- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.939
-
- Konu Sahibi Papatya1610
Rabbim beklenen meleğini sana umut olsun ona tutun diye yollamıştır . Konunu okuyunca ilk hissettiğim bu oldu. O sana umut olacak. İkiniz birlikte hayata sımsıkı sarılacaksınız... dua edeceğim bundan sonra... Şifa şifa şifa...Arkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Kalan 49.759Allah şifa versin hem bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın hemde kendiniz şifa bulun zerresi kalmasın inşallah hastalığın ben de 50 tane okudum çok geçmiş olsun
Okudum canım allah sanada bebeğine sağlıklı uzun ömürler versinArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Canım saydığını bilmiyordum.KALAN 50.429
Hayirli olsun bebeğiniz. Allah saglikla birbirinize kavusmak nasip etsin . Guzel gunler sizlerin olsun insallah.Arkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Kalan 49.639120 tane daha okudum
Canım kusura bakma sayıdan eğleniyorum hem anlamıyorum fazla siteden hem herkes hemen yazıyor karışıyor ama elimden geldiğince arkadaşımıza okuyorum
Duayı göremedim ben canım. Tam olarak ne okuyorz
49.624Allahım yardımcın olsun
Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
15 adet okuyacağım
49.465159 daha aldım kalan 49.600
Rabbim şifa versin inşallah bu mübarek geceler hürmetine. 100 tane okudum. Allah kabul etsin inşallahArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Okudukça yazarım inşallahKalan 49.909
200 tane okudum ,Rabbim tez zamanda şifanızı versin inşallah100 tane alıyorum