- 23 Şubat 2011
- 186
- 25
- 118
- Konu Sahibi masalkilic
Forum kurallarını dikkatlice okudum, sanırım kurallara uygun bir konu olacak.
Önce şunları belirtiyim
1-üyelik ücreti vs. gibi hiç bir isim altında ücret ödemiyorsunuz.
2-üye getirme, getirilen üyeden para alma vs gibi bir şey de değildir.
3-eşimin tayini sebebiyle uzun zamandır foruma giremedim ama eski konularıma bakarsanız beni tanımış olursunuz.
Eşimin yeni açmış olduğu bir sitesi var. Sitede şöyle bir özellik var:
site isminin sonuna /tm yazdığınızda bir kayıt formu çıkıyor. Bunu doldurarak üye olmanız durumunda sitedeki ürünleri %20 indirimli alabiliyorsunuz. İster kendi alışverişinizi %20 indirimli yaparak ev ekonomisine katkıda bulunuyorsunuz, isterseniz de çevrenize istediğiniz karı koyup satarak gelir elde edebiliyorsunuz.
Alışverişinize Sevgi Katar
site ismini veriyorum ama okudum yasak mı göremedim, yasaksa şimdiden yöneticilerden özür dilerim..
Önce şunları belirtiyim
1-üyelik ücreti vs. gibi hiç bir isim altında ücret ödemiyorsunuz.
2-üye getirme, getirilen üyeden para alma vs gibi bir şey de değildir.
3-eşimin tayini sebebiyle uzun zamandır foruma giremedim ama eski konularıma bakarsanız beni tanımış olursunuz.
Eşimin yeni açmış olduğu bir sitesi var. Sitede şöyle bir özellik var:
site isminin sonuna /tm yazdığınızda bir kayıt formu çıkıyor. Bunu doldurarak üye olmanız durumunda sitedeki ürünleri %20 indirimli alabiliyorsunuz. İster kendi alışverişinizi %20 indirimli yaparak ev ekonomisine katkıda bulunuyorsunuz, isterseniz de çevrenize istediğiniz karı koyup satarak gelir elde edebiliyorsunuz.
Alışverişinize Sevgi Katar
site ismini veriyorum ama okudum yasak mı göremedim, yasaksa şimdiden yöneticilerden özür dilerim..