- 22 Temmuz 2017
- 43.999
- 130.730
-
- Konu Sahibi Papatya1610
Amin, inşallahHepinizden Allah bin kere razı olsun, ne kadar teşekkür etsem az bu güzel dilekleriniz karşısında. Bu saate kadar ugrastiniz sayıları toplamaya çalıştınız hepinizin gözlerine, parmaklarına, nefesine ve o güzel yureklerinize saglik. Rabbim sizin gibi gönlü güzel insanları başımdan eksik etmesin inşallah. Allahim şu mübarek günlerde ne muradiniz varsa versin. Hasta olan herkes şifa bulsun insallah. Bende bebeğimle beraber bu zorlu sinavdan alnımın akıyla çıkabilirim umarım. Buraya "KANSERI YENDIM! BEBEGIMI DD SAGLIKLA DUNYAYA GETIRDIM!" diye yazacağım günler gelir inşallah en kısa zamanda
Sayıyı düzenleyenlerden de Allah razı olsun. Rabbim sizi de darda birakmasın.
@sweetgirlcandy
Nego
Cookiie
Yeni aldim onceden almadimÖncelerde alıp rakam belirttiyseniz eklenmştir mutlaka. Ama şimdi alıyorsanız bundan sonrasından düşerim
Allah bir değil bin kere razı olsun500 tane okuurum
Daha okuyabilirsem yazarim
20 tane okudum Rabbim kucagina sağ salim almayi nasip etsin sanada sifa versin inşallahAllah razi olsun çok teşekkür ederim oraya da konu acarim o zaman öneri için de çok teşekkür ederim
Allah razı olsun amin300 tane okudum Rabbim acil şifalar versin
Inşallah canım yarın mübarek gecede dua edicemHepinizden Allah bin kere razı olsun, ne kadar teşekkür etsem az bu güzel dilekleriniz karşısında. Bu saate kadar ugrastiniz sayıları toplamaya çalıştınız hepinizin gözlerine, parmaklarına, nefesine ve o güzel yureklerinize saglik. Rabbim sizin gibi gönlü güzel insanları başımdan eksik etmesin inşallah. Allahim şu mübarek günlerde ne muradiniz varsa versin. Hasta olan herkes şifa bulsun insallah. Bende bebeğimle beraber bu zorlu sinavdan alnımın akıyla çıkabilirim umarım. Buraya "KANSERI YENDIM! BEBEGIMI DD SAGLIKLA DUNYAYA GETIRDIM!" diye yazacağım günler gelir inşallah en kısa zamanda
Amiinnn inşaallahHepinizden Allah bin kere razı olsun, ne kadar teşekkür etsem az bu güzel dilekleriniz karşısında. Bu saate kadar ugrastiniz sayıları toplamaya çalıştınız hepinizin gözlerine, parmaklarına, nefesine ve o güzel yureklerinize saglik. Rabbim sizin gibi gönlü güzel insanları başımdan eksik etmesin inşallah. Allahim şu mübarek günlerde ne muradiniz varsa versin. Hasta olan herkes şifa bulsun insallah. Bende bebeğimle beraber bu zorlu sinavdan alnımın akıyla çıkabilirim umarım. Buraya "KANSERI YENDIM! BEBEGIMI DD SAGLIKLA DUNYAYA GETIRDIM!" diye yazacağım günler gelir inşallah en kısa zamanda
Kalan 15.05815 tane okudum .Rabbım senın yanında olsun .Bebek sana ugur getırsın.Hastalıgın kaybolsun.Rabbım bu mubarek gunde butun hastalara şafi ismıyle sıfa versın.Sanada şifa versın
100 tane okuyup buraya tekrar yazarım Rabbim şifa versinArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Duanı ettim inşallah kabul olur, yarın da okurum.Arkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883