- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
-
- Konu Sahibi Papatya1610
Yarın kadır gecesı tekrar bi konu aç ıstersen .Yarın herkesı etıketle .Bebek ıyımıKalan 15.058
Allah sifa versin bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 50 tane okudumArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Okuyamadım ama şu sziz mübarek günde Allah'ıma yalvarıyorum seni bu dertten kurtarsınArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Canım sayı düzeldi mi siteye giremedim ben hesaplıyordum yeniden.70 ben alıyorum
Kalan 12.600
Sen son yazmışsın ya canım kalan 31.334 olarak. Onu baz alarak Ondan sonrasını hesapladım benCanım sayı düzeldi mi siteye giremedim ben hesaplıyordum yeniden.
Arkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin
Kardeşim ben sabah namazına kadar beklemedim 1100 tane okudum rabbim yerini buldursun şifa olsun sana Rabbim seni sağ Salim evladına kavuştursun sağlıkla sıhhatle inşallah. Her namazdan sonra dualarımda olacaksın.Arkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Bende okurum tabi rabbim şafi ismiyle şifalandırsın inşallahArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Canım 35 tane okuyabildim Allah ım kabul ederse.Rabbim Şafi ismiyle Şifa versin inşallahArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Eki Görüntüle 2844475
Kardeşim ben sabah namazına kadar beklemedim 1100 tane okudum rabbim yerini buldursun şifa olsun sana Rabbim seni sağ Salim evladına kavuştursun sağlıkla sıhhatle inşallah. Her namazdan sonra dualarımda olacaksın.Bütün bu illet hastalıkla uğraşan kardeşlerime büyüklerime de şifa olsun inşallah.
Kalan 11.200100 tane okudum.
Allahım mübarek günler hürmetine şifanızı versin, bebeğinizin doğumu ile birlikte kötü hastalıklar da vücudunuzdan çıksın gitsin inşallah.
Duası kabul olanlar hürmetine Yarabbim, inşallah şifa ver.
Hayırla sağlıkla güzellikle geçsin günleriniz.
Gelmiş geçmiş olsun.
Sağlıkla evladınızı büyütün.
Size aklıma geldikçe dua edeceğim