- 12 Nisan 2012
- 682
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki koyarım kızlarr ama hepinizin olduğu anı nasıl denk getiririm onu bilmiyorum :44:
Günaydınnnn güzzel hatunlar.Hava sıcakta olsa çok güzel tutun kocişlerinizin elinden çıkın gezin.Süslenin püslenin accuk dekolte giyin (evde) adamların aklını başından alın .Ben bugün 2 de işten çıkcam ve denize gidicem umarım harika bir hafta sonu olur hepimiz için Seviyorum sizi
ayy benım hıç ugraşmama gerek yok benım kının aklı başında dııl kiçinda hahahahha:)))))))))))))))))))))
günaydın kızlar bugun hava çok güzeel tam gezmelik valla ama ben çalışıyorum
Canım birazdan işten çıkıcam ama başka zaman burda olduğunda senin için koyucam tekrar
Kız çok alemsin yaa hiçmi iyi yanı yok bu adamın
ayy olmaz mı kurban olurum onu bana verene:)))))))))))))))))))ben onu çok sevıyorum belkıde bu yuzden bukadar kızıyorum
Amann hangimizin kusurları yokki boşver kuzum yaa sarıl kocacığına sıkı sıkı
:)))bu kız sabahın korunde ne dıye gırdı sıteye demeyım anam uyunmuyoooo sıcaktan yaaa offfffffffffff dıkandımm.bu arada benım kı akşam bana süprız yaptı lunaparkta kızımızı kayın annemle gorumceme devrettık bız yemege gıttık:))))))))))))))))))))))))
ayy benım hıç ugraşmama gerek yok benım kının aklı başında dııl kiçinda hahahahha:)))))))))))))))))))))
günaydın kızlar bugun hava çok güzeel tam gezmelik valla ama ben çalışıyorum
ay sorma ya uyunmuyo artık..
senin yazılarına ölüyorum gülmekten yaaa ne alem kızsın sen
ben de çalışıyorum...evde eşya paketle zart zurt derken bunaldım yaa kızlar
anamm canım çektı 4 de gelecek sarılayım:))))resmıne ne zaman koycan ya merak edıyorum bacım
Koydum canım resimleri
maşallahhh süpersın canım:)))))))))))9
Teşekkür ederim utandım
utanma kızzzzzzzzzzzzzzzzz gerçekten güzelsın totısını kası:)))))))))9
oh oh ne de güzel kaynatıyorsunuz.size katılmayı çok isterdim ama çok işm var şimdi de oğlum oyun oynadı da bırakınca kapatma bi şeye bakcam dedim o da senin hatunlarmı dedi ..yani oğlum bile burdaki dostluğu farketti normal işlerimi zor yetiştiriyordum şimdi de boş vakit bulursam kullanmadığım eşyaları koliliycem off bir sürü işim var oysa şimdi birimizin evinde oturup kaynatmak vardı aaaahhh aaaaah hepinizin kandili mübarek olsun