Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar büşracığım
ben buralardayım sen nerelerdesin önerilerine çok teşekklürler ara öğünlerimde yoğurt yiyoorum meyve bazen de çok az ekmek yiyorum yani aç kalmıyorum da ammvelakin akşam yani şimdi yememem gerekenleri yedim kendimi çıok kötü hissediyorum gerçi tepeleme ütüm var ama ....offff offf çok pişmanım bii tur jillen ya da lesli bişey mi yapsam iyi olacak
kızlar merhaba sohbetinizi bölmek gibi olmasın ama ziraat bankasından atm kartı olmadan para çekebiliyomuyuz bilen var mı?
Herkeslere merhaba ne zamandır yoktummmmm
canım para çekebilirsin atm den kart olmadan ama meşakkatli oluyor baya bi birşey istiyor.
QUOTE]
çok sağolun. şubeden çekmekten bahsediyom direk bankaya gidip de olabiliyo mu eminmisiniz bi de
canım para çekebilirsin atm den kart olmadan ama meşakkatli oluyor baya bi birşey istiyor.
QUOTE]
çok sağolun. şubeden çekmekten bahsediyom direk bankaya gidip de olabiliyo mu eminmisiniz bi de
şubeye gittiğinizde hesap cüzdanınız yada kimliğiniz ile birlikte çekebilirsiniz para.
şubeye gittiğinizde hesap cüzdanınız yada kimliğiniz ile birlikte çekebilirsiniz para.
hesap cüzdanı yok da kimlikle kesin çekilir di mi
Sölemesi ayıp 3 kilo vermişim dee:)
baya güzel tebrik ediyorum :) bende daha 1.4 cük verdim ama devam edicem :) 55 olana kadar devam :)
Birbirimizi motive edebilirizzz burdaaaa
hesap cüzdanı yok da kimlikle kesin çekilir di mi
evet çekersin bankadan atm den daha zorlu olur pazartesi gidip bankadan çekersin. benmde kaybolduğunda kimliğimle çektim paramı ziraatten geçen yıl.
kalkmam lazım ama kalkamayorum oturdum kaldım biri bana kalk desin
kalk kalk kalk :) bak 3 kere dedim neden ağırlaştın hayırdır??
bu defa kalkıyorum saçıma maske yapıp ütü yapacağım bitince belki takılırım yine hem o zaman diğerleri de gelirhep beraber kaynatırız söz vermiyorum ama .. gelmek istiyorum
selam milleeeeet
ya ne zamandır misafirden kafamı kaldıramadım ,girmedim kızlar.ama cok mutlu oldum ya ,taaaaaa lisedeki öğretmenim vardı bende dün eşiyle beraber. .bi yerde denk geldik meğerse aynı ilçedeymişiz.yıllar ne çabuk geçiyor gerçekten:))))
sağolsun eşim de bilgsyran kafasını kaldırmıyor evde.hemen bana işin bitti mi diyorrrr,hayret bişi yaaa......................
benim diyet molada diyeyim artık misafir molası((((
yarın bidaha başlıyorum kızlar ama 1 kilo verdim snırım ...hergün 1 saat kadar yürüdüm pazartesiden beri.onun faydası oldu biraz da diyet var tabi yarım yamalak da olsa..
sizinkiler nasıl gidiyor ???
öptüm hepinizi byeee
Bende burdayımmmmm
hoşgeldin canım :) geçmiş olsunmu demeli hayırlı olsunmu :) ne güzel sevdiklerini ağırlamışsın yarım yamalak falan filan sonuçta 1 kilo vermişsin daha ne :) bende 1.4 kilo verdim foruma girdim gireli :)
:
evet hiç yoktan iyidir tabi:)
günlük girmek ve yadiklerini yazmak müthiş motive ediyor canım...sen de güzel vermişşin
1 haftadan cok olmadı sen burada takılalı sanırım di mi???.
hoşgeldin zennubeciğim ne güzel keşke ben de karşılşsam eski öğretmenlerimle ve arkadaişlarımla ne güzel olurdu dün de benim eşim başını kaldırmadı pcden giremedim burayaselam milleeeeet
ya ne zamandır misafirden kafamı kaldıramadım ,girmedim kızlar.ama cok mutlu oldum ya ,taaaaaa lisedeki öğretmenim vardı bende dün eşiyle beraber. .bi yerde denk geldik meğerse aynı ilçedeymişiz.yıllar ne çabuk geçiyor gerçekten:))))
sağolsun eşim de bilgsyran kafasını kaldırmıyor evde.hemen bana işin bitti mi diyorrrr,hayret bişi yaaa......................
benim diyet molada diyeyim artık misafir molası((((
yarın bidaha başlıyorum kızlar ama 1 kilo verdim snırım ...hergün 1 saat kadar yürüdüm pazartesiden beri.onun faydası oldu biraz da diyet var tabi yarım yamalak da olsa..
sizinkiler nasıl gidiyor ???
öptüm hepinizi byeee