- 6 Aralık 2020
- 350
- 275
- 49
-
- Konu Sahibi Papatya1610
20 tane okurum canım Allah şifa versin bu güzel gecelerin yüzü suyu hürmetineArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Rabbim şafi ismiyle şifa versin sende karnındaki çocuğun da çok sağlıklı olursunuz inşallah. 15 tane de ben okudum çok çok geçmiş olsunArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
200 daha okudum Kalan 49.165KALAN 49.365
Kalan 48.945200 daha okudum Kalan 49.165
Kalan =47,325Negoo son durum nedir ?
Canım Allah şifa versin rabbim bu mübarek günlerde yar ve yardımcın olsun 210 tane okuduk eşimle beraber inşallah bir faydamız dokunur. Çok çok geçmiş olsun hayırlısıyla güzel yavrunu kucağına alırsın inşallah.Arkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Valla boşuna hesaplıyoruz kimse düşmüyor en son hesaplayalım sakinleyince benceKalan =47,325
Arkadaş hesaplıyormuş zaten,bende hesaplamış oldum
Aradanızda 1000 fark çıktı.Kalan =47,325
Arkadaş hesaplıyormuş zaten,bende hesaplamış oldum
Hepsini yeni hesapladım tek tek yazdım deftere amaValla boşuna hesaplıyoruz kimse düşmüyor en son hesaplayalım sakinleyince bence
20 kez okudum raRabbim şifa versin size hem siz hemde bebeğiniz sağlıkla kucaklaşın İnşallahArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
GülşahBirde mahsuru yoksa ismini öğrenebilir miyim ismine niyet edip okuyalim Allah'ın izniyle
Aynen 48.450 bende gözardı ettiğim biri yazdiysaAradanızda 1000 fark çıktı.
Doğrudur sayıda sıkıntı yok da kimse düşmüyor sayıdan 2 sayfadır yazıyorumHepsini yeni hesapladım tek tek yazdım deftere ama
10 tane okudum insallah hepsi geçicekArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883