hem kararsizim.hem mutsuzum hem huzursuzum. disardan goruslere ihtiyacim var :(

kimseyoksaaallahvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
56
16
37
Arkadaslar gercekten fikirlerinize ihtiyacim var. Nisanlimim abisi vefat etmis ondan bi yegeni var. On yasinda bi kizi. Yaz tatili.oldugundan simdi bi anane bi babane geziyor. Bende yetim cocuk diye asla kalbini.kirmam onaylamadigim konularda olsa bile hayir demem severim basini oksarim. Oda beni cok sever her geldiginde arar illaki. Ama nisanlim sanki daha once evlenmiste bu kiz cocuguda onunmus gibi davraniyor. Burda anane babane derken cocugun her istedigi yapiliyor. Benimkide rol model olarak babaligi almis uzerine beni bile unutuyor. Haftasonu oturacagimiz eve ihtiyaclar tamirat icin gidecektik bir hafta oncesinden konustuk cumartesi olmus konusu bile acilmadi bugun pazar yine acilmadi bende sesimi cikarmadim yegeni var diye onunda isine geldi saniyorumki. Bu cocugun yanindayken bana kesinlikle yakin davranmiyor hatta arkadasmisiz gibi asla sarilmaz opmez guzel seyler soylemez. Normalde kullandigi sifatlari bile bana kullanmaz ona soyler fistigim hayatim bitanem falan. Ben oyle salak gibi kaliyorum ve uzuluyorum. Cocuk onlarda kalirken misal iki gunmukalacak telefon etmez etse bile asla nisanliymisiz gibi konusmaz napiyosun nerdesin falan filan. Bende bozuluyorum ister istemez cocuktan soguyorum. Hayir yani beni kiskanacak diyemi boyle davraniyor kestiremiyorum. Herseyin icine dahil etmeyr calisiyo onuda. Mesela bu cumartesi cikalim mi diyorum gul gelecek onuda aliriz diyo. Iftar yapalim mi diyorum gulude goturelim diyo. Basbasa kalamiyoruz. O varkende sanki bende yakin bi arkadasiymisim gibi hissediyorum. Ben mi kiskaniyorum haksizmiyim haklimiyim cozemedim. Nisanlandik.bir igne bile almadi adam bizim.icin daha cok var diyip duruyo ama cocuk bisey istese aninda ortaya doker herseyini. Gecenlerdede bacagimdan bi operasyon gecirdim adam cicek bile yollamadi. Bayram gelecek diye hediyesini bile simdiden aldim bizde adettir diye hos adet olmasada alirdim ama bundan tik yok. cok kirginim cok mutsuzum bu konu icimi yedi bitirdi. Biraz uzun oldu ama yasayan biri varsa bu tur seyleri fikirlerinizi merak ediyorum

Ilerde evlenince ne olacak peki? Hayatimizin merkezinde bu cocukmu olacak. Bende yegenlerimi seviyorum ama hayatimin merkez noktasina koymam mumkun degil. Yada evlendigimizdede bana arkadasiymisim gibi mi davranacak. Hal bu ya resmen cocugu opup koklarken ben saksi gibi bi kosede sadece seyrediyorum cunku nasilsin diye bile sormuyor

Bence bu konu hakkinda anlayisli davranmalisin, belki cocuk diye yaninda sarilip opmuyodur. Yegeni, abisinden ona kalan bi varlik, mutlu oluyodur yegeniyle ilgilenince. Abisinin emanetine iyi bakiyo

Siz de haklısınız ama nişanlınız da çok haklı. Nişanlınızın yerinde olsaydım(umarım asla olmam), çocuğu evlat edinebilirdim bile. Belki nişanlınızın niyeti de budur, açıkça bir konuşsanız? Siz de duygularınızı ifade edin. Bu çocuk baba rolüne ihtiyaç duyuyorsa, anne-baba ilişkisine aşina olmaya da ihtiyaç duyar diye düşünüyorum.
Not: Annesi sağ mı? Onu unutmuşum.

Zaten suan bi ailesi var. Annesi abisinin olumnden sonra evlenmis ve iki tanede cocuk yapmis. Ben sevmesin ilgilenmesin demiyorum sadece bunlari yaparken ssksi gorevi hic yokmusum gibi hissetmek istemiyorum

eşiniz abisini kaybetmiş zor dönemler geçirmiş tabi anliyorumda, yinede dengeyi kurması lazım. sonuçta sizinde onun sevgisine ihtiyacınız var bu yaptığı adil değil.. güzel bi şekilde konuşmaniz lazım nisanlinizla..

bu konuda biraz olgun düşün bence.sen yeğeninle bu seviyede olmayabilirsin ama herkesin aile bağları farklı.dışarı çıkarken çocuğu yanına almak istemesi , çocuk gezsin sevinsin , değişik bir gün geçirsin diye.saygı göstermelisin.bu konuda olumsuz söz söyleme bence.gözden düşersin.

