• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem okuyup, hem çalışmak...

Interrex

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
1.991
1.030
333
arkadaşlar özellikle okurken çalışan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, şimdi ben aynı zamanda çalışmak da istiyorum, ama ailem çok yorulursun yapamazsın, falan diyo, hem öyle her işte de çalıştırmazlar ne bilim kasiyerlik, anketörlük falan bunlara izin vermezler, ama tecrübe kazanmak da istiyorum, tavsiyeleriniz?

ya aslında sormak istediğim ailemin de izin verebileceği ne tarz bi iş olabilir, part time, dediğim gb garsonluk anketörlük falan bunlara soğuk bakıyolar...

arkadaşlar özellikle okurken çalışan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, şimdi ben aynı zamanda çalışmak da istiyorum, ama ailem çok yorulursun yapamazsın, falan diyo, hem öyle her işte de çalıştırmazlar ne bilim kasiyerlik, anketörlük falan bunlara izin vermezler, ama tecrübe kazanmak da istiyorum, tavsiyeleriniz?

ya aslında sormak istediğim ailemin de izin verebileceği ne tarz bi iş olabilir, part time, dediğim gb garsonluk anketörlük falan bunlara soğuk bakıyolar...

Tecrübe kazanmak için kendi mesleğinizde çalışmanız daha doğru geldi bana..
Mesela; Hukuk okuyorsanız,bir avukatla görüşün,anlatın tüm bunları sizi ya kendi ofisinde ya da meslektaşlarının yanında çalıştırabilir..
Hem tecrübe kazanırsınız hem de vaktinizi olumlu yönde değerlendirmiş olursunuz.. Sanırım aileniz o zaman izin verir..

ailen biraz haklı eğer maddi durumunuz el veriyorsa sadece okuluna odaklanman senin
için daha iyi olur bu yüzden istemiyorlardır...
ama çok istiyorsan bazı büyük marketlerin sadece öğrenciler için iş imkanları var part time
kasiyerlik gibi...bunlar uygun olur sanırm

Back