Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esenciğim sabırlı ol tatlım senin sinirlerini yıpratıp hata yapmanı bekliyor gibi geldi bana
esenciğim evdeki durumlar nasıl
hepinize iyi geceler
Günaydınnn herkeseeee
Dün benim doğum günümdüüüü
Günaydın canım, doğum günün kutlu olsun ! Nice mutlu senelere..
Tiryaki oldugun belli zaten canim hep cay iciyorsun:)ne iyi olurdu bir demliğe yakın çay içtim ama muhabbet iyiyse yine içerim çayı önemli değil zaten tiryakiyim
Gulincim dogum gunun kutlu olsun bitanem
Yeni yasin nice mutluluklar getirsin sana:) cooook opuyorummmmmmm:)
Doğum günüsünnn kutlu olsunn canım benimm nice senelere sevdiklerinle beraber
Gunaydin kizlar nasilsiniz???
Esencim noldu haftasonu?
Benim de cok basim agriyo! Gece geldim ya dogru duzgun uyuyamadim!
merhaba ben çıktıktan sonra gelmişsin inşallh ciddi değildir meseleniz barışırsınız ben iyiyim canım teşk sen nasılsıncanım yeni geldim kusura bakama :) biraz bi tartıştıkta sevdiceğimle o yüzden bakamadım pek fazla.. nasılsın iyi misin??
bekarlık günblerimi hatırlattın bana beb de eve gittim mi dönmemden 1 gün önce acısı çokerdi ayrılığın yolculul nasıldıSagol canim benim:) gorusuruz:) yola cikmak uzereyim bende :) daha kalkmadi otobus! sabaha karsi eskisehirde olurum:) canim hic gitmek istemiyor hep boyle oluyor zaten kalkip gelmek zor geliyor sonra da geri donmek canim istemiyor!
günaydın iyiyiz canım sen nasılsınGünaydın kızlar;
Nasılsınız ?
nice yıllara kulu olsun doğum gününGünaydınnn herkeseeee
Dün benim doğum günümdüüüü
öyle olabilirdi ama kendisi hata yaptı !
öylemi ne yaptım ki acaba sinsi planlarını allah eline ayağına dolaştırdı desene
Hiç iyi değil canım, dün olay oldu...
Sonunda gerçek yüzünü gösterdi !!!
günaydın iyiyiz canımGunaydin kizlar nasilsiniz???
merhaba ben çıktıktan sonra gelmişsin inşallh ciddi değildir meseleniz barışırsınız ben iyiyim canım teşk sen nasılsın
bekarlık günblerimi hatırlattın bana beb de eve gittim mi dönmemden 1 gün önce acısı çokerdi ayrılığın yolculul nasıldı
günaydın iyiyiz canım sen nasılsın
nice yıllara kulu olsun doğum günün
ne yaptı canım beni hem meraklandırıyorsun hem korkutuyorsun şu meseleyi özelden falan anlatsa canım sen iyisin değil mi
günaydın iyiyiz canım
Kizlar nereye gittiniz???
Ozelden msj okumaya mi:) yemege mi
Ben iyilesemiyorum ya kizlar! Napcam bilmem. Sesim kisik oksuruyorum ve burnum akiyor.. Sesim nerdeyse 1 haftadir kisik! Oksuruk 10gundur devam! Azalmaksizin! Ne iyi gelir bana ya? Surup hap ictim bitti. Bi ise yaramadi!
Iyiyim kardlencm sen nasılsınnn
esencim ne oldu tatlım?
Güinimmm tekrardan doğum günün kutlu olsun canım
Excity cim internetten bir araştırma yapsana tatlım ,dktora gittin mi peki?"
Iyiyim kardlencm sen nasılsınnn
esencim ne oldu tatlım?
Güinimmm tekrardan doğum günün kutlu olsun canım
Excity cim internetten bir araştırma yapsana tatlım ,dktora gittin mi peki?"