hem kararsizim.hem mutsuzum hem huzursuzum. disardan goruslere ihtiyacim var :(

Arkadaslar bu konuyu cok sakin bir dille nisanlima actim yarim saattir telefondayiz bana degismiyor olay su ki yegenin varken bana saksi muamelesi neden yapiyorsun sosyal medya olayi cocuk asmista ben hala asamamisim(oysaki daha aksan hatirlamistim boyle bisey yasadigimizi) ama anlatmak istesemde dinlemedi kabul etmek istemedi buzur ariyomus neden huzursuzluk cikariyomusum ben falan filan saydi doktu o beni cok seviyomus ben sevmiyomusum halbuki gercekten bu cocuga hicbirsey yansitmadim bu onun kendi dusuncesi. Yansitmis olsam neden konusalim goruselim ki o neden istesin bunu. Neyse icindekileri kustu sistim artik dedi. Beni sevmese evlenmek istemezmis falan duymak istediklerim bunlar degildi. Seni ihmal ettim kusura bakalma onuda az goruyorum deseydi ustunde durmayacaktim konunun. Suan cocuk bana tapiyor ben onu gereksiz kiskaniyorum pozunu cizmis bulunmaktayim. Aksamada oturup konusmucakmisiz bu konuyu ilk defa actim konuyu ama cok sklmis. Huzur bulacakmis onunda icinde soylemek isteyipte soyleyemedigi seyler varmis amasoylemicekmis falan filan. Koseye skstim resmen.

O arkadasa takilmayin lutfen. Bilincsizce yazilmis besbelli. Benim cikmazda oldugum gercegini degistirecek hicbirsey yok suan. Konustum ve cevabida agzima tikadi arkadaslar. Uslubuma ve ses tonuma bile daha dikkat ederek konustum incinmesin diye daha yumusak olarak ama incinen ben oldum

tüm sayfaları, detayları okuyamadım, direkt sorayım
diyelim ki nişanlınızın bu çocuğa olan düşkünlüğü değişmeyecek
diyelim ki bu kız çocuğunun birbirlerine sevgi gösterisi yapabilen bir anne-babası olmadığı için onun yanında size veya bir başkasına sevgi gösterisi yapmak istemiyor
diyelim ki nişanlınız haklı ya da haksız kesinlikle değişmeyecek

siz evlenince, bu durumu senede kaç gün yaşamak zorunda kalacaksınız? yani 1 senede toplamda kaç gün bu olay olacak?

Her hafta sonu ayrica uc ay yaz tatilinin hepsini dolu dolu eger tatil plani falan yaparsak yanina da almak ister eminim ki onu bana nasil diyecegini dusunuyordur.
Yaz tatili baslayinca bana bu yuzden gerilmeler geliyor simdi evli degil nisanliyiz oyuzden ama evlenince ne olacak her cumartesi aksami kv de toplanip cocuk gonlumu egleyecegiz. Cunku her haftasonu her oldugu muddetce ya bize gelecek yada bizim kv ye gitmemiz gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…