- 1 Ağustos 2019
- 1.600
- 2.446
-
- Konu Sahibi Papatya1610
Cok tesekkur ederim Allah razı olsunRabbim şâfi ismiyle şifa versin inşallah.
Allah kabul ederse 15 tane okudum şifa olsun
İnşallah iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimumarım doktorlar sağ salim seni tedavi edip bebeğinin dünyaya gelmesine vesile olurlar.
Yüreğini ferah tut canım benim Allah yar ve yardımcın olsun bebeğini sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah.Arkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz için. Rabbim onun ve benim için nasıl hayırlı olacaksa o yolu gösterir inşallah bana. En kısa zamanda da buraya kanseri yendim ve bebegim kucağımda yazabilirimYüreğini ferah tut canım benim Allah yar ve yardımcın olsun bebeğini sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah.
inşallah canım güzel gönlüne göre olsun dilediklerinCok tesekkur ederim iyi dilekleriniz için. Rabbim onun ve benim için nasıl hayırlı olacaksa o yolu gösterir inşallah bana. En kısa zamanda da buraya kanseri yendim ve bebegim kucağımda yazabilirim
Allah acil şifalar versin .Arkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Allah dualarınızı kabul etsin insallah... ben 100 tane okurum insallah sifa olurArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Cok tesekkur ederim Allah razı olsun bebeginizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahAllah dualarınızı kabul etsin insallah... ben 100 tane okurum insallah sifa olur
Allah razi olsun çok teşekkür ederim oraya da konu acarim o zaman öneri için de çok teşekkür ederimcanım iş yerinde 50 tane okuyabildim keşke dua grubuna konu açsaydın orada daha çok yardım eden olurdu ,
rabbım şu mübarek günlerde şifanı versün doğuma kadar sağlığına kavuşursun inşallahhh
Allah razi olsun gercektenM Morlale8
aysenurt3991 aysenurt3991
mavispreyboya mavispreyboya
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim kardesi
M MaviMabellee M MaviMabellee
Ballikabak Ballikabak
Whiterose89 Whiterose89
agustos72 agustos72
Life light Life light
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
B Beybipattis B Beybipattis
Umut_2019 Umut_2019
B Buluts34 B Buluts34
namaste21 namaste21
namaste21 namaste21 kızı
namaste21 namaste21 eşi
SoLeiL12 SoLeiL12
Aselhannn Aselhannn
A arkadasimes A arkadasimes
Meybuz Meybuz
Ruzgarruya Ruzgarruya
Taze fasulye Taze fasulye
Asiltutku Asiltutku
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu
kevsersoylu kevsersoylu
H M H M
ohbb ohbb
5 528mucizemmm 5 528mucizemmm
O oziko_53 O oziko_53
ZeyElif ZeyElif
Ssevincli Ssevincli
Ssevincli Ssevincli ablası
humanbeings humanbeings
debriyajgazfren debriyajgazfren
Yazarhanim Yazarhanim
BereliPenguen BereliPenguen
Morm Morm
theia07 theia07
Gelincik78 Gelincik78
K karamelli001 K karamelli001
A Arelarven A Arelarven
kavs-i kuzah kavs-i kuzah
R rana20 R rana20
R rana20 R rana20 annesi
R rana20 R rana20 kardesi
Zeynep 0666 Zeynep 0666
Morrmeneksee Morrmeneksee
L Livagul L Livagul
MoonfacedMom MoonfacedMom ipek
P Pemberenkli66 P Pemberenkli66
ummhnisa ummhnisa
zey_nep zey_nep
Yorgunkus Yorgunkus
Birdemetumut Birdemetumut
burcusami burcusami
kızlar bir el atsak rabbim bütün hastalarımıza şifa versin
Tesekkür ederim Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucagımza almayı nasip etsin insallahCok tesekkur ederim Allah razı olsun bebeginizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Aslında editörler konuyu oraya tasıyabilir tekrar konu acmaniza gerek yok ... ben etiketleyeyimAllah razi olsun çok teşekkür ederim oraya da konu acarim o zaman öneri için de çok teşekkür ederim
Okuycagim canim elimden geldigince Rabbim en kisa surede hic yasamamis gibi sifani versin cok uzuldum cok dua edecegimArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883