- 8 Kasım 2019
- 20.578
- 35.824
-
- Konu Sahibi Papatya1610
KALAN 13.757Canim100tqne okudum allah sifa verir insallah
Arkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Rabbim şifa versin canımArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Allah sifa versin 50 tane okudumArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Çok geçmiş olsun canım rabbim en kısa zamanında şifa verir bu güzel gecenin hüremetineArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
300 alayım insallah Rabbim şifa versinKADİR GECESI GRUBU BU DUA BAŞLIĞINI ACAN KARDESIMIZ LENF KANSERİ VE HEMDE HAMİLE NECM SURESININ 58. AYETINI DAĞITIYOR LÜTFEN SIZLERDE ARKADASIMIZIN ŞİFA BULMASI ICIN OKUYUN DUALARINIZI EKSIK ETMEYİN
1 KEZ DEGIL BENCE BIRÇOK KEZ 70.000 OKUNABILIR
@Tavuk_suyu_
@Morrmeneksee
@Yorgunkus
@Magnifiaque
@yakut1
@Ssevincli
@burcusami
@Nayro
@Arelarven
@tiniminihaniim
@tiniminihaniim kard.
@zinciriye
@Morm
@28mn
@MoonfacedMom
@Myhomes
@namaste21
@Ceren0134
@namaste21 kızı
@Ayzelin
@CherryQueen
@oziko_53
@Mintimint
@Gelincik78
@Asiltutku
@karamelli001
@Pinkpotter
@Ballikabak
@Taze fasulye
@Kzbnylmz
@arkadasimes
@Yazarhanim
@Zeynep 0666
@rana20
@beratbedirhan
@mavikelebek34
@Umut_2019
@Saliha40
@Buluts34
@humanbeings
@Catlak-kurabiye
@in_cim
@Zerre
@Nilay5454
mutlulukbenihicbirakma
@Aselhannn
@Whiterose89
Cookiie
@Mucizemm222
@aysenurt3991
@glstanak
@Asaletanne
@Ssevincli ablası
@SoLeiL12
@Ruzgarruya
@Tospaagtd
@Asiltutku annesi
@theia07
@ibiynentosi
mutlulukbenihicbirakma kardesi
mutlulukbenihicbirakma annesi
@agustos72
@rana20 annesi
@rana20 kardesi
@kevsersoylu
@Life light
@Mintimint annesi
H M
@Rubella86
@Birbilsem1132
@MaviKuplik
@Leyl-i-fer
@Birdemetumut
@Kahve __Kokusu
@melankolimm
@kavs-i kuzah
@BereliPenguen
@zey_nep
@Assos32
@daisyko
@Maviayyy
@Maviayyy anne
@Maviayyy kardesı
@28mn annesi
@ZeyElif
@Vavin
@Pemberenkli66
@Blue_Peri
@muhursuzpusula
@ummhnisa
@Nana929
@namaste21 eşi
Rabbim size ve bebeğinize şifa versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 30 tane okudumArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Allah şifa versin inşallahArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
kalan 12.900KALAN: 12. 957