Kesinlikle dengeyi kurması gerektiğini düşünenlerdenim.Aksi halde tedavi görmesi gerektiğini.Yukarıda bi kaç aaa yuuuhhh yeğeninimii kıskanıyooooooonn
yorumlarını gördüm ve sadece güldüm.Kendi kocaları aynı şeyi yapsa ay yüzüme hiç bakmaz benimle konuşmaz bile heryerede onu getirir hatta bazen bana baktırır çocuğu ama olsun diyecekler sanki.Sahtelik ha sahtelik yıkılıyor ortalık faketen resmen.Kimse demiyor çocukla ilgilenmesin bilmemne yapmasın ama çocuğu görünce nişanlısını yok sayıcak kadar acısı varsa tedavi olsun sonuçta ikisinin birbiriyle ne ortak yönü varki? Ne alaka nişanlı nerde 10 yaşında yeğen nerde yani ortak bi noktaları yok anlamında söylüyorum bu yüzden iki taraftan birinin yok sayılması çok saçma.Nişanlı için yeğeni yok saysa onun içinde aynı yorumları yapardım.Mantık ucmuş burda sanırsam oruçtan.Olur olur insanlık hali.
Bence siz bu konuyu güzelce konuşun kendisiyle.Yarar var diye düşünüyorum.Yeğenini yine getirsin bak bilmemkim ablanda burdaa amanda amaaan ikinizide çok seviyoruuuum sende ablanı seviyomusuuuuun hanimişte hanimiiiş varken,bu türlüsü tedavilik bence.Şaşkınım.