- 9 Kasım 2007
- 16.975
- 248
O arkadaşına ince ince sor bakalım. Neyin nesi, huyu suyu ne kadar tanıyorsa artık.
Yaşı iyi fena değil. Bayburtlular tutucu olur
Ya aklıma geleni söylüyorum canım hakkını helal et; ona göre farklı bakış açısı olur belki...
:)AYRILIK OLMAZMIŞ BAYBURTLULARDA öyle duyuştum..aile apartmanı amcaoğulları felan aynı apartmanda yaşıyor .bir tane daire varmış o kirada bu evlenceği zaman orada oturulcakmış...öyle söyledi..yok canım benim söyle tabiki ,bayburtlular hakkında bilgi araştırıyorum bende:)
Yeğeninle ilgilenmen de güzel. Sevindim güzel bir gün geçirmene. Biz yolculuk yaptık, o yüzden yorgunduk... Üzerine de mahkeme duvarı gibi bir surat hiç çekilmiyor !
Evet temkinli davran tabi canım en güzeli. Olsun varsın baştan söyle her hafta buluşamayacağını. Öyle olması da iyi. Bakalım ne kadar ciddi ve sabırlı öğrenmiş oluruz.
ona ayakkabısını beslenme çantası ,kıtyafetler aldım bende hediyee ana okula başladığı için çok mutluyum ya allahım bozmaın..
bende merak ediyorum ne kadar sabırlı olacağını..
hani erkeler çok fazla sevmiyorlar alışveriş yapmayı nbunda bile denedim nasıl sabırlı mı diye bir kerebile sıkıldı m demedi..
Canım benim sen çok temiz kalplisin hepimiz bunu bildiğimiz için uyarmak istioruz seni yanlış anlayıp kırılma sakın bizlere.Ama ilk başta herkes çok iyi çok güzel olur bunu unutma.Acelen yok nasıl olsa zamanla tanımaya çalış bitanem
Ben de eşinle aynı evdemisiniz diye sorucaktım sonradan vazgeçtim değilsinizdir diye.Şimdi ne olucak canım ne planlıosun?
canım benim asla yanlış anlamıyorummm .sizlerin fikirlerini almak benim için çok önemli..haklısın aslında ilk zamanlar herşey tozembe oluyor yeni tanıyosun ediyorsun..zamanla göreceğim canım..