- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 40
canım ne kadar güzel bir süpriz yapmışsın.
keşke benimde böyle bir imkanım olsaydı vallahi hiç kaçırmaz bende yapardımm:))))
sağol canımmm inşallah sende evlenince yaparsın süprizlerini:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ne kadar güzel bir süpriz yapmışsın.
keşke benimde böyle bir imkanım olsaydı vallahi hiç kaçırmaz bende yapardımm:))))
ayyy çok hoşşmuşş :)Cnm Sedef davetiye biraz orjinal.Şöyle bir tiyatro sahnesi düşün perdeli falan.Perdeyi açınca içinde gelini kucağına almış damadı görüyorsun.Sahnenin arkası gibi görünen yerdende kağıdı çekiyorsun asıl davetiye çıkıyor.Davetiyenin sözlerinide yazayım dur.
Filmin Adı :MUTLULUK
Süresi :ÖMÜRBOYU
Başrollerde :MISRA&CAN
Bilet Ücreti :SADECE ALKIŞ
Mutluluk oyununda sahneleri birleştirdik.
Ve bugün perdeyi açıyoruz.
Tek perdelik bu oyun siz salonu terkeTtikten sonra da sürüp gidecektir.
Ve perde yaşam bizi ayırıncaya dek inmeyecektir.
Bu iki kişilik oyunun galasında birlikte olalım.
Bende ikimizin resmini puzzle yaptırdım.Kadife kırmızı kalp kutunun içine koydum parçaları, hediye ettim. Resimde ellerimizin birleştiği parçayı evlerinde bir yere sakladım. Bulması içinde küçük notlar koydum kutuya.Yaklaşık 1 saat notlarla boğuşup sonunda bulup birleştirmişti.:1rolleyes:
Hediyelerim ;
Cep telefonu
Traş Makinası
Kol Saati
Kol düğmesi
Gümüş bileklik
Beşiktaş forması ve Eşortmanı
Cüzdan ( ama üzerinde ismi yazılı )
Ekobellanın üzerine resimlerimizin koyulduğu yastık
Aşkımın model araba tutkusu olduğu için 1930-1960 yılları arası 10 oyuncak arabadan oluşan set
Bu yılda sevgililer gününde kocaman bir yarış pisti alacağım 2 arabalı . Evlenince bol bol oynarız beraber :1rolleyes:
Birde çok güzel birşey oldu aşkımın doğum günü kına gecemle aynı güne denk geldi. O gece tam anlamıyla süper geçecek:dance::dance:
Bencede güzel bir fikir, hatta konuşma fırsatınız varsa çaktırmadan davetiyede ne yazdırmanız gerektiğini de sorabilirsin, hayli şaşırtıcı ve güzel bir sürpriz olacak bence. :)
eevveett güzel olurrr iyi düşünmüşsünn ama ya beğenmezse belki birlikte seçmek isterr :s
hazır konu açılmışken bende sevgililer günü için düşündüğüm hediyemi sizlerle paylaşayım :)
bayadır kutlamıyoruz aslında 14 şubatı ama bu son sevgililer günümüz :) o yüzden değişik birşet yapmak istedim...Ben müstakbel eşime gümüş ikimizin baş harfinin oldugu kol düğmesi yaptırıyorum..hem sevgililer günü işin hemde nikah günü damatlığına taksın diyee nasıl sizce?????
şöyle de bir örnek göstereyim sizlere
ECCU harika bir fikir ,neden daha önce paylaşmadın ?Bende yaptırırdım düğün için :
Cnm Sedef davetiye biraz orjinal.Şöyle bir tiyatro sahnesi düşün perdeli falan.Perdeyi açınca içinde gelini kucağına almış damadı görüyorsun.Sahnenin arkası gibi görünen yerdende kağıdı çekiyorsun asıl davetiye çıkıyor.Davetiyenin sözlerinide yazayım dur.
Filmin Adı :MUTLULUK
Süresi :ÖMÜRBOYU
Başrollerde :MISRA&CAN
Bilet Ücreti :SADECE ALKIŞ
Mutluluk oyununda sahneleri birleştirdik.
Ve bugün perdeyi açıyoruz.
Tek perdelik bu oyun siz salonu terkeTtikten sonra da sürüp gidecektir.
Ve perde yaşam bizi ayırıncaya dek inmeyecektir.
Bu iki kişilik oyunun galasında birlikte olalım.
Aşkım da düğün tarihimizi benim doğum günüme yani 11 temmuza alalım demişti ama düğün salonundan dolayı ayarlayamadık 5 temmuz oldu :)
Ne güzel Benim doğum günümde 11 Temmuz :1rolleyes: bizde düşündük ama çok ertelenecekti o zaman düğün tarihimiz . kaydirigubbakcemile5
Hayırlısıyla 12/Nisan/2009 Canım.
Hayırlı olur inşallah canım,
sen benden önce gelin oluyosun yani :)
Edda cım neden olmasın yazdır cnm.Birkaç yerinde değişiklik yapsan iyi olur ama nişan olduğu için.Oyunun ilk gösterimi yada ilk sahnesi gibi mesela
arkadaşlar ben nişanlımın doğum gününde çok özel şeyler olsun diye düşünmüştüm.
bir arkadaşın evinde projektör var ve biz toplanır 1-2 ayda bir sinema partisi veririz. bende bunu düşünerek güzel bi film hazırladım onun ve benim resimlerimden güzelde bir doğum günü şarkısı seçtim onu sevdiğimi söyleyen yazılarla birlikte. bir filmin 10. dk sına yerleştirdik.
onun bu günden haberi yoktu. herşey her zamanki gibiydi kimse renk vermedi.
başladık izlemeye 10.dk da bizim film girdi herkes alkışladı dans ettik diğer arkadaşlarda bize eşlik ettiler. pastayı getirdik. ve hediye olarakta plaket yaptırmıştım. herkese çok değişik gelmişti. oda çok ilginç buldu fiyatıda çok uygun oluyor. 22 tl ye yaptırdım.
doğum günü için yada sevgililer günü için fikir olabilir hihoyyyt