bildiğin gibi canım...
Sen nasılsın?
Ben giderek zayıflıyorum
Bende bildiginiz gibiyim..
Sinecod hap yazdi doktor oksuruk icin onu kullanmaya basladim oksurugum azaldi sanki:)
Tatlim zayiflama artik yeter ya!! Halsiz dusceksin!!! Biseyler yemege calis!!!
Uzuluruz bak sonra!!!
Günaydın kızlar grip beni perişan etti hiç iyi değilim.Burnum 1km.uzaktan görünecek kadar kızardı ve yara oldu sürekli akıyor başım ağrıyor dayak yemiş gibiyim.
Esencim çok zayıfladın halsiz düşeceksin zorlada olsa birşeyler yemeye çalış en azından çorba meyve gibi.
Tüm öğretmen arkadaşlara ,velilere ve güzel çocuklarımıza yeni eğitim yılında başarılar diliyorum
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Bildiğin gibi canım...
Sen nasılsın?
Ben giderek zayıflıyorum :26:
Ben pek iyi değilim kızlar..ayaklarım çok ağrıyor ya.
Aaa niye tatlim? Neden bacaklarin agriyo? Cok mu yurudun yoruldun yoksa gribin falan mi habercisi??Ben pek iyi değilim kızlar..ayaklarım çok ağrıyor ya.
günaydınnn canımmm
dikkat et kendine ama 45 kilo ne ki üfleseler uçucaksın artık
sana noldu kuzum bu arada dün akşam msjlaşırken benim ki aradı ondan cevap yazamadım sana kusurabakma
57.7 canim. Bu topic de zayiflama grubu aslinda ama biz artik eskisi gibi degiliz Rejim yapiyorum diyemiyorum henuz! Diyebildigim zaman olabilir tatlim. Tesekkur ederim:) 60-69 arasinda tanistik biz:)kaç kilosun canım?? eğer istersen bak biz diyet yapıyoruz bir kaç arkadaş daha var böyle topiclerde fazlan hergün ne yedik içtik ne spor yaptık paylaşıyoruz. hatta yarışmalar bile var burada onlarada katılabilirsin :)müthiş faydası oluyor :)
Kiyamam tatlim ben sana. Bolum neydi canım? Hangi dersin kaldi? Kacinci sinifsin?ayaklarım çok ağrıyr canım,birde sınav sorularına baktım vermedim bu dersi sinrden oturup ağlıcam şurda ya ,morelim bozuldu offfönemli değil canım
aaa niye tatlim? Neden bacaklarin agriyo? Cok mu yurudun yoruldun yoksa gribin falan mi habercisi??
kiyamam tatlim ben sana. Bolum neydi canım? Hangi dersin kaldi? Kacinci sinifsin?
Bence de..Resimdeki nişanlın mı?Birbirinize çok yakışıyorsunuz
Ozelden msj atcam sana:)kamu yönetimi 3.sınıfa geçtim canım istatistik ,nefret ediyorum bu dersten.!
Ozelden msj atcam sana:)
vizen kacti canim? Bundan kac aliyorsun?