Zaten suan bi ailesi var. Annesi abisinin olumnden sonra evlenmis ve iki tanede cocuk yapmis. Ben sevmesin ilgilenmesin demiyorum sadece bunlari yaparken ssksi gorevi hic yokmusum gibi hissetmek istemiyorum
Canım bak anlıyorum özellikle evliliğin ilk yıllarında nişanlılık döneminde anneden falan çok kıskanıyor kadınlar, keza biz de öyle. Ama o çocuğun babası yok ve baba yarısı diyeceği bir amcası var. Nişanlınız bunun bilincinde hareket ediyor. Nedeni ne olursa olsun o yeğeni hayatınızın bir parçası yapacaksınız illaki, diğer nişanlılar gibi değil nişanlınızın durumu, buna alışmamanız ve ya bu duygular beslemeniz sizi yorar eşinizi yorar. Yeğene karşı şöyle düşünün sizin kardeşinizin çocuğuymuş ve kardeşiniz vefat etmiş, her içinizde bu duygu yükseldiğinde bunu düşünün rica ediyorum.

Hic umrunda degi
Uc ay yaz tatilini bizimle gecirir basbasada hicbirsey yapamayiz. Yegende onemli anliyorum ve uzuluyorum ama biz diyede bi gercek var ortada. Bizde onemliydik saniyodum. Her dk birseyler istemesi ve dakikasinda yapilmasi benim unutulup gitmem. Bugun hic konusmadiksadece gunaydin napiyosun. Iyi geceler allah rahatlil versin. Konusma bu seyirde. Ustelik konusurken bile amcam oyle amcam gel amcam git iki dk konusuyoruz ondanda sikildim tamam sizdevam edin dedim belli etmeden. Ama uzuluyorum

Çok duygusal bir durum nişanlın için, 10 yaş tam birşeyleri fark etme dönemi aşkı, aşık olmayı fark ettiği Dönemlere giriyor belki sırf ona rol model olmamak için yanında öyle davranıyordur, onun yanında sana canım cicim yapmayıp o gidince yapıyorsa çok sorun yapma bence. operasyon olup çiçek yollamadığı için bozulduğunu söyle ya da bu aralar neden soğuk davranıyorsun bana diye sor ama bunları Konuşurken sakın o Kızın buna yol açtığını öyle hissettiğini falan söyleme bence. Haklısın ama ...

Annesi nerde çocuğun? Birde nişanlınız çocuk üzülmesin diye onu hiç yalnız bırakmıyor kendince. Çok güzel sahip çıkıyor. Ama dengeyi kuramıyor. Siz evlenince bu çocukla yaşayacaksınız büyük ihtimal. Yani gerçekten çocuğu olan bi adamla evleniyormuşsun gibi düşün. Yani bence konuş nişanlınla. Bu şekilde davranmasın. Çünkü sende ister istemez çocuğa uzaklaşıyorsun. Merhametsiz biri olduğunu düşünmüyorum, nişanlın dengesiz malesef..

Buna gore hareket ettikcede haddini asan yerlere geliyo konu. Emin olun denedim. Bi annesi var ve o bi aile kurmus ikide cocuk yapmis.bu konu bi kez daha acildi ve dedigi laf aynen suydu gul biraz daha buyusun biraz babanede kalir biraz bizde. Ben kendi cocuklarimla ilgilenmem gerekirken onun sorumlulugunu alabilmem mumkunmu kim ister. Annesi varken bir babasi varken. Onuda denedigimde sonuc bu oldu birdahada actirmadim konusunu

Niye gizli gizli trip atıyorsunuz ki? Açıkça söyleyin. "Yeğenini ben de çok seviyorum benimsiyorum ama neden hiç baş başa kalmıyoruz?" diyin ve yeğeniyle birlikteyken onu nişanlınız kadar sahiplenin, bunu görsün.

Noluyo yani uvey baba cok mu sevgi gosteriyo saniyosun? Oyle olsa cocuk anane babane dolasmaz emin ol. Ayrica nisanlin abisini kaybetmis. O cocuk onun abi hasreti. Sanki senede bi ay ilgisiz kalsan nolacak. Ama nerde o empati

Baska bi sehre evlenmis gitmis. 4yil olmus iki tane daha cocuk yapmis. Annesii benim yetim evladim uzulmesin derken cocugu buhranlara sokmus ama benim sucum ne annesi dusunmemisse yani ben anlayabiliyorum

neden bayanın üstüne gidiliyor anlamıyorum! kadıncağız çocuğu mu kıskanmış? nişanlısının sürekli yeğenini hayatının merkezine yerleştirmesi onu endişelendirmiş.evlendiğinde de her gün yeğeniyle mi geçecek günler diye düşünüyordur. ben kendisine hak veriyorum. nişanlısı tabii ki bir amca olarak yeğenini sarıp sarmalayacak. ama ona olan sevgisi, nişanlısına soğuk davranmayı gerektirmez ki...sarılıp öpmese bile nişanlısının da gönlün hoş edebilir tavırlarıyla...konu sahibinin işi zor görünüyor. şimdi nişanlısıyla konuşsa bir dert konuşmasa bir dert...adam yanlış anlayabilir mevzuyu. ama bence en kötü durumu bile göze alıp konuyu açabilirsin.evlenmeden önce planlarını bil bari,sonrasında daha çok hayal kırıklığı yaşamazsın en azından. ya da bu kız sürekli böyle sizinle olmayacak. biraz büyüdükçe o da arkadaşlarıyla daha çok vakit geçirebilir,bu kadar sık görüşmeyebilirler zamanla... Allah yardımcınız olsun.inşallah hayırla sonuçlanır bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…